Dana Badea de la Insula Iubirii și iubitul ei, Alin, au primit interdicție pe TikTok, după ce au fost reținuți de Poliție. Ce alte măsuri au mai luat magistrații împotriva celor doi

 Dumitrache Laura
.

Dana Badea și Alin au mii de urmăritori pe TikTok, dar recent au primit interdicția de a intra live și a transmite mesaje pe platforma de socializare. Cei doi și alte persoane au fost reținute, după ce între Dana Badea și Alin au existat conflicte transmise live. Iată ce alte măsuri au mai luat magistratii împotriva celor doi!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Dana Badea, fosta ispită de la Insula iubirii și iubitul ei, Alin, au fost reținuti de poliție în urmă cu o lună. Cei doi au ajuns la Poliție alături de alte două persoane cu care au intrat în conflict. Ulterior, magistrații le-au interzis celor doi să mai facă live pe TikTok, platforma unde sunt urmăriti de mii de internauți.

dana badeadana badea

Alin și Dana Badea se numără printre cei mai urmăriti utilizatori de pe TikTok. Aceștia s-au făcut remarcati după ce au executat provocări interesante, iar la începutul lunii noiembrie au fost reținut de poliție, după ce au fost implicați într-un conflict. Acum, cei doi nu mai au voie să mai posteze mesaje sau să facă LIVE pe platforma online.

Citește și: Dana Badea este gravidă. Fosta ispită de la „Insula Iubirii' a pierdut o sarcină acum 4 luni: „Suntem puțin temători'

Citește și:Dana Badea de la Insula Iubirii susține că a fost agresată de iubit: „Am pierdut copilul pentru că m-a bătut el'. Fosta ispită a chemat Poliția

Citește și:Scandal de proporții între Bia și mama lui Robert în casa Mireasa. Doamna Anina face acuzații grave: „Drum bun în iad”

Citește și:Cum au depășit Oana Matache și Radu Siffredi momentele dificile de la începutul relației: „Am trecut prin niște lucruri, ar fi putut să ne afecteze…” / Și mama Oanei s-a împotrivit ca ei să fi împreună

Dana Badea de la Insula Iubirii și iubitul ei, Alin, au primit interdicție pe TikTok, după ce au fost reținuți de Poliție

Dana Badea, fosta ispită de la Insula Iubirii și Alin formează un cuplu de mai multi timp, iar pe TikTok sunt unii dintre cei mai apreciați utilizatori de pe platformă. În urmă cu o lună, cei doi au fost implicați într-un scandal și au fost retinuti de politisti, alături de alte două persoane. Se pare că ar fi fost vorba despre un conflict între Dana Badea, Alin, mama acestuia și alți doi bărbați, printre care și Sermin, un alt utilizator cunoscut pe TikTok. Autoritățile s-au sesizat după ce conflictul a degenerat, având în vedere că scandalul a fost transmis live. Pe portatul instanțelor de judecată apare un dosar penal deschis în urma acestui conflict, cu toate că Dana Badea și Alin au spus că totul a fost doar pentru show. Cei cinci inculpati au fost trimisi in judecată și le-a fost interzis dreptul de mai intra live pe TikTok. Mai mult, magistrații Sectorului 6 au admis măsura controlului judiciar, pe o perioadă de 60 de zile, pentru toate persoanele implicate.

„Soluția pe scurt: În baza art. 207 alin. 2 C.proc.pen. raportat la art. 348 alin. 2 C.proc.pen constată legalitatea şi temeinicia măsurii controlului judiciar a inculpaţilor *** Sermin ,**** Săndulescu ,*** Marius-Alin ,*** Alina-Larisa ,Badea Daniela-Georgiana În baza art. 207 alin. 7 C.proc.pen.menţine măsura controlului judiciar a inculpaţilor. Respinge cererile apărătorilor inculpaţilor **** Sermin ,*** Săndulescu ,*** Marius-Alin ,*** Alina-Larisa ,Badea Daniela-Georgiana de revocarea a măsuriii controlului judiciar şi de modificare a obligaţiilor pe timpul cât se află sub control judiciar. Badea Daniela-Georgiana trimisă în judecată pentru săvârșirea în concurs ideal a infracțiunilor de tulburare a ordinii și liniștii publice prev. de art. 371 alin. 2 ?i 3 cu aplicarea art. 77 lit. a Cod pen. și lovire sau alte violențe prev. de art. 193 și 21 lit. c și d Cod pen. cu aplicarea art. 38 alin.

Dana Badea și Alin au fost reprezentanti de un avocat din oficiu

Dana Badea a fost ispită la Insula Iubirii și a devenit una dintre cele mai urmărite personaje de pe TikTok. Bruneta are o relați cu Alin, care și el are la rândul său un număr impresionant de urmăritori pe platformă, iar împreună făceau sume de bani considerable în urma live-urilor online. Cu toate astea, cei doi au ales să fie reprezentati în fața judecătorilor de un apărător din oficiu. „În baza art. 275 alin. 3 C.pr.pen., cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului, onorariul avocatilor din oficiu pentru inculpaţii *** Alina-Larisa, *** Marius-Alin, Badea Daniela-Georgiana în cuantum de câte 863 lei, urmând a fi avansate din fondurile Ministerului Justiției. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la comunicare Pronunţată în camera de consiliu azi 29.11.2023.
Document: Încheiere finală (dezinvestire)”

Prietenul lor, Feraru, a anunțat în mediul online că Dana Badea și Alin au fost reținuti de autorități. „Sunt reținuți, nu sunt arestați. Este reținut Alin, mama lui, Dana, Messengerul și Sermin. Ăștia o să iasă mâine. La Sermin e problemă, nu se știe dacă iese sau nu și cam atât. Asta este. E din cauza la discuția aia când s-au certat atunci Sermin cu Alin, cu ce au făcut ei pe acolo', a spus Feraru, un apropiat al celor doi, pe TikTok, în urmă cu o lună.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton