Dana Roba, după ce s-a întâlnit cu Daniel Balaciu, în sala de judecată: "El se uită foarte intens la mine. Îmi e frică de el și de înjurăturile pe care mi le spunea, amenințările acelea cu moartea"

 Radulescu Ruxandra
.

Dana Roba, după ce s-a întâlnit cu Daniel Balaciu, în sala de judecată. Dana Roba a avut o nouă înfățișare în procesul cu Daniel Balaciu, iar make-up artista a fost teribil de afectată, când a dat ochii cu cel care aproape a omorât-o în urmă cu un an de zile. Iată ce s-a întâmplat, recent, între Dana Roba și fostul ei soț, pe care îl acuză de tentativă de omor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Dana Roba l-a dat în judecată pe fostul ei soț, Daniel Balaciu, pentru tentivă de omor, după ce, anul trecut, acesta i-a aplicat opt lovituri de ciocan, lăsând-o în pragul morții. Cazul a șocat opinia publică și doar un miracol a făcut ca Dana Roba să-și revină, deși a rămsa desfigurată pe viață. Recent, make-up artista a fost nevoită să se întâlnească cu agresorul ei la Tribunal, pentru un nou termen în dosar. Dana Roba mărturisește că Daniel Balaciu a fixat-o tot timpul cu privirea, încercând să o intimideze. Vedeta a fost teribil de speriată și și-a adus aminte de întregul calvar pe care l-a îndurat în timpul atacului.

danadana

Dana Roba, după ce s-a întâlnit cu Daniel Balaciu, în sala de judecată

Dana Roba a fost la un pas de moarte după ce a fost lovită cu ciocanul în cap și își amintește de acele momente de fiecare dată când îl vede pe Daniel Balaciu. Vedeta speră ca instanța să își facă treaba în cazul fostului ei soț și să îl arunce în spatele gratiilor, așa cum merită.

Citește și: Daniel Balaciu a cerut arest la domiciliu, după ce a fost la un pas să-și omoare soția. Dana Roba: „Nu are cum să scape. Îl așteaptă o pedeapsă maximă’

Citește și: Dana Roba, hărțuită din pușcărie de soțul agresor: „Cred că înnebunește după gratii'. Daniel Balaciu i-a făcut două plângeri penale

Citește și: Daniel Balaciu, trimis în judecată după ce a bătut-o pe Dana Roba până a intrat în comă. Acuzațiile procurorilor: „Sub aspectul săvârşirii infracțiunii de tentativă la violență în familie, în modalitatea omorului'

'A fost foarte greu și este de fiecare dată când să îl văd în fața ochilor mei. Îmi bate inima și îmi vine să plâng, îmi e frică de el, ce să zic, foarte greu. Nu îmi plac astfel de înfățișări cu el, dar ce să fac. Sunt obligată. Sper ca legea să își facă treaba și să primească pedeapsa pe care trebuie să o primească. El se uită foarte intens la mine. Îmi e frică de el și de înjurăturile pe care mi le spunea, amenințările acelea ale lui cu moartea', a declarat Dana Roba, la Star Magazin.

Ce spune avocatul Danei Roba despre comportamentul lui Daniel Balaciu

Declarațiile Danei Roba despre comportamentul inadecvat al lui Daniel Balaciu la în sala de judecată sunt suțsținute de avocatul acesteia. El a povestit ce s-a întâmplat în sala de judecată și cum au decurs lucrurile.

'(…) Omul (n.r. Daniel Balaciu) se comporta de parcă erau soț și soție de o viață și convețuiau împreună. Este aberant ce a făcut acest om în sala de judecată, prin modul la care s-a uitat impasibil. Cu siguranță că pe timpul urmăririi penale și afirm cu tărie, că trebuia ca procurorul de caz, în urma probelor administrate în dosar, să incadreze acest personaj la tentativă de omor calificat', a delcarat avocatul Danei Roba, la Star Magazin.

Dana Roba despre cicatricile rămase după ce soțul ei a desfigurat-o cu ciocanul

Ce spune Dana Roba despre cicatricile rămase după ce soțul ei a desfigurat-o cu ciocanul
O țară întreagă s-a rugat pentru Dana Roba în momentul în care vestea teribilei agresiuni pe care a suferit-o s-a viralizat. Puțini îi dădeau atunci șanse de supraviețuire, dar iată că miracolul s-a produs. Nu doar că a ieșit din comă, dar acum Dana duce o viață aproape normală. Cicatricile teribile care i-au rămas îi vor aminti însă permanent de drama pe care a trăit-o.

„Îmi voi purta cicatricile cum a purtat Isus Cristos semnele cuielor pe trupul Lui. Cicatricile mele îmi spun o poveste… îmi amintesc în fiecare zi că am supraviețuit și că am un Dumnezeu viu care mi-a dat viață. Atunci când oamenii au spus: șansele de supraviețuire pentru Dana Roba sunt 0%, Dumnezeu a venit și a scris un 10 înaintea acelui zerou.

Dumnezeu a poruncit ca eu sa trăiesc 100% și nelăsând planul unui criminal să se ducă la împlinire. A ascultat rugăciunile voastre și lacrimile fetițelor mele, care plângeau zilnic de dorul mamei lor. Îl iubesc mult pe Benuțu (n.red. iubitul ei)’, a scris Dana Roba pe Instagram.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton