Ce spune Dana Budeanu despre femeile care nu gătesc de Paște: "Numai amețitele..."

 Dumba Gabriela
.

Dana Budeanu se află în toiul pregătirilor pentru Paște și a transmis un mesaj direct femeilor care nu gătesc pentru masa de Paște și care fac din asta o fală. În stilul consacrat, Dana Budeanu consideră că o „femeie adevărată” nu fuge de pregătirile pentru Paște și petrece timp în bucătărie de dragul familiei sale.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Deși nu a vorbit niciodată despre aptitudinile sale în bucătărie, Dana Budeanu le apreciază pe femeile care gătesc zilele acestea, pentru masa de Paște și le cataloghează drept „amețite” pe cele care, probabil, înțeleg prin pregătiri de Paște doar manichiură și o coafură nouă.

338192912_961802791501129_3563009788743526489_n338192912_961802791501129_3563009788743526489_n

Ce le transmite Dana Budeanu femeilor care nu gătesc de Paște

Pentru că se apropie sărbătorile pascale, Dana Budeanu le-a criticat pe „amețitele' care nu gătesc de Paște, lăudându-le, în schimb, pe femeile care pregătesc preparate după retețe tradiționale, precum cele din cartea de bucate a legendarei Sanda Marin.

„Numai amețitele nu gătesc de Paște. Femeile adevărate o ard Sanda Marin!', a fost mesajul care a apărut pe pagina oficială de Facebook a Danei Budeanu.

Dana Budeanu a mai vorbit despre pregătirile de Paște la „mafioți și amețite', celebru fiind clipul în care îi apostrofa pe bărbații care vopsesc ouăle de Paște.

„Nu există instinct masculin care se trezește de dimineață, pune oala la fiert cu oțet, aruncă vopseaua și scoate ouăle cu lingura. Nu, tu ești femeie. Te trezești dimineața cu cealaltă femeie și vopsiți ouă împreună.

„Nu, că ea și-a dorit mult de tot'. Normal, ea își dorește orice. Tu ești fătălăul fătălăilor care merge pe balcon să-i spargă nucile pentru cozonac. Pentru ce este criza asta de Paște?

De când se mănâncă și sarmale de Paște? De Paște se mănâncă miel. Plecați de nebune peste tot să cumpărați. Nu vă e rușine? Că e ditai lista la restaurante cu meniul de Paște„, spunea Dana Budeanu.

Dana Budeanu le-a criticat și pe cele care devin gospidine peste noapte

La sfârșitul lunii martie, Dana Budeanu a lansat un verdict dedicat creatoarelor de conținut care ar fi devenit, peste noapte, gospodine. Vedeta le-a ironizat pe influencerițele care

„Există o nouă categorie de vedete și chiar și influencere care sunt bucătărese. Nebunelor, ne-ați zăpăcit. Ne dau trucuri să mâncăm sănătos. Eu vreau să mănânc ce vreau eu. Au castronelul lor în care-și fac un aranjament cu ovăz.

Ce? Ești cal?! Cine mănâncă ovăz? Ce înseamnă asta?! Un ovăz un pic fiert, un pic umezit. Ce e, mă, aia? Aia e mâncare de cai. Știi vorba aia, „calule, mănânci ovăz?

Mâncarea adevărată, amețitelor închipuite, se face din 2 – 3 ingrediente șmechere. Ați înțeles? Cum se gătea pe vechi, din cartea Sandei Marin. Ce e aia? Ce e în castronul ăla, ghiveciul ăla? Niciun maț nu rezistă la așa ceva!

În secunda în care vedeți un singur magazin care vinde ceva fără gluten, nu mai cumpărați niciodată nimic de la ei. Apropo, nu mai fierbe pastele 18 minute.

Acum, toți fac clătite, că l-au văzut pe Beckham, fac și ele acolo. Apropo, nu există bucătar care învață să gătească de pe Youtube, termomixerelor', a declarat Dana Budeanu, citată de playtech.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton