Ce familie frumoasă are Dan Negru! Imagini rare cu prezentatorul TV, soția lui, Codruța, și cei doi copii, în vacanța din Delta Dunării: "Locul perfect înainte de a începe școala și filmările" / EXCLUSIV

 Dumitrache Laura
.

Dan Negru este unul dintre cei mai apreciați prezentatori de televiziune din România. Deși este cunoscut de toți românii, moderatorul de la Kanal D este discret cu viața sa personală și preferă să își țină familia departe de ochii presei. Recent, Dan Negru a plecat într-o escapadă romantică în Delta Dunării, alături de soție și de cei doi copii ai lor. Avem imagini în exclusivitate din vacanța petrecută de familia lui Dan Negru, în Delta Dunării.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Dan Negru și-a luat familia și a plecat într-o escapadă alături de soție și copiii lor. Prezentatorul TV a ales Delta Dunării ca destinație de vacanță și a petrecut clipe de neuitat alături de soția sa, Codruța și copiii lor. Omul de televiziune a vrut să petreacă câteva zile alături de familia lui, chiar înainte de a începe școala și filmările.

Dan Negru delta dunariiDan Negru delta dunarii

Dan Negru și soția sa, Codruța au savurat momente romantice în timpul unei plimbări cu bărci tip canoe pe brațele de apă, împreună cu copiii lor. De asemenea, prezentatorul TV și partenera sa au pescuit împreună și s-au distrat pe cinste. În imagini se poate vedea cum cei doi se bucură de fiecare moment petrecut împreună.

Citește și: Dan Negru, amintiri despre Festivalul Mamaia și Stela Popescu: „Mă durea gâtul și doamna Stela mi-a dat o pastilă de gât, dar după câteva minute și-a dat seama că era un somnifer…” / EXCLUSIV

Citește și:„Când copiii drogați ai celor influenți sunt lăsați liberi și ucid, statul eșuează'. Dan Negru critică dur Poliția Română și sistemul sanitar, după accidentul din 2 Mai și tragedia din Botoșani

Citește și:Mădălin Ionescu a răbufnit după ce a fost acuzat că-l umilește pe fiul lui, Filip: „Nu ați crescut un astfel de copil. E atât de ușor sa stai pe margine si sa emiți mizerii'

Citește și:Nuami Dinescu, probleme de sănătate după ce s-a accidentat la genunchi în urmă cu 30 de ani: „Aveam o secvență în care cădeam în genunchi'. Actrița face fizioterapie și astăzi

Dan Negru și Codruța, escapadă romantică în Delta Dunării, alături de cei doi copii

Dan Negru nu mai are nevoie de nicio prezentare. Moderatorul TV de la Kanal D a profitat de câteva zile libere și a mers împreună cu soția sa, Codruța,și cei doi copii, Dara și Bogdan, într-o escapadă în Delta Dunării. Imaginile exclusive VIVA! îi arată pe cei patru bucurându-se de momente de neuitat, în timpul unei plimbări cu bărci tip canoe pe apă.

Dan și Codruța Negru au profitat de zilele însorite și au petrecut momente senzaționale alături de copiii lor, înainte ca aceștia să înceapă școala. Prezentatorul tv a preferat să petreacă un sejur pe insula Holbina 3 Bibani, aflată între Canalul 9 și Canalul de Centură al Razimului, în apropierea Golfului Holbina. „Holbina Trei Bibani a fost locul perfect pentru petrecerea ultimului weekend linistit înainte de a incepe scoala si filmările”, a spus Dan Negru.

Dan și Codruța Negru au pescuit împreună

Dan și Codruța Negru formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc. Povestea lor de dragoste este una frumoasă, iar rodul iubirii lor sunt Bogdan și Daria. După o plimbare cu barca, Dan și Codruța au pescuit împreună și s-au distrat pe cinste.

De asemenea, familia lui Dan Negru s-au bucurat de preparatele exceptionale și pline de savoare ale rezervației. În timpul zilei, Dan, Codruța, Bogdan și Daria au mers cu caiacul pe Delta Dunării, învățând să exploreze cele mai interesante colțuri rezervatiei naturale. Seara, Dan Negru si familia sa au luat cina sub cerul liber gustând preparatele gustoase. Prezentatorul tv a profitat de aceste momente prețioase alături de familie și s-a detașat de rutina cotidiană.

Dan Negru și Codruța s-au cunoscut în anii studenției. Codruța Negru a absolvit studiile Facultății de Medicină Dentară de la Universitarea de Medicină și Farmacie Carol Davila' în 2004 și, în prezent, este medic stomatolog. Dara, fiica cuplului are 12 ani, iar Bogdan, fratele ei, este cu trei ani mai mic. Ne-am cunoscut acasă, în Timişoara, ea era studentă şi cererea în căsătorie a venit firesc, fără gondole în Veneția',ne-a declarat Dan Negru.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton