Dan Negru, despre rivalitatea dintre emisiunile X Factor și Vocea României: "Oamenii pe care-i cumperi scump te vor vinde ieftin" / Ce a spus despre Alexandra Căpitănescu, ultima câștigătoare Vocea României

.

Dan Negru a vorbit despre rivalitatea emisiunilor X Factor și Vocea României, la scurt timp după ce Alexandra Căpitănescu a câștigat Vocea României 2023. Tânăra a mai participat în trecut la show-ul Next Star, emisiune prezentată la Antena 1 chiar de Dan, în urmă cu ceva ani, iar asta i-a amintit lui Dan Negru de veșnica rivalitate „de pe sticlă” a acestor show-uri TV.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

În 2019, Antena 1 a decis să nu mai difuzeze X Factor, în timp ce Vocea României este încă unul dintre show-urile TV cu audiențe record. Dan Negru și-a amintit detalii despre decizia Antena 1 de a cumpăra formatul X Factor, devenit între timp „unul din cele mai răsunătoare eșecuri din istoria TV de la noi”.

alexandra-capitanescualexandra-capitanescu

Dan Negru, despre rivalitatea dintre X Factor și Vocea României

Finala Vocea României 2023 i-a amintit lui Dan Negru despre rivalitatea dintre show-ul de la Pro TV și X Factor, cel de la Antena 1.

„”O altă fetiță de la Next Star a luat Vocea de la Pro” mi-au spus azi dimineață foștii mei colegi de la Next Star. Alexandra, fetița de la Next Star și câștigătoarea de Voce mi-a amintit de una din cele mai mari bătălii de ambiții din istoria TV din România: Vocea vs X Factor. Acu că s-a prescris, e frumos de povestit. E o lecție despre ambiția de a te compara!

X Factor era un format internațional, costa mai mult decât Next Star care era format românesc. Țin minte breaking news acelor ani când Antena a cumpărat oamenii de la Pro cu ambiția că ei vor învinge Pro.

Dar pentru că oamenii pe care-i cumperi scump te vor vinde ieftin, X Factor a fost unul din cele mai răsunătoare eșecuri din istoria TV de la noi. În televiziune e ca-n viață, adevărata fericire costă puțin. Când costă mult, nu-i de soi bun', a scris Dan Negru, pe pagina sa personală de Instagram.

Dan Negru a felicitat-o pe Alexandra pentru reușita ei.

„E adevărat, bătălia din anii ăia dintre X Factor, Next Star și Vocea a închis-o altul care ne-a bătut pe toți: Suleyman Magnificul. Mă bucur pentru Alexandra, puștoaica de la Next Star care s-a făcut mare! Și-mi place să cred că bossul meu de atunci și-a găsit liniștea și a renunțat la comparații.

I-am spus într-o zi vorba lui Ayrton Senna: „a fi pe locul doi înseamnă a fi primul care pierde”. Dar am învățat o lecție atunci: renunță la comparaţii, abia atunci o să te bucuri de viață!', a mai scris Dan Negru.

Citește și: Tudor Chirilă, adevărul despre conflictele cu Horia Brenciu și Irina Rimes, de la Vocea României: „Ne mai înțepăm. El este un bun încasator, ea…. În ce relații a rămas cu foștii câștigători / EXCLUSIV

Citește și: Cum a ajuns Theo Rose la Vocea României și cu cine a concurat pentru scaunul de jurat: „ProTV nu e televiziunea maică-mii!’

Ce va face Alexandra Căpitănescu, câștigătoarea Vocea României 2023, cu premiul de 100.000 de euro

Vineri-seară a fost anunțat câștigătorul celui de-al 11-lea sezon al celebrului concurs de voci. Pe lângă mult râvnitul trofeu, Alexandra Căpitănescu (studentă la Fizică, în vârstă de 20 de ani) a plecat acasă și cu marele premiu, în valoare de 100.000 de euro, după ce a reușit să ajungă în marea finală și să cucerească inimile telespectatorilor.

„Primul lucru pe care l-aș face ar fi să le mulțumesc părinților mei pentru tot ce au făcut pentru mine. Aș vrea să plecăm împreună într-o vacanță, fiindcă să călătorim este activitatea noastră preferată’, a declarat Alexandra Căpitănescu pentru Unica.

La preselecții, tânăra i-a uimit pe jurați cu vocea ei, iar Smiley și-a exprimat dorința ca Alexandra Căpitănescu să facă parte din echipa lui.

Tu cred că ești un artist înnăscut! Mi-aş dori să am şansa să lucrez cu tine, să te am în echipa mea, a declarat Smiley. Ulterior, Alexandra Căpitănescu a ales să facă parte din echipa lui Tudor Chirilă. Știi ce m-a uimit? Concentrarea ta absolut extraordinară și schimbarea dramatică, efectiv, din final. Ai avut un personaj asumat, un moment coregrafic coerent, părea că orice mișcare e studiată.. Dincolo de asta, ar fi fost de ajuns și cum ai cântat. Felicitări!, i-a spus solistul de la Vama.

În cele din urmă, Alexandra Căpitănescu l-a ales pe Tudor Chirilă drept antrenor.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton