Dan Rădulescu și Bogdan Coteț, scenariștii serialului Scara B, detalii de culise. Cum a luat naștere proiectul de la PRO TV: „Este un mugure de adevăr în toate personajele acestea…” / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Dan Rădulescu și Bogdan Coteț, scenariștii serialului Scara B, detalii de culise. Actorii Dan Rădulescu și Bogdan Coteț se află și în postura de scenariști ai serialului Scara B, ce a debutat la Pro Tv din 12 septembrie. Viva.ro a stat de vorbă cu cei doi pe platourile de filmare, unde s-au amenajat un etaj întreg de bloc, pe 700 de metri pătrați.

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!

Într-un interviu exclusiv pentru viva.ro, am aflat ce spun scenariștii din serialul 'Scara B', de la Pro TV, despre această producție și despre rolul pe care îl fac și ei pe micul ecran. La vizionarea primului episod, actorii, scenariștii și producătorul s-au întâlnit cu presa. În așteptarea jurnaliștilor, Dan Rădulescu și Bogdan Coteț au jucat Macao cu Silviu Neagu. Scenariștii au declarat că au pornit de la persoane reale.

81953102_10219647295786449_8909939260761571328_n81953102_10219647295786449_8909939260761571328_n

Citește și: Cine este Anca Dinicu, actrița care joacă în serialul „Scara B' de la Pro TV. Este însărcinată cu primul copil

Citește și: Cum și-a descoperit Chef Orlando Zaharia, juratul Chefi la Cuțite, pasiunea pentru gătit, pe când era copil: „Făceam clătite pentru toți copiii de pe scara blocului”

Citește și: Nouria Nouri s-a căsătorit, la 49 de ani, în bocanci și rochie lila, în prezența copiilor săi și a prietenilor motocicliști ai mirelui: „A fost altfel, nimic banal, exact cum am visat!”/ EXCLUSIV

Citește și: 'Singurătatea aceasta nu este ușoară. Este groaznică. Am fost la cimitir, cum era firesc….' Ce face și cum arată astăzi Sidonia Spătaru, văduva lui Dan Spătaru, la 20 de ani de la moartea artistului / EXCLUSIV

Dan Rădulescu și Bogdan Coteț, scenariștii serialului Scara B, detalii de culise

Actorii Dan Rădulescu și Bogdan Coteț se află și în postura de scenariști ai serialului 'Scara B', ce a debutat la Pro TV din data de 12 septembrie. La întâlnirea cu presa, cei doi au dezvăluit că au pornit de la persoane reale, inclusiv de la ei. Cei doi au jucat cărți alături de colegul lor, Silviu Neagu, cât timp au așteptat jurnaliștii.

Cum este rolul vostru?

Silviu Neagu: Ei au spus că s-au inspirat pentru Cristi de la Silviu Neagu, adică de la mine din viața reală, dar sper că nu sunt chiar așa de nesuferit și de 'căpușar' și de enervant. Mai sunt așa niște chestii, pe care chiar le-am zis sau chiar le-am făcut în viața reală și o să apară și în serial. Dar nu cred că sunt așa de nenorocit. Nu, băieți?

Dan Rădulescu: Dar eu ce să mai zic? Și eu sper același lucru. Într-adevăr, este un mugure de adevăr în toate personajele acestea, dar ele sunt duse în niște exreme ca să le facem mai atrăgătoare și mai amuzante. Deci, eu în viața reală nu sunt așa!

Chiar am crezut că ești cârcotaș!

Dan Rădulescu: Nu, cârcotașul șef este el! (a arătat spre Bogdan Coteț-n.r.)

Bogdan Coteț: 'Eu nu sunt atât de fraier și bun, cum mă vedeți în serial'

Bogdan Coteț: Din păcate, lucrurile trebuie făcute la un anumit nivel. Nu fac rabat de la calitate.

Dan Rădulescu: Deși, și eu sunt ca și personajul, burlac, nu împărtășesc aceleași păreri. L-am dus într-o extremă. Dar asta ca să avem un contrast mai puternic cu Șerban.

Bogdan Coteț: Despre rol, la fel. Eu nu sunt atât de fraier și bun, cum mă vedeți în serial, dar, ca orice scenariști, am luat niște lucruri pe care le cunoaștem și le-am dus pe teritorii pe care nu le cunoaștem dar încercăm să le facem interesante.

Bogdan Coteț, despre rolul de scenarist: „Este o responsabilitate destul de mare'

Ce așteptări aveți de la acest serial?

Dan Rădulescu: Bineînțeles, sperăm să prindă, în primul rând. Sperăm să fie îndrăgit de public, pentru că am pus mult suflet în el și sperăm să putem continua povestea aceasta cât mai mult timp. Să trăim o frumoasă poveste cu publicul, care să dureze cât mai multe sezoane. Nu?

Bogdan Coteț: Nu știu. Eu sunt terminat de emoții. Le-am spus și lor. Pentru că e prima oară când suntem în postura aceasta de scenariști, eu cu Dan. Și este o responsabilitate destul de mare. Până acum ne mai plângeam. Din poziția de actori mai spuneam că e scris nu știu cum și că de aceea nu merge. Acum, singurele persoane de vină suntem noi…

Dan Rădulescu: Dar asta e o sabie cu două tăișuri. Că e și satisfăcător atunci când reușești. Chiar și aici, pe platou, unde ne aflăm, este pur și simplu un decor pe care noi ni l-am imaginat și el a apărut peste noapte.

Bogdan Coteț: „Sperăm să ne întâlnim cu publicul undeva la mijloc, să comunicăm'

Adică s-a muncit mult să fie gata repede…

Bogdan Coteț: Ei, nu chiar peste noapte. A apărut repede cu munca unor oameni foarte talentați.

Dan Rădulescu: Da, care au făcut să pară că a apărut peste noapte.

Bogdan Coteț: S-au mișcat extrem de repede. A fost chiar fascinant și de asta avem emoțiile foate mari. Responsabilitatea e mare și sperăm să ne întâlnim cu publicul undeva la mijloc, să comunicăm.

Dan Rădulescu: Undeva la mijloc suntem la Danubiana, undeva pe la Piața Romană…

Bogdan Coteț: Nu, la Vitan, la Târgul de mașini. Pe acolo suntem la mijloc. Deci, de aceea avem emoții.

Cine este cel mai bun la cărți?

Bogdan Coteț: Silviu, fără glumă, a câștigat toate cele cinci jocuri de Macao pe care le-am jucat astăzi de când am ajuns aici.

Silviu Neagu: Mare realizare!

Dan Rădulescu: Dar știți cum se spune, cine are noroc la cărți are în dragoste.

Silviu Neagu: Deocamdată, Dane… Arată mâna. Cine are verighetă?

Bogdan Coteț: La mine, stăpâna inelelor nu mai este.

Foto: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton