Dan Negru, după ce a primit, din nou, propunerea de a prezenta Cerbul de Aur: „Sunt sceptic. Noi ne pricepem să demolăm și...”. Trebuia să facă echipă cu Mihaela Rădulescu, în trecut / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Dan Negru a reacționat după ce a primit, din nou, propunerea de a prezenta Cerbul de Aur. Se pare că atât, Festivalul Mamaia, cât și Cerbul de Aur „se bat' pe Dan Negru! În trecut, organizatorii manifestării de la Brașov au vrut ca vedeta să prezinte Cerbul alături de Mihaela Rădulescu. Prezentatorul de la Kanal D este însă sceptic în privința organizării acestor evenimente, în ciuda ofertelor pe care le are în fiecare an. Totuși, Consiliul Județean Constanța a contactat artiștii și a anunțat că evenimentul de la malul măriii va avea loc în luna august.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Dan Negru a avut o primă reacție după ce a primit, din nou, propunerea de a prezenta Cerbul de Aur. Moderatorul de la Kanal D primește oferte în fiecare an, însă, până acum, niciunul dintre aceste două evenimente nu s-au reluat. Iată ce spune acum, în urma propunerii primite!

271124399_489323936090640_2713859725278485293_n-1271124399_489323936090640_2713859725278485293_n-1

Citește și: Festivalul Mamaia se reia, după 11 ani de pauză. Dan Negru și Octavian Ursulescu prezintă evenimentul / EXCLUSIV

Citește și: Cum a inventat Dan Negru meseria de asistentă TV în România: „Era un termen medical”. Roxana Ionescu a debutat în televiziune drept „Mama Natură”

Citește și: Monica Anghel, despre cumpenele vieții sale: „Era să mor din cauza unei operații greșite. O alta a fost cea a pe coloană, am avut pareză de 98% pe piciorul drept' / EXCLUSIV

Citește și: Antonia și-a făcut operație de liposcuție, după ce a devenit mamă pentru a treia oară: 'A fost chinuitor. Asta e problema mea, sunt obsedată de…'

Dan Negru, după ce a primit, din nou, propunerea de a prezenta Cerbul de Aur

În ultimii ani, organizatorii Festivalului Mamaia și-au exprimat dorința ca Dan Negru, celebrul prezentator de la Kanal D, să prezinte Festivalul Mamaia. Însă, festivalul de la malul mării nu s-a reluat înainte de pandemie, așa cum s-a dorit. La fel a stat situația și în ceea ce privește Cerbul de Aur de la Brașov. Pentru că și organizatorii manifestării din orașul de la poalele Muntelui Tâmpa vor ca Dan Negru să prezinte evenimentul. Ultima dată, prezentatorul a fost contactat pentru a prezenta Cerbul alături de Mihaela Rădulescu.

'Prea multe nu știu despre cele două evenimente. Acum niște ani, am avut discuții avansate pentru prezentarea Cerbului, după cum am fost contactat și pentru festivalul Mamaia. Sunt sceptic. Noi ne pricepem să demolăm și mai puțin să construim', a declarat Dan Negru, pentru viva.ro.

Dan Negru va prezenta Festivalul Mamaia cu Octavian Ursulescu

Festivalul Mamaia se reia după 11 ani. Evenimentul ar urma să aibă loc în perioada 25 – 27 august 2023. Organizatorul festivalului va fi Consiliul Județean Constanța, prin Centrul Cultural Județean ,,Teodor T. Burada'. Prezentatorii sunt Dan Negru și Octavian Ursulescu. Cei doi au mai prezentat în trecut acest eveniment.

La ediția aceasta nu va fi un concurs, ci va fi o ediție de gală, după cum ne anunță organizatorii. Mai precis, vor avea loc trei seri de gală, cu o orchestră special alcătuită pentru Festivalul Mamaia de către Ionel Tudor.

Compozitorul va dirija orchestra și îi va acompania pe artiștii din generația de aur. Ionel Tudor îi va preda ștefeta fiului său, Andrei Tudor. Acesta va dirija orchestra, atunci când vor cânta artiștii din generația tânără. Pe scenă vor urca peste 40 de instrumentiști și va fi un spectacol 100% live.

Cine sunt artiștii care vor cânta la Festivalul Mamaia

Pe scenă se vor auzi piese care au făcut istorie la Festivalul Mamaia, care se va relua în acest an, după o pauză de 11 ani. Printre cei care vor susține minirecitaluri se vor număra: Corina Chiriac, Pompilia Stoian, Marcel Pavel, Monica Anghel, Adrian Daminescu, Gabriel Cotabiță, Daniel Iordăchioaie, Paula Seling, Nico, Nicola, Luminița Anghel, Carmen Rădulescu, Ileana Șipoteanu, Adrian Enache și nu în ultimul rând, Mihai Trăistariu.

În fiecare seară a Ediției de Aur Mamaia 60, câte 15 piese vor fi interpretate atât de cei care au participat la concurs, cât și de tinerii care vor reinterpreta șlagărele muzicii ușoare românești, care există datorită festivalului. De asemenea, în fiecare seară vor fi susținute și câte 2 concerte, de trupele 3Sud Est, Direcția 5, Pronconsul și Holograf. Fiecare trupă va avea alocată o jumătate de oră de spectacol.

Foto: Facebook, arhiva personală.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton