Dana Budeanu, ironie la adresa femeilor care nu recunosc că au operații estetice: „S-au umflat buzele când erau însărcinate și...”

 Calin Maria Bianca
.

Dana Budeanu a făcut o ironie la adresa femeilor care nu recunosc că au operații estetice. Dana Budeanu nu are nevoie de vreo descrierie, fiind cunoscută de toată lumea. Spune mereu lucrurilor pe nume, fără vreo reținere și nu se sfiește să comenteze ținutele vedetelor, legile apărute, cât și alte numeroase subiecte. Recent, ea a vorbit despre operațiile estetice și femeile care nu recunosc că și-au făcut schimbări la nivelul feței, mai ales când vine vorba despre acidul din buze.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Dana Budeanu, ironie la adresa femeilor care nu recunosc că au operații estetice. Dana Budeanu este una dintre cele mai directe femei din showbiz-ul românesc, care nu se abține și vorbește despre orice, chiar în fața tuturor. De-a lungul timpului a abordat numeroase subiecte și a ajuns virală datorită spuselor sale pe rețelele de socializare. Ei bine, dacă în urmă cu câteva săptămâni vorbea despre femeile care nu gătesc de Paște, acum a lăsat domeniul culinar în urmă și a trecut la cel de beauty.

budeanu-2-1budeanu-2-1

Dana Budeanu a fost la fel de directă și în ultimul ei episod, de pe aplicația sa, Verdict cu Dana Budeanu. De data aceasta însă subiectul discuției s-a învârtit în jurul operațiilor și intervențiilor estetice. Mai exact despre femeile care nu recunosc că și-au făcut astfel de operații.

Citește și: Ce relație au Dana Budeanu și tatăl gemenelor sale, după divorț: „Totul a decurs și decurge…”

Citește și: „Sunt prea deșteaptă ca să fiu frumoasă'. Cum arată Dana Budeanu nemachiată, la 43 de ani. S-a fotografiat complet naturală

Citește și: Ce ținută a purtat Carmen Iohannis în vizita oficială din Argentina. Prima Doamnă a României a atras toate privirile

Citește și: Cum au fost surprinși Oana Matache și noul iubit, Radu Siffredi, la un eveniment, după ce sora Deliei a divorțat

Dana Budeanu, ironie la adresa femeilor care nu recunosc că au operații estetice

În ultimul ei episod, Dana Budeanu nu s-a mai luat de cele care apelează la intervenții și operații estetice, ci de cele care nu recunosc că și-au făcut schimbări, mai ales la nivelul buzelor.

'Revenim la astea. Amețitele pă operații. Știi ce s-a întâmplat? Lor li s-a umflat buza. Li s-au umflat buzele când erau însărcinate și când au slăbit au rămas cu buzele mă. Se vede că ești efectiv raton, rățoi, expandat Donald Duck. Se vede. Ți-ai băgat în gură și se vede. Când te uiți din profil… toate arătați de parcă aveți două flecuri în loc de buze, băgate în față. Două branțuri așa, pur și simplu. Se vede. De ce minți că n-ai? Care e ideea? Te-a întrebat cineva dacă ai?', a spus Dana Budeanu în noul ei episod.

Ce operații estetice are Dana Budeanu

Dana Budeanu este împotriva operațiilor estetice, mai ales cele exagerate, care au tendința de a schimba complet înfățișarea, însă cu toate astea, în trecut a apelat și ea la ajutorul medicilor esteticieni. Nu, nu la nivelul feței, fiindcă se teme că ar putea să nu mai arate la fel, ci la nivelul sânilor, pe care a vrut să-i aibă la fel ca înainte de a rămâne însărcinată.

Este aberant sa nu acceptam ca medicina evolueaza, sa ignoram acest lucru. Sfatul meu este sa nu faceti rabat la bani si la specialisti cand vine vorba despre o astfel de interventie. Mi-ar fi un pic teama, insa, de orice interventie care are legatura cu fata. Sa imi refac sanii nu mi-a fost frica, pentru ca voiam sa revin la sanii mei de dinainte de nastere. Am colaborat cu dr. Stan si sunt foarte multumita.', spunea aceasta în urmă cu mai mulți ani.

Dana Budeanu nu se ferește să spună ceea ce gândește, ba mai mult, nici să se arate complet naturală. Nu a interveni cu schimbări la nivelul feței, iar cu toate astea, se mândrește cu fizionomia ei, chiar și fără filtre de înfrumusețare sau machiaj. În urmă cu mai mult timp, a postat o poză complet naturală care i-a lăsat pe fani fără cuvinte.

„Vedetele din afară, care arăta într-un mare fel, sunt operate de acelaşi medic. Nu te duci la şapte doctori să îţi facă tot felul de intervenţii. Trebuie să existe un istoric, să ştie cât şi ce să bage… Exact ca la dentist.

99% dintre vedetele din România şi-au distrus faţa. De ce? Pentru că gura este făcută prost. Asta se face încet, încet, treptat, în ani. Pentru că substanţa trebuie să se obişnuiască în ţesut, se adaugă câte puţin. Depunerile alea pe care le aveţi voi nu se mai pot repara. Sunteţi oribile, desfigurate! Trebuie să fie un echilibru’, a susținut aceasta, în urmă cu ceva timp, legat de operațiile estetice.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton