Dana Budeanu îi ia apărarea lui David Popovici, după ce a obținut locul 4 la Campionatul Mondial din Japonia: "Voi, tot nimeni! Culcați-vă!"

 Dumitrache Laura
.

Dana Budeanu îi ia apărarea lui David Popovici, după ce a obținut locul 4 la Campionatul Mondial din Japonia. Deși a dominat întreaga cursă, David Popovici a fost întrecut și a fost aspru criticat. Dana Budeanu a postat un mesaj dur pe rețelele de socializare pentru cei care l-au criticat pe sportiv.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Dana Budeanu îi ia apărarea lui David Popovici, după ce a obținut locul 4 la Campionatul Mondial din Japonia. David Popovici a terminat pe locul patru la cursa de 200 de metri liber de la Campionatul Mondial de înot din Japonia. El era cotat drept marele favorit al probei, iar acum se pregătește de cursa de 100 metri. Mulți l-au criticat pentru că nu a obținut primul loc, dar au fost și persoane care l-au susținut, iar printre acestea se numără și Dana Budeanu.

david popovici criticatdavid popovici criticat

Dana Budeanu le-a transmis tuturor celor care l-au criticat pe David Popovici că sportivul nu a avut parte de niciun eșec, deoarece el este un mare campion. Criticul de modă a evidențiat faptul că David Popovici a avut parte de multe reușite de-a lungul carierei sale.

Citește și:La 44 de ani, Dana Budeanu arată ca o puștoaică! Imagini rare din vacanța ei de lux: „Mănânc prăjitură în fiecare zi”

Citește și:Cum se îmbracă Dana Budeanu în vacanță. A atras toate privirile cu aceste două ținute

Citește și:'A doua zi nu mai sunt bun de nimic, când mă gândesc că e acolo. La ora 19 era…' Ce a văzut Aurel Pădureanu la cimitir, când a mers la mormântul Corneliei Catanga / EXCLUSIV

Citește și:Gabriela Cristea, după ce a fost criticată că a denunțat un vecin la Poliție: „Nu este nimeni absurd, dar dacă tu începi să o dai pe smardoială…”

Dana Budeanu îi ia apărarea lui David Popovici, după ce a obținut locul 4 la Campionatul Mondial din Japonia

Dana Budeanu a sărit în apărarea lui David Popovici, după ce a fost aspru criticat pentru că a obținut locul patru la CM de la Japonia. Vedeta a postat pe rețelele de socializare un mesaj dur pentru toți cei care susțin că David Popovici a eșuat. Tânărul este susținut de multe persoane, iar printre acestea se numără și Dana Budeanu. Deși fanii sportivului se așteptau ca acesta să ocupe și anul acesta locul întâi, David Popovici a ieșit pe locul patru.

Dana Budeanu le-a transmis celor care l-au criticat pe David Popovici că este un mare campion. De asemenea, vedeta a subliniat că există multe persoane care îl critică, deși acestea nu au făcut nimic realizabil. „David Popovici n-a avut niciun eșec!Mars! E un campion absolut, voi? A, tot nimeni! Culcați-vă!', a scris Dana Budeanu în mediul online.

Dana Budeanu este susținătoarea lui David Popovici

Dana Budeanu i-a luat întotdeauna apărarea lui David Popovici și s-a declarat fanul lui. Vedeta îl admiră foarte mult pe tânărul sportiv pentru toată ambiția de care a dat dovadă. Creatoarea de modă a reacționat și după calificarea la Campionatele Europene de anul trecut, unde David Popovici a reușit să obțină locul 1 la proba la care acum a ieșit pe locul patru.

„Cei care astăzi se agață cu câte o poză sau premiu de un înger care şi-a crescut aripile SINGUR…sunt aceia care au îngropat ROMANIA, sportul românesc, generații de copii, credința în DUMNEZEU, identitatea NATIONALĂ!

Noi nu te merităm, David! Părinţii tai, da! Antrenorul tău, da! Noi n-am făcut nimic pentru tine, ci doar ne am complăcut în mizeria ce astăzi a înghițit tot ceea ce e pur şi sfânt într-o ţară: COPIII!

Mulțumim ca ești un exemplu pentru alți copii, alți copii care vor să creadă că vor reuși SINGURI! Mulțumesc că am plâns, simțind emoția părintelui ce visează ca puiul său să fie fericit! Să fii fericit…CAMPION AL SUFLETELOR NOASTRE!', a scris Dana Budeanu la acea vreme.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton