Dan Negru, reacție dură la adresa Elenei Lasconi și a fiicei sale: "Un om care își crește copilul în spiritul unei ideologii, unei doctrine criminale nu..."

 Oana Pantazi
.

Dan Negru a avut recent o reacție dură în mediul online după ce scandalul dintre Elena Lasconi și fiica ei s-a viralizat. Omul de televiziune se arată șocat nu de faptul că între cele două a izbucnit un scandal, ci pentru că Oana Lasconi se declară susținătoare a sistemului socialist. Iată ce a comentat Dan Negru în mediul online!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Dan Negru, reacție dură la adresa Elenei Lasconi. Oana Lasconi, fiica Elenei Lasconi, primarul din Câmpulung Muscel și fostă vedetă PRO TV, care deschidea lista USR pentru europarlamentare, a avut o ieșire neașteptată, pe Instagram, prin intermediul unei înregistrări video, după ce a aflat din presă că mama ei a votat pentru modificarea Constituției la referendumul de susținere a familiei tradiționale și a căsătoriei dintre un bărbat și femeie. Asta a dus la retragerea mamei sale din lista USR pentru europarlamentare, dar și la comentarii privitoare la opțiunile politice ale Oanei Lasconi.

dan-negru-nu-mai-prezinta-revelionul-in-2023-2dan-negru-nu-mai-prezinta-revelionul-in-2023-2

Dan Negru, reacție dură la adresa Elenei Lasconi și a fiicei sale

Fiica Elenei Lasconi a agitat apele în mediul online, după ce a aflat că mama ei a votat DA, în 2018, la referendumul pentru familie. Cu ochii în lacrimi, tânăra, susținătoare a LGTBQ+, și-a acuzat mama de homofobie, iar după ce scandalul s-a viralizat în mediul online, Elena Lasconi a decis să se retragă de pe lista candidaților USR pentru alegerile europarlamentare. Internauților care i-au vizitat Oanei Lasconi pagina de Instagram nu le-a scăpat însă faptul că aceasta se declară susținătoare a socialismului și Transylvanian anticapitalist in Paris. Printre aceștia se numără și Dan Negru, care a luat atitudine.

Citește și: Elena Lasconi, reacție după ce a fost criticată pentru că a votat DA la referendumul pentru familie: „Căsătoria este între o femeie și un bărbat' / S-a retras de pe lista candidaților USR la alegerile europarlamentare din 2024

Citește și: De ce a divorțat Elena Lasconi de tatăl fiicei sale, după doar 4 ani de căsnicie: „Cu mintea de acum, aș fi divorțat a doua zi sau nu m-aș fi căsătorit’ / Regretă că nu a mai făcut un copil

„Am văzut cum fiica se declară susținătoarea sistemului socialist. Cărțile și definițiile spun că e faza incipientă a comunismului.

Fata se declară luptătoare anticapitalistă, luptă împotriva sistemului capitalist.

Dacă fata își înjură familia, eu mi-o apăr pe a mea. Bunicul meu a fost deportat în Bărăgan, în anii 50, și încă mai am biletul lui de eliberare, l-a păstrat tata, îl păstrez și eu și o să-l arăt copiilor mei', a spus Dan Negru, într-un clip postat pe Facebook.

Dan Negru: „Paradoxul cel mai mare e că mumă-sa e primăriță în Câmpulung!” 

Apoi, Dan Negru a reamintit despre Revoluția din Decembrie 1989, când au murit oameni, la Timișoara și la București, pentru ca generațiile de azi să nu fie tributare în continuare acestei doctrine.

„Zeci de mii de români au fost deportați și uciși din cauza unei ideologii criminale. Peste câteva săptămâni se face decembrie. Oamenii au murit în decembrie la mine acasă, în Timișoara, în București și în multe alte orașe, luptând împotriva unei ideologii criminale', a reamintit omul de televiziune.

La fel de indignat s-a arătat Dan Negru și în privința părinților care își educă propriii copii în spiritul ideologiei socialiste, referindu-se direct la Elena Lasconi, care, pe deasupra, este și primar în Câmpulung, oraș de unde provine Radu Gyr, cunoscut anticomunist.

„Un om care își crește copilul în spiritul unei ideologii, unei doctrine criminale nu are voie să facă politică într-o țară care a avut zeci, mii de morți din cauza acestei ideologii. Să le spunem asta tuturor! Să le spunem copiilor noștri că nu contează cu ce mână ucizi, cu dreapta sau cu stânga, e tot crimă.

Paradoxul cel mai mare e că mumă-sa e primăriță în Câmpulung! Ăsta-i orașul care la dat pe Radu Gyr, unul dintre sfinții închisorilor comuniste. Până la urmă, Iorga avea dreptate: „O țară care nu-și cunoaște trecutul e ca un copil care nu-și cunoaște părinții' și nu-s puțini', a mai comentat Dan Negru.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton