Dana Roba îi cere daune de 200.000 de euro soțului care a desfigurat-o cu un ciocan: "După operația la cap am rămas cu traume"

 Dumba Gabriela
.

Dana Roba îi cere daune de 200.000 de euro soțului ei, Daniel Balaciu, care a bătut-o cu pumnii și picioarele la începutul lunii iunie și i-a spart capul cu ciocanul. Dana Roba a trecut printr-o operație la cap care a durat nouă ore, însă mai are nevoie de multe intervenții pentru a scăpa de cicatrici. În plus, Dana Roba are și mâinile afectate și nu mai poate munci o perioadă, iar banii pe care îi cere de la soțul ei o vor ajuta să-și crească fetele.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu două luni, Dana Roba a fost la un pas de moarte după ce soțul acesteia a bătut-o crunt cu ciocanul. Tânăra este desfigurată și s-a ales cu răni crunte nu doar la nivelul capului și feței, ci și a brațelor. Aflată în proces de recuperare, Dana Roba susține că mai are nevoie de unele intervenții chirurgicale în zona capului și a feței, iar suma la care se ridică recuperarea ei este uriașă.

dana-roba-acuzata-ca-cerseste-dupa-ce-a-cerut-bani-pentru-operatiile-de-care-are-nevoie-make-up-artista-vrea-sa-si-faca-operatie-de-reconstructie-a-mainilor-1dana-roba-acuzata-ca-cerseste-dupa-ce-a-cerut-bani-pentru-operatiile-de-care-are-nevoie-make-up-artista-vrea-sa-si-faca-operatie-de-reconstructie-a-mainilor-1

Dana Roba îi cere despăgubiri de 200.000 de euro soțului ei, Daniel Balaciu

În cursul zilei de 5 iunie, Dana Roba a ajuns de urgență la spital, după ce a fost atacată cu un ciocan de soțul ei, Daniel Balaciu. Bărbatul a fost plasat în arest preventiv și, de curând, judecătorii au decis ca măsura să fie extinsă pentru încă 30 de zile.

Dana Roba este recunoscătoare că a scăpat cu viață, însă ar fi rămas cu o amorțeală în zona stângă a capului, dar și cu dureri în mai multe zone, inclusiv în zona degetelor. De aceea nu poate munci ca înainte și are nevoie de bani pentru creșterea celor două fete, dar și pentru operații.

„Vreau de la el despăgubire 200.000 de euro, pentru daune morale și materiale. Cred că totul va fi ok. Îmi doresc să îmi mai fac operații, să iasă totul bine.

Știu că voi trece iarăși printr-o amorțeală totală, pentru că după operația la cap am rămas cu niște traume nasoale, faptul că de la anestezie este foarte greu, mi s-au blocat intestinele și așa mai departe', a mărturisit Dana Roba pentru Kanald.ro.

Dana Roba și-a munca, însă durerile sunt insuportabile atunci când ține pensula de machiaj în mână. „Am rămas cu niște chestii grele, dar cu siguranță Dumnezeu le va rezolva pe toate. În partea stângă a capului, dacă puțin mă necăjesc sau plâng, simt că îmi amorțește și mai tare, simt o presiune foarte mare', a mai adăugat Dana Roba.

Citește și: Adriana Bahmuțeanu i-a dus pe copiii ei și ai lui Silviu Prigoană în SUA, acasă la George Restivan, și le-a făcut cunoștință cu fratele lor vitreg: „Au vrut neapărat să…’ / EXCLUSIV

Citește și: Cum arată Eduard și Maximus, copiii fostului cuplu Adriana Bahmuțeanu- Silviu Prigoană, la 12 și respectiv 14 ani: „Greu îi mai prind…'. Locuiesc cu tatăl lor

Citește și: Dana Roba, surprinsă la mall în compania unui bărbat misterios: cei doi s-au afișat în ipostaze foarte apropiate / Acum două luni, soțul gelos a vrut să o omoare

Daniel Balaciu, soțul Danei Roba, rămâne în închisoare pentru încă 30 de zile

Daniel Balaciu se află în arest preventiv, după ce a bătut-o cu bestialitate pe soția lui, Dana Roba. De curând, judecătorii au decis ca bărbatul să rămână în închisoare pentru încă 30 de zile, în perioada 5 august – 3 septembrie, deși acesta a constentat măsura.

Daniel Balaciu a cerut autorităților înlocuirea arestului cu o măsură preventivă mai ușoară, însă cererea i-a fost respinsă. În data de 3 septembrie, judecătorii vor comunita o nouă decizie în cazul său.

„Soluția pe scurt: Admite propunerea Pachetului de pe lângă Tribunalul Timiș formulată în dosarul nr. 313/P/2023 şi, în consecinţă: În temeiul art.236 Cod pr.pen., cu referire la art.234-235 Cod pr.pen., raportat la art. 202 alin.1-3 şi la art.223 alin.2 Cod pr.pen., dispune prelungirea măsurii arestării preventive a inculpatului B.D.R., cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la violență în familie, în modalitatea omorului, prev. de art. 32 al. 1 rap. la art. 199 al. 1 rap. la art. 188 al. 1 Cp., măsură luată prin încheierea penală nr.41/UP/06.06.2023, pronunţată de Judecătoria Timişoara în dosarul nr.18049/325/2023, prelungită prin încheierea penală nr.163/DL/03.07.2023, pronunţată în dosarul nr.2794/30/2023, pe o durată de 30 de zile, începând cu 05.08.2023 până în data de 03.09.20236 inclusiv.

În baza art. 242 alin. 2 C.pr.pen. respinge ca neîntemeiată cererea inculpatului de înlocuire a măsurii arestului preventiv cu o măsura preventivă mai uşoară. În baza art. 275 alin. 3 Cod pr.pen., cheltuielile legate de soluţionarea prezentei cereri rămân în sarcina statului. Cu drept de contestaţie in termen de 48 de ore de la comunicare. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţie, prin mijlocirea grefei instanţei, azi data de 01.08.2023, ora 14:50′, se arată pe Portalul Instanțelor de Judecată.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton