Dana Marijuana, despre problemele de sănătate mintală: "Medicii mi-au blocat creierul, începând cu creierul mic. Îmi mergea inima și atât. Vorbeam cu entitățile negre" / A fost prinsă drogată la volan, ieri

 Dumba Gabriela
.

Dana Marijuana a fost prinsă drogată la volan, în stațiunea 2 Mai, deși spunea acum mulți ani că s-a lăsat de droguri și se străduiește să ducă o viață liniștită. Într-o perioadă a avut mare succes cu bijuteriile pe care le realiza, însă au apărut diverse probleme în viața ei care au copleșit-o. Într-un interviu recent, Dana Marijuana încerca să găsească explicații pentru viața grea pe care o are.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Dana Marijuana a fost testată pentru consum de droguri joi dimineață, la ora 2.30, în urma unui control de rutină. Surse din poliție declară că aparatul drugtest a arătat prezența canabisului și a amfetaminei. Artista are o istorie bogată, în spate, în ceea ce privește consumul de droguri și a fost internată de mai multe ori la dezintoxicare.

media-172430984276426400media-172430984276426400

Dana Marijuana, despre problemele de sănătate mintală

Dana Marijuana a vorbit despre chinurile pe care le-a trăit în spital când medicii, practic, i-au blocat creierul si ne spune cum a reușit să-și ferească fetele de tentații. Dupa ce a fost externată, Dana Marijuana a reînvățat să meargă iar în copilărie muncea, alături de frații ei, pentru că nu le ajungeau banii.

„Tata a fost plecat din țară până am împlinit eu 20 de ani. După ce s-a întors a început să-mi transmită mie toate informațiile lui. Atunci a trebuit să intru în spital ca să fie tata pe poziții. Nu am amintiri superbe din acea perioadă, m-am chinuit foarte mult pentru că medicii nu mă înțelegeau deloc. Am schimbat foarte multe tratamente, s-a schimbat și spitalul, au adus și medicamente din afară.

A trebuit să le arăt tuturor că nu mi-e bine și m-am chinuit cu mine însămi foarte mult timp.  Practic medicii mi-au blocat creierul, începând cu creierul mic. Îmi mergea inima și atât. După ce mi-am revenit am încercat să repun totul în funcțiune, singură.  Mama ieșea cu mine, noaptea, ca să mă învețe să merg. A fost groaznic…„, declara Dana Marijuana pentru fanatik.ro, acum câteva zile.

Întrebată dacă a existat vreun moment în viața ei când celebritatea i s-a urcat la cap, Dana Marijuana a dat un răspuns neașteptat.

Mereu îmi veneau în minte cuvintele eu nu vreau să mă schimb'. Vorbeam cu entitățile negre, cu umbrele care veneau spre mine și am decis să nu mă schimb. Nu voiam să fiu o tupeistă, o îngâmfată. Îmi iubeam prietenii și apropiații, tot ce mă înconjura și nu putea să stric tot ce aveam„, a mai spus Dana Marijuana.

Citește și: Cine este Simona Butură de la Insula iubirii 2024. Și-a cunoscut iubitul pe Instagram și lucrează ca tehnician de unghii

Citește și: Anamaria Prodan luptă pentru vila din Snagov, scoasă la licitație din cauza datoriilor lui Laurențiu Reghecampf: „Nu voi lăsa ca proprietățile familiei mele să fie vândute ca la birt'. Ce mesaj îi transmite antrenorului

Dana Marijuana s-a mutat la Vama Veche, de ceva timp

Dana Coteanu, cunoscută în industria muzicală drept Dana Marijuana, a surprins pe toată lumea atunci când a dezvăluit că s-a mutat într-un container la mare, în Vama Veche, în 2023.

„Vreau să mă reapuc să fac produse handmade și să le vând pe Internet, pentru că am făcut o pauză, așa am simțit eu nevoia să mă liniștesc. Aici, unde ne-am mutat la mare, ne-am acomodat, suntem bine. Iris este și ea bine, merge la școală, învață, se înțelege și cu colegii. În București vin doar în vizită, în rest, nu. Nu mă gândesc să mă reîntorc la agitația din Capitală. Acolo este un haos continuu, multă lume plină de gânduri, probleme, neajunsuri. Sunt bine așa cum sunt', spunea Dana Marijuana acum câteva luni, pentru click.ro.

În ceea ce privește viața sentimentală, ea a mărturisit că și-a găsit liniștea în brațele lui Valentin, omul alături de care trăiește de un an și jumătate și cu care trebuia să se căsătorească.

„Suntem bine ca și cuplu. De Ziua Îndrăgostiților (14 februarie – n.r) nu petrecem într-un mod special, noi suntem într-o iubire continuă, nu ne facem cadouri ceva anume, nu suntem cu cadourile. Pentru noi doi orice zi petrecută împreună este frumoasă. Nu așteptăm un eveniment anume să ne declarăm iubirea unul altuia', a mai declarat Dana Marijuana atunci.

Timpul a trecut și iată că, la câteva luni distanță, Dana Marijuana spune că nu mai are afacerea cu bijuterii.

Nu mai am afacerea pentru că nu mai am un spațiu. Încerc să redescopăr ce mi-au lăsat părinții mei, mă mai ajută oamenii de lângă mine. Îmi este puțin mai greu pentru că mi s-au întâmplat atâtea. Încerc să vând ce a mai rămas pentru că lucrez în aer liber, plouă peste bijuterii, nu am avut unde să le mai țin.

Alesia are 19 ani și treaba ei, nu vreau să știu prea multe, sunt convinsă să face totul bine. A terminat liceul, acum este foarte bine, tatăl ei o ține și vorbește cu ea mereu. Iris o să înceapă școala și din această cauza o să mă întorc din nou în București. Oscilez între Vama Veche și București, doar acest traseu mi s-a oferit în viața mea„, mai spunea Dana Marijuana pentru fanatik.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton