Dana Marijuana, prinsă drogată la volan în stațiunea 2 Mai! Cântăreața a început să se drogheze la 18 ani: "Cred că tot răul din viața mea trebuie să îl spun, să nu treacă nimeni prin așa ceva"

 Dumba Gabriela
.

Dana Marijuana a fost prinsă drogată la volan, în stațiunea 2 Mai, același loc în care Vlad Pascu a accidentat mortal, acum un an, doi tineri pentru că a condus drogat. Pe numele adevărat Dana Coteanu, artista a fost oprită de poliţişti în localitatea 2 Mai, la un control de rutină și a fost testată pozitiv la drugtest. În urmă cu câțiva ani, Dana Marijuana povestea cum a ajuns să se drogheze.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Dana Marijuana a avut probleme mari cu drogurile încă din adolescență, iar acum câțiva ani povestea că, la 18 ani, lua heroină împreună cu iubitul ei de atunci. Au urmat multe internări în clinici de dezintoxicare și, pentru o vreme, toată lumea credea că a renunțat la dependeță și duce o viață liniștită.

dana-marijuanadana-marijuana

Dana Marijuana a ieşit pozitivă la canabis și amfetamină

Din primele informaţii, Dana Marijuana a ieşit pozitivă la canabis și amfetamină. În mașină cu ea mai era un pasager, care a ieşit pozitiv la canabis.

„La data de 22 august, în jurul orei 2.25, polițiști din cadrul Serviciului de Siguranță Rutieră au identificat o femeie, de 44 de ani, care conducea un autoturism pe DN 39, în localitatea 2 Mai. În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive', a transmis IPJ Constanța, într-un comunicat oficial.

Ulterior s-a aflat că este vorba despre Dana Coteanu, alias Dana Marijuana. Ea fost condusă la o unitate medicală din Mangalia, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise. În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști constănțeni.

Reamintim că 2 Mai este stațiunea în care, în urmă cu un an, Vlad Pascu, un șofer de 19 ani aflat sub influența drogurilor, a comis un accident rutier soldat cu moartea a doi tineri.

Citește și: De ce s-au despărțit Anda Adam și Victor Slav: „Decizia i-a aparținut. Am fost…'

Citește și: Cristina Ciobănașu și iubitul ei, Alex Mureșan, vor să aibă copii: „Ne tatonăm cu subiectul ăsta încă de la începutul relației. Dorință există din ambele părți’. Cum se vede actrița în rolul de mamă și ce spun părinții lor

Dana Marijuana a avut probleme mari cu drogurile, în trecut

În urmă cu 13 ani, Dana Marijuana spunea că depresiile și neimplinirile atât din viață sentimentala, cât și din viață profesionala au purtat-o pe calea drogurilor. Cântăreața povestea atunci detalii șocante din timpul scurtei sale căsnicii cu Dan Simion, care o forța să întrețină relații sexuale, iar ea încerca să „evadeze” din peisaj fumând marijuana.

Succesul fulminant de care s-a bucurat la debutul muzical alaturi de BUG Mafia, neputință de a-l egala și, mai ales, mariajul eșuat, toate acestea au avut un impact puternic asupra psihicului Danei, care a clacat. Solista și-a găsit refugiul în droguri și a petrecut mulți ani în clinici de dezintoxicare și reabilitare.

„Eu nu am fost fericita în timpul căsătoriei, de-aia nici nu m-am măritat la biserica, în fata lui Dumnezeu. La biserica o să merg o singura data în viață, atunci am făcut doar actele. Soțul meu mă obliga să facem dragoste, eu nu voiam. În cele din urma, copilul mi l-a dat Dumnezeu, este un dar de la Cel de sus, este lumina ochilor mei și pentru ea fac totul în viață', spunea Dana Marijuana pentru cancan.ro, acum 13 ani.

La vremea aceea, Dana Marijuana era încă dependenta de pastile și odată la câteva luni ajungea la medic din cauza unor crize pe care ea le numește… „viziuni':

„Încă mai iau pastile și am mai fost și internata în spital. La droguri am renunțat definitiv și nu mă mai apuc. Atunci când consumi, iți dorești o viață noua, anturaj nou, tot ceea nu nu ai în viață reala. De un an nu am mai pus gura pe marijuana. Ultima data am fost internata în perioada Paștelui, drept caz special. Am zile în care nu mă simt bine, am viziuni, nu suport oamenii rai, le spun adevărul în fata, iar ei mă internează', mai spunea cântăreața.

Dana Marijuana: „La 18 ani am luat heroină împreună cu iubitul meu”

Dana Marijuana a fost pe culmile succesului în anii 2000, apoi a început decadența.

Am fost născută la șapte luni, era să mor. Am stat la incubator și acum am o sensibilitate la plămâni. Tata a fost plecat, el a ajuns să lucreze în Ministerul de Interne și când au aflat că făcea parte dintr-o familie de chiaburi a fugit din țară. S-a întors când aveam eu 18 ani. Mi-a fost greu că a crezut în presă, m-au acuzat pe nedrept. Intrarea mea în spital n-a fost din cauza drogurilor, ci din cauza despresiei. Mă lăsasem de ceva timp.”, spunea Dana Marijuana, la Răi Da Buni, în anul 2018.

Dana Marijuana a vorbit și despre consumul de droguri.

„Da, la 18 ani am luat heroină împreună cu iubitul meu. Cred că tot răul din viața mea trebuie să îl spun, să nu treacă nimeni prin așa ceva. La 14 ani mi-au pus numele acesta, acest drog m-a ajutat să trec peste depresie. Eu nu câștigam bani, mă certam și cu ai mei. La premiile Bravo m-am enervat, m-au dus într-o cameră, am făcut o criză. Au sunat ambulața și m-au dus la psihiatrie. Ai mei au crezut că mă sinucid. De mică aveam vise, percepeam lucrurile diferit. Am fost internată de multe ori la psihiatrie. Ai mei nu m-au înteles. Doctorii îmi dădeau multe pastile. Ani de zile a durat până mi-am revenit, nu știam cine mai sunt, mă uitam pe internet. Săraca mama, după ce a murit, spiritul meu a stat lângă mine și m-a adus înapoi”, a mai spus Dana Marijuana, atunci.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton