"Trebuie să mă văd cu el. Nu îmi este teamă". Dana Roba, obligată prin lege, să stea față-n față cu soțul care a atacat-o cu opt lovituri de ciocan în cap

 Radulescu Ruxandra
.

Dana Roba, obligată prin lege să stea față-n față cu soțul care a atacat-o cu opt lovituri de ciocan. Dana Roba a trecut printr-o experiență greu de imaginat, când soțul ei, Daniel Balaciu, a lovit-o cu bestialitate cu ciocanul, la începutul lunii iunie, anul acesta. Doar un miracol a făcut ca make-up artista să scape cu viață, după ce a fost operată de urgență. La aproape două luni de la cumplitul accident, legea impune ca Dana Roba să aibă o întâlnire cu Daniel Balaciu și avocații lor în fața procurorului.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Dana Roba, obligată de lege să stea față-n față cu soțul care a atacat-o cu opt lovituri de ciocan. Dana Roba a fost victima unui caz de violență domestică care a șocat opinia publică. La începutul lunii iunie, make-up artista a fost lovită de opt ori cu ciocanul de către soțul ei, Daniel Balaciu. Dana Roba a scăpat cu viață după ce a fost supusă unei intervenții care a durat 9 ore. În prezent, vedeta suferă în constinuare din cauza sechelelor fizice și psihice. Dana Roba ar trebui să aibă o întâlnire cu soțul ei și avocații în fața procurorului, iar legea din România impune ca victima să fie prezentă. Din cauza prblemelor de sănătate, Dana Roba nu va putea fi prezentă, dar întâlnirea cu Daniel Balaciu este iminentă, potrivit legii.

dana-roba-13-3dana-roba-13-3

Dana Roba, obligată de lege să stea față-n față cu soțul care a atacat-o cu opt lovituri de ciocan

La aproape două luni de când soțul ei a atacat-o cu opt lovituri de ciocan, Dana Roba este nevoită, prin lege, să dea ochii cu acesta în fața procurorului. Din păcate, vedeta se confruntă în continuare cu mari probleme de sănătate fizice și psihice, de aceea nu va putea fi prezentă la întâlnirea cu soțul ei agresor și avocații lor.

Citește și: Dana Roba susține că soțul ei a premeditat să o omoare, împreună cu fratele lui: „Judecătorii s-au uitat în telefonul lui. Își ziceau unul altuia să îmi fure banii și…”

Citește și: Conversație halucinantă între Dana Roba și cumnatul ei: „Mi-a spus că acei bani, 20.000 de euro, nu o să-i văd. De ce va veni Protecția Copilului acasă la ea

Citește și: Dana Roba nu-și poate simți o parte din cap, după ce a fost lovită de soț cu ciocanul și operată pe creier: „Am dureri foarte mari

'Urmează să am o întâlnire foarte importantă cu fostul soț și avocații noștri în fața procurorului, trebuia să fie mâine, doar că eu momentan nu pot să mă prezint pentru că eu nu dorm, căci după ce am fost maltratată și bătută, eu nu pot să dorm toată noaptea și imaginează-ți să stai toată noaptea, noroc că ascult predici, îmi pun muzică creștină, asta e activitatea mea de noapte, iar pe la 6-7 reușesc și eu să adorm până la vreo 1. Medicul mi-a recomandat să iau un tratament pentru somn, tocmai de aceea cu părere de rău nu mă pot prezenta la întâlnirea pe care domnul procuror a realizat-o, dar sper să fie reprogramată, iar eu să-mi reiau activitatea în adevăratul sens al cuvântului', a spus Dana Roba, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Dana Roba, despre întâlnirea cu Daniel Balaciu: „Asta e legea în România”

Chiar dacă întâlnirea dintre Daniel Balaciu și Dana Roba este amânată, victima este obligată prin lege să se vadă cu agresorul în fața procurorului la o dată ulterioară. Dana Roba a declarat că nu îi este teamă și simte că Dumnezeu e de partea ei.

'Nu îmi este teamă, în primul rând e Dumnezeu cu mine, nu mi-a fost teamă nici când mi-a dat ciocane în cap, atunci s-a prezentat îngerul lui Dumnezeu și mi-a zis că eu nu voi simți nicio durere și așa a și fost, doar că îmi este urât, e o diferență în a-ți fi urât și teamă, îmi e urât să îl văd, dar asta e legea în România și trebuie să mă văd cu el', a mai zis Dana Roba.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton