Dana Marijuana a fost reținută pentru trafic de droguri de mare risc, la o zi după ce a fost prinsă drogată la volan, pe litoral. Ce au găsit procurorii DIICOT în casa ei

 Dumba Gabriela
.

Daniela Coteanu, cunoscută ca Dana Marijuana, a fost reținută vineri de DIICOT pentru trafic și deținere de droguri, la o zi după ce a fost prinsă drogată la volan, în stațiunea 2 Mai, de pe litoral. Polițiștii au făcut percheziții în casa artistei și a altor trei persoane, unde au descoperit cantități mari de substanțe interzise.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Joi dimineață, Dana Marijuana a fost prinsă drogată la volan, în stațiunea 2 Mai, deși spunea acum mulți ani că s-a lăsat de droguri și se străduiește să ducă o viață liniștită. Surse din poliție declară că aparatul drugtest a arătat prezența canabisului și a amfetaminei.

dana-marijuana.jpg3dana-marijuana.jpg3

Dana Marijuana a fost reținută pentru trafic de droguri de mare risc

După ce Dana Marijuana a fost prinsă drogată la volan, la un control de rutină, în stațiunea 2 Mai, DIICOT și Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța au aflat, în urma unor verificări, că artista nu este doar consumatoare, ci și traficantă.

„Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Constanța, au documentat activitatea infracțională a trei persoane cercetate pentru trafic de droguri de risc și complicitate la trafic de droguri de risc.

În sarcina uneia dintre persoane s-a reținut și comiterea infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc și deținere de droguri de risc și mare risc. Persoanele în cauză au fost depistate, în noaptea de 21/22 august a.c., de către un echipaj de poliție rutieră al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, în timp ce se deplasau cu un autoturism, în stațiunea 2 Mai, iar, la controlul efectuat, au fost descoperite și ridicate aproximativ 100 de grame canabis (drog de risc).

Ulterior, au fost puse în aplicare 4 mandate de percheziție domiciliară, în județele Constanța, Giurgiu și în municipiul București, fiind descoperite și ridicate 100 de comprimate de ecstasy (drog de mare risc), cantități de amfetamină (drog de mare risc), ketamină (drog de risc), 21 de comprimate ce urmează a fi analizate, precum și alte mijloace de probă.

La datele de 22 și 23 august a.c., procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Constanța au dispus reținerea celor 3 persoane, pentru 24 de ore, iar astăzi, 23 august, a fost sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Constanța, cu propunere de arestare preventivă a acestora, pentru 30 de zile.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București și Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Giurgiu, precum și de sprijinul jandarmilor din cadrul Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei. Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție', se arată într-un comunicat.

Citește și: Cristina Rotaru și Eric Berinde s-au sărutat! Ispita de la Insula iubirii a convins-o pe concurentă să renunțe la verighetă: „Îmi place de el! Nu poți să te pupi cu cineva de care nu îți place. Mi-a plăcut și nu regret!’

Citește și: Ce legătură specială există între Marius Vizante și Gheorghe Ifrim. Actorul din Las Fierbinți este primul lui prieten adevărat: „M-am mutat în București, eram pierdut, nu știam nimic, dar…’

Dana Marijuana trăiește acum într-o casă container în Vama Veche, cu fiica ei

Supranumită în anii 2000 „Regina muzicii hip-hop” și una dintre primele artiste de rap din România, Dana Marijuana a avut o viață agitată, marcată de momente dificile, și s-a confruntat multă vreme cu dependența de droguri.

Artista a încercat să revină pe scenă și să își reconstruiască cariera, însă fără succes. O perioadă a avut o afacere cu bijuterii, însă a renunțat de ceva timp.

În ultimii ani s-a retras din lumina reflectoarelor și a ales să trăiască într-o casă tip container, la malul mării, în Vama Veche, unde stă împreună cu fiica ei.

Nu mai am afacerea pentru că nu mai am un spațiu. Încerc să redescopăr ce mi-au lăsat părinții mei, mă mai ajută oamenii de lângă mine. Îmi este puțin mai greu pentru că mi s-au întâmplat atâtea. Încerc să vând ce a mai rămas pentru că lucrez în aer liber, plouă peste bijuterii, nu am avut unde să le mai țin.

Alesia are 19 ani și treaba ei, nu vreau să știu prea multe, sunt convinsă să face totul bine. A terminat liceul, acum este foarte bine, tatăl ei o ține și vorbește cu ea mereu. Iris o să înceapă școala și din această cauza o să mă întorc din nou în București. Oscilez între Vama Veche și București, doar acest traseu mi s-a oferit în viața mea„ spunea Dana Marijuana pentru fanatik.ro, acum câteva zile.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton