Dana Budeanu, ironie la adresa bărbaților care se pupă pe obraz sau însoțesc femeile la cumpărături: ”Astea sunt treburi de fete. Ce ai pe dedesubt? Tanga?”

.

Dana Budeanu, ironie la adresa bărbaților care se pupă pe obraz sau însoțesc femeile la cumpărături. Dana Budeanu nu are nevoie de prea multe descrieri, fiind cunoscută de toată lumea, mai ales datorită sonorității ei de pe rețelele de socializare, unde este urmărită de foarte multe persoane, și de asemenea este foarte activă. Recent, a vorbit despre bărbații care, din punctul ei de vedere, trebuie să renunțe la o serie de obiceiuri pentru a nu se mai face de râs. Iată despre ce este vorba, de fapt!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Dana Budeanu este una dintre cele mai controversate vedete din showbizul românesc, și totodată o cunoscuta creatoare de modă, care nu poate să nu comenteze ținutele vedetelor, dar care nu se abține nici în a comenta despre acțiunile generale ale bărbaților și femeilor. Recent avut o postare fermă în mediul online referitoare la femeile care preferă să nu gătească de Paște, cu care a atras atenția tuturor, însă nu este singura ei intervenție de acest gen.

budeanu-2budeanu-2

De-a lungul timpului a vorbit deschis despre numeroase subiecte și a încercat pe cât posibil să dea numai sfaturi bune când vine vorba despre bunele maniere, vestimentație sau chiar comportamentul în societate. Totuși, nu oricum, ci în stilul ei caracteristic, care o definește de ani buni prin verdictele pe care le face tot timpul publice și cu care își bucură fanii.

Citește și: Dana Budeanu, despre femeile care mănâncă sarmale la nuntă: 'Bagă sarmaua așa, fin, să nu se strice rujul. Ai oala acasă'. Ce spune de nunțile din România

Citește și: Dana Budeanu, ironie la adresa femeilor care nu recunosc că au operații estetice: „S-au umflat buzele când erau însărcinate și…'

Citește și: Carmen Harra, pagube uriașe după inundațiile din Florida: 'Mi-a distrus lucruri în casă. Mașinile erau acoperite de apă și…'

Citește și: Andreea Antonescu a îmbrăcat rochia de mireasă, după despărțirea de tatăl fetiței sale: „Aștept părerea voastră”

Dana Budeanu, ironie la adresa bărbaților care se pupă pe obraz sau însoțesc femeile la cumpărături

Dana Budeanu nu s-a mai putut abține de data aceatsa și a comentat gestul tot mai des văzut la bărbații din ziua de azi, și anume pupatul pe obraz. Dacă înainte se practica salutul personalizat, acum, noua modă, este să se pupe între ei, ceea ce pe frumoasa vedetă a enervat-o la culme, așa că nu a putut să nu vorbească despre 'fătălăi', așa cum mai spune ea, cu hazul și umorul la ea.

'Bă băiatule! Bărbații care se pupă pe obraz de două ori. Ce ați pățit, mă? Bărbații se pupă pe obraz, mă? Băi, numai fetele se pupă. Ce aveți, mă? Ce se întâmplă, mă, cu voi? Cum să vă pupați pe ambii obraji? Ce ai pe dedesubt? Tanga? Ca bărbat dă, mă, noroc și atât. Nu ne pupăm. Stai puțin. Ești foarte apropiat, te iei puțin în brațe, te bați pe spate, dar să te pupi? Vă pupați ca femeile? Apucă, mă, mână, dă noroc. Faceți exerciții acasă, dacă nu pupați-vă pe gură direct. Dați, mă, noroc, bărbătește. Salut, atât.', a spus Dana Budeanu într-un episod de pe pagina ei.

Dana Budeanu critică bărbații care merg la mall cu femeile

Ei bine, Dana Budeanu nu s-a oprit aici cu vorbele dure și acide la adresa bărbaților, ci a continuat așa cum știe ea mai bine. Mai concret, a spus clar că nu i se pare normal ca un bărbat să își însoțească, iubita, soția, mama, sau orice femeie din viața lui, la cumpărături în mall. Din punctul ei de vedere, nu au ce căuta bărbații pentru a le da păreri despre cum le vin hainele, a căra pungile, sau, așa cum se întâmplă cel mai des, a aștepta prin fața magazinelor.

'Ce căutați, mă, voi bărbați, la mall să le spuneți la alea ce chiloți să își ia, ce colanți, ce blugi. Cine sunteți voi, mă? Băi? Astea sunt treburi de fete. Amețitele să meargă la mall cu gașca lor. Nu ai de ce să mergi cu ea. Ești fătălău? De ce să mergi cu ea? Ce să-i spui? Cum să mergi, mă, să atârni pe la uși pe acolo? Ce cauți acolo? De ce ești cu ea acolo? N-ai altă treabă de băieți?'

Dana Budeanu, despre bărbații cu burtă

Pe Dana Budeanu o știe toată lumea drept una dintre cele mai directe persoane din shiwbiz-ul românesc. Ei bine, nu doar acum încearcă să aducă o educație mai bună în rândul unora dintre femei și bărbați, ci de mai mulți ani, așa că în trecut nu s-a sfiit și a lăudat sexul masculin cu burtă, în timp ce i-a ironizat pe cei de mai sus, sau pe cei care poartă genți.

'Băieții care un pic de burtă sunt foarte mișto. Sunt bărbați normali, este perfect normal. Sunt masculini.', a mai spus Dana Budeanu despre bărbați în urmă cu mai mult timp.

Sursă foto: Facebook / TikTok

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton