Dana Marijuana și-a anulat nunta cu iubitul ei, Valentin! Motivul pentru care au luat decizia: "Se consideră ‘necuratul’. Mai bine că s-a întâmplat înainte. E greu totuși să divorțezi. Nu am..."

 Cica Cristina
.

Dana Marijuana și-a anulat nunta cu iubitul ei, Valentin și nu s-a ferit să vorbească deschis despre motivul pentru care au luat decizia. Mai mult, artista în vârstă de 44 de ani susține că e mai bine că s-a întâmplat acum, înainte de eveniment, dat fiind că ar fi fost mai complicat apoi să divorțezi. Iată toate detaliile din spatele anunțului neașteptat.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Anunțul neașteptat făcut de Dana Marijuana a luat pe absolut toată lumea prin surprindere, având în vedere declarațiile artistei din toamna anului trecut, când spunea că face nuntă anul acest cu noul iubit. Mai mult, făcuse planuri cu privire la rochia pe care avea să o poarte și spunea că vrea o nuntă atipică, la discotecă. Din păcate, planurile s-au năruit, Dana Marijuana anunțând că s-a anulat nunta.

dana-marijuana-3dana-marijuana-3

Citește și: În ce condiții trăiesc Dana Marijuana și fiica ei, Iris, de când s-au mutat la mare: „Avem o lampă pe baterii unde Iris face temele”

Citește și: Puya și Sișu au răbufnit după ce Dana Marijuana i-a acuzat că nu au plătit-o când a cântat cu ei, în trupa La Familia: „Nu știa să scrie nicio piesă. Ne-am sacrificat ca ea să devină cunoscută”

Citește și: Andreea Bădală, cel mai de succces designer român în străinătate, are un iubit care o susține necondiționat în tot ceea ce face: „E o sursă constantă de inspirație și încurajare. Pentru amândoi e important să…”. Ce spune despre nuntă / EXCLUSIV

Citește și: Ionuț Varodi, alias Bucătărașul Lulu, reacție după ce Mirela Retegan și-a format o nouă echipă pentru spectacole la Gașca Zurli: „Nu sunt noi mascotele, sunt singurele rămase. Ea s-a gândit că…'

Dana Marijuana și-a anulat nunta cu iubitul ei, Valentin

Cu părere de rău, Dana Marijuana a anunțat că și-a anulat nunta cu Valentin, însă merge mai departe cu planurile de a se îmbrăca în verde, așa cum și-a dorit, pentru a face fotografii, fie și singură. De asemenea, a vorbit și despre motivul pentru care a luat decizia de a nu se mai mărita.

„Îmi pare rău că trebuie să dau anunțul ăsta. Visul continuă, tot mă voi îmbrăca în verde așa cum mi-am dorit eu, dar pentru niște fotografii, singură, nu cu partenerul meu. Am luat această hotărâre pentru că el, oriunde mergem la prieteni și unde ieșim din casă, el se consideră ‘necuratul.

Deși nu e el ‘necuratul sau mai știu eu ce. Sau că el face ce vrea, eu nu mai pot. Chestiile astea se repetă tot timpul și nu mai rezist. Iau pastile, iau tratamentul meu. Am luat decizia de a mă salva pe mine din mâine ‘necuratului, dar el nu e. Dacă era, ar fi fost altă treabă, dar nu e original', a spus Dana Marijuana la Antena Stars.

Dana Marijuana: „Mai bine că s-a întâmplat înainte”

Dana Marijuana a vorbit despre planurile pe care le avea, dar a ținut să sublinieze și că e mai bine că s-a anulat nunta, pentru ca ulterior ar fi fost mai dificil când s-ar fi ajuns la divorț. Cei doi nu au locuit împreună, ci doar pentru o perioadă scurtă de timp.

„Eu hotărâsem ca la cununie să-mi iau o rochie, iar la nuntă să fac ceva original. Voiam să le fac singură, să-mi cumpăr materialele și să le croiesc singură, la fel și pentru fetele mele. Să mergem în fața lui Dumnezeu curate la suflet și curați la suflet și cu gânduri bune, nu doar pentru momentul acela, cât și pentru toată viața.

Se pare că nu se poate, ceea ce mă bucură, decât să observ chestia asta după căsătorie, mai bine că s-a întâmplat înainte. E greu totuși să divorțezi. Nu am locuit împreună. Am locuit o perioadă, apoi ne vedeam, că eu stăteam la mare.

Acum nu mai am de ce. Cu ‘necuratul nu vreau. Se întâmplă atât de mult rău în lume și suntem sătui de răul ăsta, de gândurile rele. Nu mai poți dacă e și cel de lângă tine așa.', a mai spus Dana Marijuana.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton