Ce spune Dana Roba despre cicatricile rămase după ce soțul ei a desfigurat-o cu ciocanul: "Îmi spun o poveste… îmi amintesc în fiecare zi că am supraviețuit" 

 Oana Pantazi
.

În urmă cu 5 luni, Dana Roba a fost la un pas de moarte după ce soțul ei, Daniel Balaciu a desfigurat-o cu ciocanul, dar acum își poartă cicatricile cu resemnare și cu convingerea că divinitatea a ținut-o în viață. Iată ce mesaj emoționant le-a transmis make-up artista fanilor ei din social media!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cazul ei a șocat o lume întreagă și a ținut prima pagină multă vreme, în această vară. Dana Roba a fost la un pas de moarte, după ce soțul ei, Daniel Balaciu, a desfigurat-o cu ciocanul. În urma loviturilor puternice la nivelul capului, tânăra a fost operată pe creier timp de 9 ore, iar medicii nu i-au dat prea mari de supraviețuire. Iată însă că, 5 luni mai târziu, Dana Roba și-a revenit, are un iubit și toate motivele să meargă înainte. Cât despre cicatricile groaznice care i-au rămas, acestea îi vor aminti mereu de dragostea pe care i-o poartă divinitatea.

1-11-1

Ce spune Dana Roba despre cicatricile rămase după ce soțul ei a desfigurat-o cu ciocanul

O țară întreagă s-a rugat pentru Dana Roba în momentul în care vestea teribilei agresiuni pe care a suferit-o s-a viralizat. Puțini îi dădeau atunci șanse de supraviețuire, dar iată că miracolul s-a produs. Nu doar că a ieșit din comă, dar acum Dana duce o viață aproape normală. Cicatricile teribile care i-au rămas îi vor aminti însă permanent de drama pe care a trăit-o.

Citește și: Dana Roba, primele declarații despre presupusul iubit: „Fiecare om are dreptul la viață’. Cine este bărbatul cu care a fost surprinsă la mall în ipostaze foarte apropiate

Citește și: Nicolae Guță, reacție după ce Dana Roba, fosta lui iubită, a fost bătută de soț: „Doamne ferește! Dacă s-a ajuns la agresiune fizică…’

Recent, tânăra și-a luat fanii din social media prin surprindere cu un colaj foto în care apare alături de iubitul ei, în dreptul căruia a scris un mesaj emoționant.

„Îmi voi purta cicatricile cum a purtat Isus Cristos semnele cuielor pe trupul Lui. Cicatricile mele îmi spun o poveste… îmi amintesc în fiecare zi că am supraviețuit și că am un Dumnezeu viu care mi-a dat viață. Atunci când oamenii au spus: șansele de supraviețuire pentru Dana Roba sunt 0%, Dumnezeu a venit și a scris un 10 înaintea acelui zerou.

Dumnezeu a poruncit ca eu sa trăiesc 100% și nelăsând planul unui criminal să se ducă la împlinire. A ascultat rugăciunile voastre și lacrimile fetițelor mele, care plângeau zilnic de dorul mamei lor. Îl iubesc mult pe Benuțu (n.red. iubitul ei)', a scris Dana Roba pe Instagram.

Cum s-au cunoscut Dana Roba și actualul iubit, Beniamin

După ce a fost la un pas să-și piardă viața, Dana Roba (31) s-a recuperat miraculos și și-a reluat activitatea la salonul de înfrumusețare. Ulterior, make-up artista s-a afișat tot mai des în compania lui Beniamin Branko, polițist și proprietarul unei săli de box. Cei doi și-au oficializat relația, iar bărbatul a oferit detalii despre povestea lor de dragoste, una extrem de emoționantă.

În mediul online, Beniamin Branko a povestit cum a cunoscut-o pe Dana Roba. În urmă cu 14 ani, cei doi au format un cuplu, însă drumurile li s-au separat, căci bărbatul nu și-ar fi dorit, la vremea respectivă, să se pocăiască. După ce a aflat despre evenimentul tragic, Beniamin a contactat familia Danei Roba și a vizitat-o la spital.

„Am cunoscut-o pe Dana când aveam 21 de ani, nu am rămas împreună pentru că ea și-a dorit să mă pocaiesc, iar eu nu înțelegeam ce înseamnă să fii copilul Lui Dumnezeu. Anii au trecut, fiecare și-a văzut de viața lui, în 14 ani nu am mai văzut-o pe Dana niciodată, nici măcar din întâmplare.

Când am auzit nenorocirea pe care a trăit-o Dana, am rugat familia să mă lase sa o văd măcar o dată… când am văzut-o m-am reîndrăgostit de ea și i-am jurat ca voi fi alături de ea și că orice ar fi, voi lupta pentru ea. Te iubesc, Danutza mea’, a scria bărbatul pe rețelele de socializare.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton