Dana Budeanu și Cristina Săvulescu, fosta și actuala noră ale regretatei Delia Budeanu, declarații emoționante la înmormântare: "A fost o inspirație pentru mine încă din copilărie. Un adevărat simbol al rafinamentului"

.

Dana Budeanu și Cristina Săvulescu, fosta și, respectiv, actuala noră ale regretatei Delia Budeanu au făcut declarații emoționante la înmormântarea acesteia. Regretata prezentatoare TV a fost condusă astăzi pe ultimul drum, la Mănăstirea Ghighigiu, de toți cei care au cunoscut-o și iubit-o de-a lungul vieții, nelipsite de la căpătâiul ei fiind două dintre femeile care au iubit-o enorm, Dana Budeanu și Cristina Săvulescu.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Azi, marea doamnă a televiziunii românești a fost condusă pe ultimul drum de toți cei dragi ei, începând de la apropiați, la prieteni, foști colegi de breaslă, familie și numeroase nume mari din lumea mondenă.

463411556_1148979766593002_3906081457419194758_n-1463411556_1148979766593002_3906081457419194758_n-1

Dana Budeanu și Cristina Săvulescu, declarații emoționante la înmormântarea Deliei Budeanu

Dana Budeanu, fosta noră a Deliei Budeanu, a fost prezentă la înmormântarea bunicii fiicelor sale și a adresat câteva cuvinte emoționante. Ceremonia de înmormântare a fost marcată de sobrietate și discreție, reflectând stilul de viață rezervat și plin de noblețe al Deliei Budeanu.

„Delia Budeanu a fost o inspirație pentru mine încă din copilărie. Ea mi-a arătat ce înseamnă să fii elegantă, dar fermă, să știi să te impui fără a ridica vocea. A fost un adevărat simbol al rafinamentului și, mai presus de toate, o femeie extraordinară care mi-a influențat nu doar cariera, ci și viața', a declarat Dana Budeanu.

Cristina Săvulescu, designer cunoscut și nora Deliei Budeanu, a vorbit cu profund respect despre relația lor apropiată: „Delia a fost mai mult decât o simplă prezență publică, a fost o femeie care a întruchipat eleganța în fiecare aspect al vieții sale. A fost o persoană deosebit de rafinată, nu doar prin aparițiile ei impecabile pe ecran, ci și prin modul în care se purta cu cei din jur. Întotdeauna o voi purta în suflet cu drag.'

Delia Budeanu are doi copii, pe Diana, născută în 1969, din mariajul cu medicul Romulus Balaban, de care a divorțat după un an de mariaj, și pe Radu Ioan (fostul soț al Danei Budeanu), rezultat din căsătoria cu jurnalistul Radu Budeanu. Acesta din urmă este căsătorit acum cu creatoarea de modă Cristina Săvulescu.

Delia Budeanu a fost bunică iubită pentru cei patru nepoți din partea fiului. Radu Budeanu are două fete cu Dana Budeanu, pe gemenele Dana și Maria, care în curând vor împlini 20 de ani, și doi băieți cu actuala soție, Cristina Săvulescu.

Citește și: Delia Budeanu, confesiuni tulburătoare despre copii și cei doi soți. Pe Radu Budeanu l-a pierdut după 19 ani împreună: „Doi ani mi-au trebuit să înțeleg că nu mai este. Am fost într-un tunel…’

Citește și: Cine a fost Delia Budeanu. Regretata prezentatoare TV a suferit de cancer, a trecut printr-un divorț și a suferit enorm după moartea soțului ei, Radu Budeanu

Citește și: Drama regretatei Delia Budeanu. A avut cancer, dar l-a învins: „Am avut un război infernal pe care l-am trecut alături de Radu, soțul meu. Am avut un cancer infernal. Era să mor atunci'

Delia Budeanu a luptat încă din 1993 cu cancerul

În anul 1993, Delia Budeanu a aflat că are cancer. Îl învinsese. În 2002 povestea cu zâmbetul pe buze cum a trecut peste boală.

„Am avut un război infernal pe care l-am trecut alături de Radu, soțul meu. Am avut un cancer infernal. Știți cum am trecut de acest cancer? Neluând în seamă diagnosticul. N-am crezut că este un diagnostic corect și m-am dus la un mare medic după ce profesorul Tașcu m-a diagnosticat. Am fost și operată. Diagnosticul era ceva de genul neoplasm nu știu cum la intestinul subțire. 

M-au pus să fac chimioterapie. Dar eu nu am luat în serios. N-am dat doi bani. Am zis că toată lumea se înșală. Am zis că nu pot să am cancer. Știu că este incredibil, dar mi-a ieșit. La prima doză de chimioterapie mi-a fost foarte rău. Mi-a fost atât de rău încât am decis să scot două ingrediente și să las doar o componentă. Aceasta din urmă avea calciu. Fără să știe nimeni, am aruncat două la gunoi și una o făceam. Nu am zis nimănui, că nu mi s-ar fi permis. Medicul n-a știut. Asistenta nu și-a dat seama ce fac.

Este incredibil, dar am făcut calciu șase luni. Practic, n-am făcut chimioterapie, nu mi-a căzut părul, nu s-a întâmplat nimic. Doctorii nu și-au dat seama pentru că ce aveam de făcut era să merg joia, într-un cabinet, doar eu și asistenta, să-mi fac o injecție. Asta era chimioterapia. Nu am fost internată, mă duceam doar joia pentru această procedură', a povestit Delia Budeanu în emisiunea Eugeniei Vodă de la TVR 1, în 2002.

„Sunt un exemplu! După prima doză de chimioterapie, ficatul meu nu suporta. Era să mor atunci. Aveam frisoane înfiorătoare. Patul meu din lemn de nuc – pus în mijloc – s-a izbit de perete cum nu s-a întâmplat nici la cutremur.

Asemenea frisoane am avut! Apoi am avut temperatură 40 de grade. Era să mor și atunci am zis: „Vă arăt eu chimioterapie!' Dumnezeule.. dacă doamna doctor vede această emisiune… va spune că sunt o troglodită', povestea Delia Budeanu în emisiunea Profesioniștii realizată de Eugenia Vodă.

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton