Dana Budeanu, despre femeile care mănâncă sarmale la nuntă: ”Bagă sarmaua așa, fin, să nu se strice rujul. Ai oala acasă”. Ce spune de nunțile din România

 Calin Maria Bianca
.

Dana Budeanu, despre femeile care mănâncă sarmale la nuntă. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Dana Budeanu este cunoscută de toată lumea pentru verdictele pe care le dă de mai mult timp. Vorbește deschis despre orice subiect și încearcă de cele mai multe ori, prin vorbele sale, să schimbe cât de puțin gândirea unora. Ei bine, de data acesta a abordat subiectul nunților, unde a făcut o serie de dezvăluiri neașteptate!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cunoscuta creatoare de modă Dana Budeanu este una dintre cele mai controversate vedete din showbizul românesc. Recent avut o postare fermă în mediul online referitoare la femeile care preferă să nu gătească de Paște. Totuși, nu este singura ei intervenție de acest gen. În urmă cu mai mult timp nu a putut să nu abordeze și să nu vorbească despre comportamentul femeilor la nuntă.

budeanu-88budeanu-88

Fără a se sfii, Dana Budeanu a spus clar că la nuntă femeile trebuie să arate 'țiplă', iar 'amețitele' nu au ce să caute. A vorbit despre modul de a mânca, vestimentație, purtarea pantofilor cu toc, dar și despre 'arfele' de care multe dau dovadă. De asemenea, nu a putut să nu spună tare și răspicat faptul că, din punctul ei de vedere, nu are ce căuta o femeie singură la nuntă sau astfel de evenimente.

Citește și: Dana Budeanu a fost impresionată de gestul unui șofer de autobuz: „Un om minunat. Respect!”

Citește și: Ce spune Dana Budeanu despre femeile care nu gătesc de Paște: „Numai amețitele…”

Citește și: Fiul cel mic al Claudiei Pătrășcanu și al lui Gabi Bădălău, operat de urgență. Ce probleme de sănătate are Nicolas: 'E în stare să facă orice'

Citește și: Dovada că Lidia Buble şi Horațiu Nicolau încă formează un cuplu, după zvonurile despărțirii. Imaginile care arată că cei doi nu s-au separat

Dana Budeanu, despre femeile care mănâncă sarmale la nuntă

Dana Budeanu a spus clar că ea nu poate concepe cum o femeie rafinată, machiată și aranjată din cap și până-n picioare, merge la nuntă și mănâncă sarmale. I se pare total deplasat acest lucru, astfel că nu s-a abținut de la comentarii pe acest subiect.

'Le știi pe alea care au ruj și ca să nu se strice rujul, bagă sarmaua așa fin să nu se strice rujul. Sarmaua. Atenție! Sar-ma, cârnat! Las-o dracu de sarma că ai oală acasă. Ai oală acasă! Mănânci acasă. De ce să ne facem de c@%&* la nuntă. Mănânci pe neveu. Tu oricum a doua azi ai părul în vârful capului. Pac! Ti-ai pus oala pe masă și mănânci din oală. Din oală. Nordului-oală. lasă finess-ul de la nuntă că tu acasă mănânci direct din oală. Știm asta.'a spus Dana Budeanu în urmă cu mai mult timp într-un nou episod de pe canalul său.

Dana Budenau, despre meniul de la nunți

Ei bine, nu doar că a comentat despre femeile care mănâncă sarmale la nuntă astfel încât să nu li se strice rujul, ci a vrbit pe larg despre meniul evenimentelor. Dana Budeanu susține că fiecare trebuie să pună meniul la nuntă după mâncarea pe care o are în frigider și nu să facă totul de gura lumii.

'De unde să știi despre mușhiul de vită? De unde dracu știți mă? Niște țărani cocliți. Vorbiți de caviar. Bă nu vă e rușine mă? Nu confunda caviarul cu știuca, bă! Dănuța vorbește din casele voastre. Mâncați în caserole și voi aveți fente pe la nunți? De ce nu trăiță mă așa zi de zi și acasă? Păi ce este nunta? La nuntă arăți ceea ce nu ești. Asta se întâmplă. Nu există asta. Ești un sărac, stai în chirie. Ce tort mă? Că voi mâncați dulceață cu lingurița din borcan. Ăștia sunteți voi. Păi voi vorbiți de nunți mă? (…) Cele mai bogate familii din București, bă știți cum negociază mă? Țăranilor. Ce ai în frigider trebuie să ai și la nuntă. Hai să nu mai fim ipocriți. (…)', a continuat Dana Budeanu.

Dana Budeanu nu concepe ca femeile să meargă neînsoțite la nuntă

Dana Budeanu nu s-a oprit aici cu discuția despre nunți, ci a continuat cu o serie de mărturisiri neașteptate. Mai concret, ea nu concepe ca o femeie să meargă de una singură la un eveniment. Consideră că dacă nu ai partener, îți iei tatăl, un prieten, sau renunți și nu mai mergi. Orice ar fi, niciodată singură.

'Niciodată femeile neînsoțite nu merg la nuntă, botezuri, cumetrii. Nu ai bărbat, îți iei un prieten ceva. Femeile nu merg dezlegate la nunți. Nu se merge la nuntă singură. Femile nu au ce să caute singure și neînsoțite. Nebunelor, care ave’i creierele spălate. Sunt niște aberații, Nu ai ce să cauți singură acolo. Să revenim. (…)

De asemenea, nu a putut să nu vorbească nici despre darul la plic, care i se pare un mod urât de a cere cuiva bani. Ba mai mult, consideră că este de prost gust ca numele să fie scris pe plic.

Mirii fac nunta doar pentru dar. Știți treaba cu plicul? Gestul de cel mai mare prost gust este datul banilor la nuntă, la plic. Este cel mai mare prost gust. Se practică inclusiv la nunțile de parveniți. Eu am mers la foarte puține nunți și la o nuntă la care am fost însoțită. Pe masă e mereu un plic cu numele tău, iar tu pui banii în plic, ca mirii să știe cât ai dat. Bă voi vă dați seama? Poate eu vreau să îți iau o vază. De ce m-ai chemat?(…)', a mai spus Dana Budeanu.

Dana Budeanu: 'Fă-ți operație de schimbare de sex'

Mai mult, fiindcă își dorește ca femeile să dea dovadă de feminitate și bun gust, Dana Budeanu nu a putut să nu se lege de marea problemă a femeilor și anume accea de a renunța la tocuri în timpul petrecerii și înlocuirea lor cu balerini sau alte încălțări joase.

'Când nu mai ai cum să fii femeie, pleci acasă. Prințesele nu umblă desculțe. Cum să zici că nu poți să stai pe tocuri? Fă-ți operație de schimbare de sex. (…)', a mai spus Dana Budeanu în încheiere.

Sursă foto: captură video Youtube / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton