Dan Negru prezintă un nou show de succes, The Floor, la Kanal D. Când începe emisiunea și ce premiu au pus la bătaie

 Tudorache Simona
.

Dan Negru va fi prezentatorul unui super- show, The Floor. De data aceasta, cunoscutul prezentator nu va face echipă cu o asistentă drăguță, ci cu un robot. Actori, flori, filme, fructe, seriale TV, insule, cântăreţi, fotbalişti străini, shopping, acestea sunt doar câteva dintre zecile de domenii ce se vor regăsi în careurile celor 49 de concurenţi, aflaţi la startul fiecărui joc.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST, GRATIS, AICI

Concurentul va câștiga la sfârșit un premiu de 50.000 de lei. Emisiunea prezentată de Dan Negru va putea fi urmărită în fiecare sâmbătă şi duminică, de la 21:00, la Kanal D, începând din 14 septembrie. The Floor ne cucerește cu elemente de competiţie, învăţare şi distracţie, ducând  la un alt nivel ideea de concurs. Surprizele nu vor lipsi.

dan negru 7dan negru 7

Dan Negru va prezenta The Floor, la Kanal D. Formatul este unul internațional

Dan Negru se pregătește să cucerească audiența cu un nou format. „Cred în show-urile pe care le înţelege toată  familia, de la nepot până la bunic. Aşa e The Floor. Un show uşor de înţeles de toţi ai casei', spune Dan Negru despre emisiunea pe care o va prezenta. 

Cu un mecanism uşor de urmărit şi foarte distractiv pentru întreaga familie, The Floor le oferă telespectatorilor posibilitatea să-şi antreneze spontaneitatea şi cunoştinţele în domenii foarte variate, acoperind o gamă extinsă de preocupări, pasiuni, curiozităţi, cunoştinţe.  Un singur concurent va ajunge să domine întreaga podea, la finalul unui joc complet, desfăşurat pe parcursul a patru ediţii. Câştigătorul va intra în posesia premiului de 50.000 de lei.

Citește și: Cum a aflat Larisa Iordache că e însărcinată și cum și-a anunțat soțul: „I-am făcut o surpriză, ceva foarte simplu, nu m-am complicat foarte mult'

Citește și: Drama pe care o ascunde Selina, iubita lui Victor Slav. De ce a plâns la Asia Express

Citește și: Cum a fost căsătoria dintre Marina Voica și Viorel Teodorescu: „Dacă bărbatul vine acasă să doarmă cu tine, să doarmă acasă, înseamnă că e în regulă totul”

Citește și: Margherita de la Clejani, transformată radical la trei ani și jumătate după ce s-a retras din viața publică. Cum s-a îmbrăcat la un eveniment

Citește și: Cum au decis Viviana Sposub și George Burcea să se mute împreună și de ce s-au despărțit de mai multe ori, în cei 4 ani de relație: „De atunci am rămas pentru totdeauna'

Roboţelul – umbra' lui Dan Negru la The Floor

Show-ul atrage atât prin mecanismul extrem de simplu, cât şi prin tehnologia de ultimă generaţie pe care a implicat-o realizarea sa, podeaua LED gigantică, camera de filmare robotică, precum și robotul-asistent, umbra' robotică a lui Dan Negru, pe întreg parcursul emisiunii.

„The Floor' pleacă din start cu o competiţie între mine, un prezentator clasic, şi noul meu asistent, un robot din generatia AI.  Asta trebuie să facem, să rezistăm toţi pe aceeaşi podea', a adaugat Dan Negru.

Prezentatorul se arată încântat de colegul lui de platou „Filmez zilele astea cu un robot. Nu mă sperie roboții. Dimpotrivă! Inteligența artificială, roboții, dispariția cash-ului sunt fente, piste false după care am plecat toți! Adevărata problemă e că muzica, filmele, cărțile, actele toate sunt mutate de pe obiecte fizice (cărți, discuri, dosare) în servere și clouduri', spune Dan Negru, pe o rețea de socializare, la un moment dat.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton