Dana Budeanu, după ce Delia a spus că nu-și dorește să devină mamă: ”Este un act de curaj imens când...”

 Calin Maria Bianca
.

Reacția neașteptată a Danei Budeanu, după ce Delia a spus că nu-și dorește să devină mamă. Nu mai este un secret faptul că numeroase persoane cunoscute din showbiz-ul românesc au reacționat după ce Delia a spus în mod public că nu își dorește să devină mamă. În timp ce mulți au criticat-o pentru declarațiile făcute, alții au susținut-o, cum a făcut și Dana Budeanu de exemplu, chiar într-un podcast recent. Iată ce spune creatoarea de modă despre gestul celebrei artiste!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Dana Budeanu nu ezită și spune lucrurilor pe nume ori de câte ori are ocazia. Fie că este vorba despre ceea ce se întâmplă în politică sau cu oamenii de rând, cert este că nu se sfiește și spune concret ceea ce consideră sau gândește despre situația în sine. Ei bine, așa a făcut și acum când a venit vorba despre Delia și declarațiile ei în care susține că nu vrea să devină mamă.

budeanu-7budeanu-7

Citește și: Delia e convinsă că suferă de ADHD: „M-am autodiagnosticat. Sunt agitată dintotdeauna'. Cum o afectează firea introvertită în vacanțe

Citește și: Delia, despre rolul de mamă și posibilitatea de a face un copil: „Fiecare își construiește viața după cum simte”

Citește și: De ce a fost Aris Eram de la America Express exmatriculat din liceu: „Eu eram foarte fericit”

Citește și: Sorin Bontea a filmat pentru o emisiune de la Antena 1, după ce și-a dat demisia de la Chefi la Cuțite: „De la agonie la extaz. Am trecut prin toate stările…'

Reacția neașteptată a Danei Budeanu, după ce Delia a spus că nu-și dorește să devină mamă

Dana Budeanu a vorbit pe larg despre copii și rolul părinților în viața copiilor, moment în care a adus în discuție și isteria care s-a creat în urmă cu mai mult timp privind declarațiile pe care Delia le-a făcut recent despre faptul că nu vrea să devină mamă. Vedeta consideră că pentru un copil, părinții sunt ca Dumnezeu, astfel, ea a încurajat părinții să își recunoască greșelile și să ceară scuze copiilor lor, susținând-o pe artistă fiindcă și-a asumat că nu se vede pregătită pentru acest rol.

A existat o mică isterie când o persoană publică a spus că nu vrea să facă copii. Fiecare spune ce vrea. Persoana care a făcut asta este o femeie. Această femeie a dat dovadă de asumare, de curaj. Este un act de curaj imens să-ți recunoști că nu ești pregătită să fii mamă.

Fiecare mamă când naște devine Dumnezeu. Am mai spus asta. Singura ființă pentru care suntem cei mai puternici, cei mai frumoși, cei mai deștepți și cei mai curajoși este copilul nostru.

Pentru copilul tău ești Dumnezeu. Copilul nu are altă percepție despre lume, doar prin tine. În secunda în care îi greșești copilului, atunci greșești și față de Dumnezeu. Trebuie să îți ceri scuze față de copilul tău. Un copil care nu l-a văzut pe Dumnezeu în părintele său, îl pierde', a spus Dana Budeanu în cadrul podcastului lui Damian Drăghici.

Delia: 'Nu stau eu bine fără stres și fără obligații?'

Ce-i drept, Delia a șocat pe toată lumea atunci când a spus că nu vrea să aibă un copil, explicând că sunt deja prea mulți oameni și nu consideră că mai este nevoie de unul. Asta nu este tot însă. Fanii au reacționat imediat cu numeroase mesaje răutăcioase și critici, dar și vedetele din showbiz-ul românesc. Chiar și așa, artista a continuat să își spună punctul de vedere referitor la rolul de mamă.

„De ce nu fac? Nu știu, dar cred că ar trebui felicitați oamenii care nu fac, pentru că toată lumea face, suntem foarte mulți și chiar nu mai avem nevoie să fim foarte mulți. Ne-am atins scopul, ne-am înmulțit destul de mult, e plină planeta de noi.

Nu suntem prea simpatici așa, adică facem mult rău, consumăm multă hrană, consumăm foarte multe chestii, facem rău, poluăm, a spus artista.

De ce să fac? Încă unul? Nu, frate. Lasă să nu fie, nu stau eu bine fără stres și fără obligații? Nu plec eu de acasă când vreau și mă întorc când vrea inimioara mea? Nu fac eu în viața asta ce vreau eu? Ba da! Deci, vrei complicații? Fă un copil! Doar pentru plăcerea mea l-aș face. Să zică lumea: „Gata, bă, a făcut copil! A apărut copilul!'. E o presiune… Deși sunt obișnuită să discut despre asta, în orice interviu sunt întrebată', a transmis Delia într-un video pe TikTok, în urmă cu mai mult timp.

Reacția Deliei Matache pentru cei care i-au luat apărarea în legătură cu faptul că nu vrea să aibă copii

După ce Delia Matache a spus că nu vrea să aibă copil, explicând și care sunt motivele pentru care refuză să devină mamă, mulți au sărit cu comentarii răutăcioase și critici, însă totodată, la fel de mulți au simțit să-i ia apărarea artistei și să îi fie alături. Se pare însă că Delia nu avea nevoie de empatie în această situație, explicând că este o persoană asumată, iar într-o lume civilizată nu se judecă astfel de decizii.

Vă mulțumesc foarte mult pentru mesajele de susținere, pentru videoclipurile pe care le-ați făcut, dar nu e nevoie să mă apere nimeni. Nu am nevoie să fiu apărată. Într-o lume normală la cap nu am nevoie să fiu apărată, dacă vreau sau nu să mănânc ceva, să mă îmbrac cumva.Nu puteți să-mi luați apărarea că am răspuns unor întrebări pe un live, nu suntem acolo, nu, mă sperie. Nu am nevoie să fiu apărată pentru că am răspuns unor întrebări.,  a mărturisit Delia Matache la acel moment.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton