Dana Budeanu, după ce Rareș Prisacariu a câștigat Românii au talent: "Ești o minune de copil. Au sărit pe tine că..."

 Raiciu Adriana
.

Dana Budeanu, după ce Rareș Prisacariu a câștigat Românii au talent. Rareș Prisacariu a fost desemnat câștigătorul celui de-al 13 sezon Românii au talent. Totuși, victoria tânărului a fost extrem de dezbătută în mediul virtual, acolo unde mulți și-au dat cu părerea pro sau contra. Dana Budeanu a postat și ea un mesaj, pe contul său de socializare, în care vorbește deschis despre băiatul de 7 ani. Iată ce a scris aceasta!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Vineri, 12 mai 2023, a fost desemnat câștigătorul sezonului 13 de la Românii au talent. Astfel, cel care a câștigat Românii au talent, dar și premiul în valoare de 120.000 de euro a fost Rareș Prisacariu, băiatul de 7 ani care a uimit o țară întreagă cu numărul său.

egegegeg

După ce micuțul a fost desemnat câștigător, internetul s-a împărțit în două, mulți i-au ținut partea și l-au felicitat pe Rareș Prisacariu, iar alții care au reacționat dur și nu au fost mulțumiți de rezultat. Și Dana Budeanu a reacționat, pe Facebook, acolo un de a postat un mesaj dur pentru cei care-l critică pe băiatul de 7 ani.

Citește și: Cum au aflat Petrică și Ela de la Mireasa că vor fi părinți pentru prima dată:Nu ne așteptam, ne-a luat prin surprindere

Citește și: Deea Maxer are un nou iubit, după divorțul de Dinu Maxer. Cine este bărbatul și cum s-au fotografiat împreună: „Tu ești perfecțiunea mea’

Dana Budeanu, după ce Rareș Prisacariu a câștigat Românii au talent

Rareș Prisacariu a devenit cunoscut după ce a participat la emisiunea Copiii spun, moderată de la Virgil Ianțu. Ulterior, acesta a început să fie invitat pe la diferite show-uri de televiziune și a decis să participe și la Românii au talent. Vineri, micuțul a fost desemnat câștigătorul sezonului 13 și a plecat acasă cu premiul de 120.000 de euro.

După ce numele câștigătorului a fost rostit de Pavel Bartoș, internetul s-a împărțit în două. Mulți au fost de părere că acesta nu merita să câștige, în timp ce alții l-au felicitat și susținut până la capăt. Și Dana Budeanu a sărit în apărerea băiatului de doar 7 ani.

„EȘTI O MINUNE DE COPIL! PUNCT! Au sărit pe ține pentru că așa sar ei pe tot ce-i Dumnezeiesc, copile! Nu se uită la copiii lor, care nu mai au copilărie, care nu știu ce-i aia bunătate, compasiune, bucurie! Copii CA EI! Cum să nu știe un copil de șapte ani cine-i Dumnezeu?', s-a întrebat Dana Budeanu.

„Și copiii mei știu de la trei ani și ne culcăm și ne trezim cu Dumnezeu în rugăciuni și-n suflet! NIMIC FĂRĂ DUMNEZEU! JOS LABELE DE PE RAREȘ!', a încheiat ea mesajul postat azi în mediul online.

Rareș Prisacariu a câștigat Românii au talent

Olya și Valera din Ucraina și Rareș Prisacariu s-au luptat în finala Românii au talent pentru premiul cel mare. Însă, cel care a fost desemnat câștigător a fost băiatul de 7 ani care a reușit să impresioneze o țară întreagă cu numerele sale.

„Câștigătorul Românii au talent sezonul 13 este Rareș Prisacariu', au anunțat Pavel Bartoș și Smiley, în uralele juraților și ale tuturor celor prezenți.

Vizibil emoționat, micuțul a spus doar: „Mulțumesc!', iar apoi a revenit cu un mesaj pe contul său de socializare.

„Sunt foarte bine, sunt foarte emoționat pentru că am putut să dau impresie bună și pentru că oamenii m-au votat. Mă așteptam să fiu votat, dar nu să câștig premiul cel mare de la «Românii au talent», deci nu mă așteptam.Am avut foarte multe emoții și de aceea cred că am transmis foarte mult. Pe toți românii i-aș sfătui să vină la «Românii au talent», pentru că știu că toți au un har', a zis Rareș Prisacariu pe Facebook.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton