Dana Roba a depus actele de divorț și cere custodia totală a fiicelor sale: "Este un om periculos și nu îl doresc în preajma fetelor. Au fost martore la fapta tatălui lor"

 Dumitrache Laura
.

Dana Roba a depus actele de divorț și cere custodia totală a fiicelor sale. Dana Roba a fost la un pas de moarte după ce soțul ei a atacat-o cu brutalitate. Vedeta a fost mutilată cu un ciocan și a ajuns de urgență la spital. Make-up artistul a trecut printr-o operație pe creier care a durat câteva ore, iar acum și-a revenit ca prin minune. Zilele trecute, Dana Roba s-a întors la fiicele sale și dorește să divorțeze cât mai repede de bărbatul care a mutilat-o. Mai mult, aceasta dorește custodia totală a fiicelor sale.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Dana Roba a depus actele de divorț și cere custodia totală a fiicelor sale. La începutul lunii iunie, Dana Roba a fost la un pas de moarte după ce a fost lovită de soțul ei cu un ciocan în cap. Vedeta a ajuns de urgență la spital, iar medicii au operat-o de urgență, anunțând că viața ei este în pericol. Make-up artistul și-a revenit ca prin minune, iar acum este alături de fiicele sale, pe care vrea să le protejeze de tatăl lor.

dana roba si sotul eidana roba si sotul ei

Vedeta a ajuns acasă la fiicele sale și a declarat că vrea să divorțeze cât mai repede de soțul ei. Cei doi sunt căsătoriți de șapte ani și au împreună două fete, Chantal și Celine. Dana Roba a dezvăluit că a depus deja actele de divorț și dorește custodia totală a micuțelor.

Citește și: Cum a supraviețuit Dana Roba în urmă loviturilor puternice de ciocan. Medicul Tudor Ciuhodaru: 'Depinde foarte mult de gravitate. Există și minuni, dar…'

Citește și:„Era un om foarte calm. Eu am simțit că el va fi…' Cum a fost prima întâlnire dintre Dana Roba și soțul ei, Daniel Balaciu, când s-au cunoscut

Citește și:Andreea Bănică și-a mărit buzele. Cum arată acum: „Mi-a fost atât de teamă să…”

Citește și:Soția lui Iosit Rotariu a început ședințele de chimioterapie, după operația din Turcia. Cum se simte Dana acum: „Este slăbită. A acceptat cu greu situația'

Dana Roba a depus actele de divorț și cere custodia totală a fiicelor sale

Dana Roba a trecut prin momente terifiante, după ce la începutul lunii iunie a fost la un pas de moarte. Vedeta a fost lovită de soțul ei cu un ciocan la nivelul capului, iar medicii au operat-o de urgentă pe creier. Deși nu-i mai dădeau multe șanse de supraviețuire, Dana Roba a luptat pentru viața ei și și-a revenit ca prin minune. Zilele trecute, make-up artistul a ajuns acasă la fiicele sale și își dorește să divorțeze cât mai repede de soțul ei. Dana Roba a înaintat actele de divorț și vrea cu orice preț să se despartă de bărbatul care a mutilat-o.

Am un avocat foarte bun în Timișoara și am înaintat deja actele de divorț. Cu siguranță orice judecător va înțelege situația și mă va divorța. Doresc ca judecătorul respectiv să se gândească dacă aș fi fata lui și dacă ar păți ce am pățit eu, care ar fi cauza și motivele pentru care ar ajuta-o să divorțeze. Vreau să ajungă la închisoare, astfel merită să plătească. A vrut să mă omoare. Nu cred că îl va băga cineva în seama dacă el nu va dori să divorțăm. Doresc ca divorțul să-mi fie acordat de la primul termen. Înainte cu două zile trebuia să divorțez pe cale amiabilă și vroiam să rămân pe numele lui. Acum, după ce această traumă, nici vorbă. Va fi cel mai greu din lume ca eu să fiu pe numele Roba, iar copiii pe numele lui., a declarat Dana Roba, potrivit cancan. ro.

Dana Roba: „Am cerut custodie totală”

Dana Roba își dorește să obțină custodia totală a fiicelor sale. Vedeta susține că tatăl fiicelor sale este un bărbat periculos și nu își mai dorește ca fetele sale să mai aibă vreo legătură cu tatăl lor. De asemenea,make-up artistul vrea să se ocupe singură de creșterea acestora și speră ca autoritățile să îi ofere custodia totală a fiicelor sale.

Am cerut să am custodie totală. El este un om periculos și nu-l doresc în preajma fetelor mele. Nu-mi doresc ca fetele mele să trăiască în pericol. Voi avea grijă de ele și mă voi ocupa singură de educația lor. Voi fi o mamă foarte bună. Un judecător bun va face ca fetițele să fie doar în grija mea. Nu vreau ca fetițele să-l mai vadă. El nu a vrut să mă bată, a vrut să mă omoare. Este o diferență în a-ți da două palme și opt ciocane în cap. Nu zic că nu sunt femei rele de gură, dar eu șapte ani și jumătate am muncit ca sclava. Nu am avut un prenatal, un concediu. Lucram până cu o zi înainte să nasc și mă duceam la muncă după zece zile de la naștere., a mai spus Dana Roba.

Fiicele Danei Roba au fost martore la fapta tatălui lor

Într-o postare pe rețelele de socializare, Dana Roba a postat un mesaj șocant. Vedeta a mărturisit că fiicele sale au fost martore la fapta terifiantă a tatălui lor și dorește ca autoritățile să îi ofere custodia totală a micuțelor. Make-up artistul menționează că Chantel și Celine au rămas traumatizate și au nevoie de ajutorul unui specialist.

„In acest timp m-au salvat fetițele mele și gândul ca nu le pot lasa sa trăiască fără mama. Am încredere in justiție și cred ca orice judecător care va judeca acest caz, va fii empatic cu întreaga situație și îmi va înțelege durerea, traumele, cicatricile cu care voi lupta ani de zile. Când am fost după fete am avut încă un șoc cand fetițele mi-au povestit ca au fost martore la fapta tatălui lor. Acest monstru au lăsat cicatrici și traume in sufletul fetelor mele care vor avea nevoie ani buni de considere psihologice. Ma voi prezenta cu capul sus la fiecare termen de judecată, ca toată lumea sa vadă ce a putut sa facă acest monstru.„, a scris Dana Roba pe Instagram.

Dana Roba, despre căsnicia cu soțul ei, Daniel Balaciu

Dana Roba și Daniel Balaciu sunt căsătoriți de șapte ani și au împreună două fetițe minunate. La începutul lunii iunie, bărbatul a mutilat-o pe soția sa, chiar cu două zile înainte ca aceasta să divorțeze de el. Make-up artistul a dezvăluit în cadrul unui interviu că și-a dat seama că tatăl copiilor ei nu o mai iubește, chiar în ziua în care cei doi împlineau șapte ani de căsnicie.

'Când am considerat că nu mă mai iubește, în ianuarie, când am făcut 7 ani de căsătorie, el nu mi-a cumpărat o floare. Atunci mi-am dat seama că omul nu mă mai iubește și că nu mai vrea să continue cu mine și am zis ok, atunci o să bag divorț. Am băgat actele pe cale amiabilă. Noi, peste două zile, înainte să mă bată, aveam de semnat pe cale amiabilă, la notar', a spus Dana Roba, la România TV.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton