Dana Budeanu l-a lăudat pe Cornel, soțul Elenei Gheorghe: „E frumos rău de tot în realitate. Deci e foarte, foarte mișto. I-am și zis ei...” / Ce a spus despre artistă

 Calin Maria Bianca
.

Dana Budeanu, cuvinte de laudă la adresa soțului Elenei Gheorghe. Nu sunt prea dese momentele când Dana Budeanu laudă pe cineva, însă de data aceasta, vedeta nu s-a putut abține atunci când l-a văzut pe soțul Elenei Gheorghe. Deși de cele mai multe ori critică bărbații, se pare că partenerul de viață al artistei, Cornel, a lăsat-o fără cuvinte!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

De cele mai multe ori, Dana Budeanu are reacții furibunde la adresa vedetelor. De exemplu, zilele trecute le critica pe Bianca Drăgușanu și Adelina Pestrițu, însă se pare că de data aceasta, când a venit vorba de Elena Gheorghe are numai cuvinte de laudă, mai ales în privința soțului ei.

zjq0mzy1ywq0yjyznmu3mmqyyzmxzjzinjizzq.thumb_zjq0mzy1ywq0yjyznmu3mmqyyzmxzjzinjizzq.thumb_

Citește și: Cum s-au cunoscut Elena Gheorghe și soțul ei, Cornel: „Practic, eu am făcut primul pas. Am riscat tot pentru el' / EXCLUSIV

Citește și: Elena Gheorghe recunoaște că se mai ceartă cu soțul ei, și după 12 ani de căsnicie: „Eu sunt puțin mai autoritară. În general, ne contrariem pe…'

Citește și: Rona Hartner a câștigat procesul cu Primăria Capitalei, la trei luni de la înmormântare. Artista fusese citată în instanță după moartea sa

Citește și: Moment straniu la înmormântarea Mioarei Roman. Gabriela Lucuțar, organizatoarea evenimentului: „În timp ce ornam coliva, m-a sunat Oana și s-a întâmplat ceva ciudat, i-am spus și ei…' / INTERVIU ȘI IMAGINI EXCLUSIVE

Dana Budeanu l-a lăudat pe Cornel, soțul Elenei Gheorghe

În cadrul emisiunii sale de pe platforma pe care a lansat-o în urmă cu mai mult timp, Verdict, Dana Budeanu a vorbit despre o întâmplare care a surprins-o. Mai concret, a fost la un eveniment unde a cântat Elena Gheorghe, însă o însoțea și soțul ei. Atunci când l-a văzut în realitate, vedeta nu a putut să nu-l admire pe Cornel pentru cum arată, dar și ce energie emană.

Elena Gheorghe și soțul. Deci nu îi știam și am fost la o aniversare foarte frumoasă în Constanța și a cântat ea, muzică machedonească și nu numai. Era și soțul ei, băi vedeți că e frumos rău de tot în realitate. L-am văzut în două, trei poze, atât. Vezi că are ceva, deci e foarte mișto și ei sunt foarte mișto, dar el e foarte, foarte mișto. Cred că i-am și zis ei.

Fără a ezita vreun moment, a complimentat-o și pe Elena Gheorghe, căreia i-a spus în față că are un soț foarte frumos și prezentabil. Ba mai mult decât atât, vedeta le-a spus că sunt foarte frumoși împreună, astfel că a făcut o poză alături de ei. Totuși, în continuare a rămas impresionată de soțul artistei, așa cum le-a povestit și fanilor, cât și colegelor sale de breaslă.

Am făcut poze cu ei, era toată formația. Sunt foarte mișto și au o super energie, dar el, el promite bine. (…) Vezi că ai pierdut, stai numai după manechine și cai verzi pe pereți, ia de aici. Vezi că e foarte mișto!„, a spus Dana Budeanu pe platforma ei.

Elena Gheorghe recunoaște că se mai ceartă cu soțul ei, și după 12 ani de căsnicie

Elena Gheorghe și soțul ei, Cornel, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de 18 ani, dar sunt căsătoriți de 12 ani. Cei doi au împreună și doi copii superbi, Amelie Nicole și Nicholas Răzvan, și sunt o familie demnă de invidiat, însă chiar și așa, mai au momente când lucrurile nu merg tocmai bine pentru ei și au discuții pe diferite subiecte.

‘E foarte complexă aș putea spune, e frumoasă, este și solicitantă, are foarte multe nuanțe, dar cel mai important e că există, că suntem împreună și că suntem sănătoși, restul lucrurilor se fac pe parcurs, chiar dacă nu sunt perfecte, dar în imperfecțiune este minunat să fi liniștit și echilibrat, în rest se rezolvă toate.

Există, clar, dacă nu ar exista, atunci nu ar exista familie. E mult spus certat, dar în general ne contrariem pe teme profesionale și pe teme familiale pentru că el este mai indulgent, eu sunt ‘polițistul rău’. Eu sunt puțin mai autoritară să zic, îmi doresc ca cei mici să învețe mai mult, să se culce mai devreme, să fie mai liniștiți, însă el a ales să fie ‘polițistul bun’, iar atunci mai intervin unele lucruri, dar înțeleg că trebuie să existe două balanțe ca să se încline și să fie echilibrul acela’,a spus artista pentru Spynews.ro. 

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton