Dan Negru, șocat de prețurile uriașe din Aeroportul Otopeni: "Noi între noi ne furăm. Un sandwich e mai scump decat un zbor low-cost"

 Calin Maria Bianca
.

Dan Negru, șocat de prețurile uriașe din Aeroportul Otopeni. Prețurile din România au explodat în ultima vreme, mai ales de când a izbucnit războiul dintre Rusia și Ucraina. Tot mai mulți români au resimțit scumpirile în diferite domenii, fie că vorbim despre produsele alimentare, electrocasnice, combustibili sau multe altele. Ei bine însă, și vedetele și numele mari din showbiz-ul românesc au observat creșterile masive ale prețurilor, inclusiv la biletele de avion, cât și la produsele din aerporturi. Iată ce a spus Dan Negru recent despre scumpirile din Aeroportul Otopeni!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Dan Negru nu are nevoie de prea multe descrieri, fiind cunoscut de către toată lumea. Este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori TV și ani de zile a cucerit publicul larg cu edițiile sale de Revelion. Ei bine, asta nu este tot, fiindcă de nenumărate ori și-a făcut vocea auzită și când a fost vorba despre un scandal sau, cum a fost zilele trecute, despre legea potrivit căreia copiii nu vor mai putea fi exmatriculați din școli.

342770689_1428869447858824_493470992215696598_n342770689_1428869447858824_493470992215696598_n

Dan Negru nu a putut să păstreze tăcerea și a avut o reacție furibundă când a văzut cât costă o sticlă de apă și un sandwich în Aeroportul Otopeni. Fără a sta prea mult pe gânduri a filmat totul, iar apoi a comentat în mediul online pe seama scumpirilor sesizate. Îndrăgitul prezentator TV a spus că nu i se pare normal ca prețul pentru o apă plată la jumătate de litru să fie de 8,5 lei, mai ales când este apă din România, vândută pe teritorul românesc.

Citește și: „Cirezile de proști sunt protejate de lege”. Dan Negru, reacție acidă privind legea care interzice exmatricularea elevilor

Citește și: Dan Negru explică de ce mulți spun că este zgârcitul showbiz-ului: 'La mine, în Banat, oamenii atenți la bani sunt cumpătați. În regat, în București, ei…'/ EXCLUSIV

Citește și: Ruby s-a afișat complet nemachiată într-un clip, pe TikTok. Reacția fanilor: „Semeni cu soția lui Puya'

Citește și: Ce declarație de dragoste i-a făcut Mihaela Rădulescu lui Felix Baumgartner, de ziua lui: „Întinerim împreună”

Dan Negru, șocat de prețurile uriașe din Aeroportul Otopeni

Dan Negru a fost cu adevărat uimt de prețurile exagerate din Aeroportul Otopeni. Celebrul prezentator a ținut să precizeze că este și el la curent cu toate scumpirile din ultima vreme, însă i se pare total absurd dublarea prețurilor care sunt deja extrem de ridicate. Mai mult decât atât, la un simplu calcul, și-a dat seama că trei litri de apă costă cât un zbor din București către Grecia.

'Un zbor din București până la Salonic-Grecia costă cât trei (3) litri de apă plată în aeroportul Otopeni. Apa e românească, aeroportul e tot românesc ca și fraierul care a luat-o, eu. Bișnițarii care mi-au vândut-o, români și ei…', a fost mesajul lui Dan Negru.

Dan Negru: 'Un sandwich e mai scump decat un zbor cu un avion low-cost

Dan Negru a continuat să se uite cu uimire la prețurile din Aeroportul Otopeni, astfel că a ajuns la un sandwich, al cărui preț era din nou unul uriaș. Bineînțeles, nu s-a oprit aici și a făcut o comparație greu de acceptat. Mai concret, după o simplă documentare, a ajuns la concluzia că un simplu sandwich a ajuns să fie mai scump decât un zbor cu un avion low-cost.

'Noi între noi ne furăm. În aeroportul capitalei României, un sandwich e mai scump decat un zbor cu un avion low-cost. Statul nu poate controla lăcomia. Dar statul nu trebuie să fie complicele în lăcomie. De un lucru însă sunt sigur: banii pe care-i strângeți intr-o viață nu vă vor ajunge să vă cumpărați alta', a mai scris Dan Negru, pe pagina sa de Facebook.

Dan Negru este destul de sonor când identifică astfel de nereguli, astfel că fanii sunt deja obișnuiți cu postările sale. Așa cum era de aștepta, foarte multe persoane au empatizat cu ceea ce a spus și a postat, astfel că într-un timp foarte scurt, secțiunea comentariilor a fost luată cu asalt de către cei care-l urmăresc și internauți.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton