Dana Budeanu, verdict dur pentru femeile care merg la piscină ca să facă poze: ”Acum e filtrul ăsta de îți pui corpul direct. Mâini, picioare, sâni, tot...”

 Calin Maria Bianca
.

Dana Budeanu, verdict dur pentru femeile care merg la piscină pentru a face poze. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Dana Budeanu spune lucrurilor pe nume de fiecare dată când are ocazia, de cele mai multe ori prin verdictele sale. Ei bine, dacă până acum a abordat tot felul de subiecte, inclusiv legate de nunți, de data aceasta a trecut la unul destinat sezonului estival. Mai concret, Dana Budeanu a făcut o ironie la adresa femeilor care merg la piscină pentru a face poze, dar nici la adresa bărbaților nu a uitat să facă o serie de precizări!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Dana Budeanu nu are nevoie de prea multe descrieri, fiind cunoscută de toată lumea, mai ales datorită sonorității ei de pe rețelele de socializare, unde este urmărită de foarte multe persoane, și de asemenea este foarte activă. Recent, nu s-a putut abține și a vorbit despre femeile și bărbații care merg la piscină și, din punctul ei de vedere, recurg la lucruri care nu sunt deloc demne de lăudat.

budeanu-7budeanu-7

Citește și: Dana Budeanu, ironie la adresa bărbaților care se pupă pe obraz sau însoțesc femeile la cumpărături: 'Astea sunt treburi de fete. Ce ai pe dedesubt? Tanga?'

Citește și: Ce părere are Dana Budeanu despre viitoarele mirese care își duc partenerii de viață la cursuri de dans pentru valsul mirilor: 'Nunta este o petrecere pentru adulți. E horror, penibil…'

Citește și: Andreea Bălan și-a oficializat relația cu Victor Cornea, de ziua ei de naștere: „Iubesc și sunt iubită”. Primele imagini împreună, în calitate de cuplu

Citește și: Cum arată Theo Rose la 10 zile după ce a născut: „Abia am așteptat să treacă cele 9 luni. Adevărata viață abia a început și…

Dana Budeanu, verdict dur pentru femeile care merg la piscină ca să facă poze

Dana Budeanu nu a ezitat și a spus clar că în ziua de azi, din ce în ce mai multe femei merg la piscină doar pentru a-și face poze și a le posta pe rețelele de socializare. De asemenea, nu a uitat să precizeze că în spatele acestor poze se află bărbații, care stau ore în șir în soare și în căldură pentru a le face pe plan soțiilor sau iubitelor. Ba mai mult decât atât, nu a putut să nu menționeze de noul filtru care se pune pe corp și acoperă celulita și toate imperfecțiunile.

'Ea îl ține pe fătălău și îi face poze până se închide piscina. El a venit la piscină, dar nu apucă să de dezbrace, nu apucă să se întâmple. Efectiv, nu apucă să se dezbrace pentru că ea începe poza. Pozatul pe marginea la piscină și o auzi: 'Dă-mi să văd! Așa! E bine așa?' Nu te mai pune în 1000 de poziții că ești plină de celulită. În orice lumină de la piscină se vede că ești plină de celulită. Bine, acum este filtrul ăsta de îți pui corpul direct. Cum e ălă de față, e corp direct. Îți pui corpul, mă. Mâini, picioare, tot, sâni. Și știi ce mai se întâmplă? Ele citesc, măi. Citesc și le enervează copiii care se aruncă în apă că ei îi stropesc cartea', a spus Dana Budeanu într-un nou episod de pe aplicația ei, Verdict.

Dana Budeanu, replică dură pentru bărbații care pleacă cu pantalonii uzi de la piscină

Dana Budeanu a continuat cu ironiile și la adresa bărbaților, explicând că i se pare de prost gust ca un bărbat să își ia pantalonii uscați peste slipul ud și să plece așa pe stradă. Din punctul ei de vedere, este total lipsit de bun gust și deloc un gest demn de lăudat sau urmat.

'Dacă noi nu avem oameni la piscină, nu mai are nimeni. Băi murdarilor, ce înseamnă, mă, să pleci la piscină, să ieși din apă, să îți pui pantalonii pe slipul ud și să ieși pe stradă? Ai făcut pe tine? Ce este la spatele tău? Bă, când ai ajuns la piscină, de ce nu te duci mă să îți faci duș? (…) Ce e mă cu ăștia care vin cu ochelari transparenți și cu țeava la piscină. Unde vă scufundați? Jos e ciment, unde vă scufundați? Vezi că ai venit cu mâncarea în geantă, snițelul ăla de aseară bun.', a continuat Dana Budeanu.

Dana Budeanu: 'Ei sunt obișnuiți ca la bar'

Ei bine, nu, Dana Budeanu nu s-a oprit aici! Vedeta nu i-a uitat nici pe cei care merg la piscină în grupuri de mai multe persoane, însă închiriază doar un șezlong sau două. Mai mult, consideră că unii dintre bărbați aleg să facă acest lucru pentru a sta 'ca la bar' și a se uita mai bine la lumea care se află la piscină.

'Îi știți pe ăia care vin 8 dar închiriază doar 2 sezlonguri? Ei sunt obișnuiți ca la bar. Ei stau la bar. Stai cuminte, nebunule, că nu ai ce să agăți. Ești cu muierea după tine. Tu nu îți mai lua slip S, cum să iei S și să stai cu curul pe afară? La piscină vin numai amețitele boite, tații mulați…', a concluzionat Dana Budeanu.

Sursă foto: captură video TIKTOK

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton