„Mă întreba încontinuu: N-ai murit?!”. Dana Roba povestește filmul evenimentelor din seara în care a fost bătută cu ciocanul în cap de soțul ei

 Radulescu Ruxandra
.

Dana Roba povestește filmul evenimentelor din seara în care a fost bătută cu ciocanul în cap de soțul ei. În urmă cu câteva zile, Dana Roba a fost lovită cu ciocanul de către soțul ei, cu o cruzime de nedescris, și bătută cu bestialitate. În plus, make-up artista a dezvăluit că fiicele ei i-au auzit strigătele de agonie, la momentul atacului. În seara respectivă, soțul Danei ar fi amenințat-o cu violul, iar make-up artista a declarat că acesta a premeditat totul. Iată cum s-a petrecut totul!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Dana Roba povestește filmul evenimentelor din seara în care a fost bătută cu ciocanul în cap de soțul ei. La începutul lunii iunie, make-up artista Dana Roba a fost victima unui atac care a îngrozit opinia publică. Agresorul a fost chiar soțul acesteia, Daniel Balaciu, care a lovit-o pe mama copiilor săi cu opt lovituri de ciocan și a lăsat-o într-o baltă de sânge.

Noi detalii înfiorătoare ies la iveală, pe măsură ce Dana Roba începe să-și reamintească cele întâmplate în fatidica seară, când partenerul de viață a bătut-o cu ciocanul. Dana Roba a mărturisit că i-a spus atunci soțului ei, Daniel Balaciu, să sune la Ambulanță, spundându-i că pedeapsa pentru tentativă de omor este mai mică decât cea pentru omor calificat. Ulterior, conform spuselor ei, soțul vedetei a vorbit cu o persoană la telefon, care l-a sfătuit să cheme Salvarea. Iată dezvăluirile cutremurătoare ale Danei Roba, care a refăcut filmul atacului!

337524194-954528242241655-6359929321941475168-n-1337524194-954528242241655-6359929321941475168-n-1

Dana Roba povestește filmul evenimentelor din seara în care a fost bătută cu ciocanul în cap de soțul ei

Soțul Danei Roba a revenit apoi la locul faptei, după patru ore, și a găsit-o pe aceasta într-o baltă de sânge, însă în viață, povestește vedeta. Dana a mărturisit că și-a rugat soțul să sune la Ambulanță, apoi acesta a vorbit cu o persoană la telefon care l-a sfătuit să facă același lucru.

„Mă întreba încontinuu: N-ai murit?! I-am spus că îmi este rău și nu mai pot și îl imploram să sune. El a sunat la ambulanță după ce m-am rugat de el. În ultimă fază i-am spus: Sună la ambulanță! Este mai ușor să faci 15 ani de închisoare decât 25!.

A ieșit, a vorbit la telefon cu cineva care i-a spus să cheme ambulanța ca să scape mai ușor. Un minut de cădere a avut și a chemat ambulanță. Minutul acela m-a făcut să fiu astăzi în viață' , a mai dezvăluit Dana Roba exclusiv pentru FANATIK.

Dana Roba: „În seara aceea m-a întrebat: „crezi că vin să te violez?”

Dana Roba a declarat că în seara când soțul ei a atacat-o i-a adresat mai multe amenințări și i-a luat cheile de la cameră pentru a nu încuia ușa. Make-up artista a mai spus că trăia de șase luni în teroare alături de soț, sub frica amenințărilor cu moartea.

„Eu mă încuiam seara când mă băgam în pat. În seara aceea el mi-a luat cheile de la ușa mea. M-a întrebat așa persiflant: Crezi că vin să te violez?! M-am gândit că nu este nebun omul. De șase luni eu dormeam cu ușa încuiată la dormitor pentru că îmi era frică de el. Mereu îmi spunea că mă omoară, că va veni ziua când mă va omorî.

Citește și: Cum a supraviețuit Dana Roba în urmă loviturilor puternice de ciocan. Medicul Tudor Ciuhodaru: ‘Depinde foarte mult de gravitate. Există și minuni, dar…

Citește și:„Era un om foarte calm. Eu am simțit că el va fi… Cum a fost prima întâlnire dintre Dana Roba și soțul ei, Daniel Balaciu, când s-au cunoscut

Nu îmi dădea mesaje de amenințare, îmi spunea în față. Mă blestema, îmi spunea să mă duc… de pocăită cu baticul meu. În fiecare zi mă blestema și, iată, a venit și ziua când a fost pe punctul de a mă omorî!', a spus Dana Roba.

Dana Roba: „A premeditat totul cu mai mult timp înainte”

Dana Roba a argumentat de ce crede că soțul ei a premeditat odioasa faptă. Aceasta a mai adăugat că cele două fiice i-au auzit strigătele în timp ce soțul o lovea, iar una dintre fetițe a început să plângă.

„Soțul meu știa ce face. A premeditat totul cu mai mult timp înainte. A luat ciocanul cu o seară înainte din boxă, acolo unde aveam lucruri depozitate. Dimineața pe la ora 5:00 s-a întâmplat. Se crăpa de zi, dar era mai mult noapte. A intrat la mine în cameră și mi-a dat omorul! Eu dorm lată la ora 5.00, nu aud nimic. A venit și m-a lovit cu ciocanul peste tot.

Fetițele erau în camera lor când el mi-a dat omorul. Copiii erau în camera lor, iar Celine a început să țipe și să plângă: Ce i-ai făcut lui mama? După ce m-a lăsat acolo agonizând, a luat toate hainele din dulap, le-a luat pe fete și le-a dus la țară la 70 de km de București. Plus că mi-a luat 20.000 de euro de la mine, ciocanul cu care m-a bătut și cearceaful plin de sânge. Ciocanul și cearceaful le-a dus la tomberon.

Apoi a dus copiii și m-a lăsat pe mine patru ore să zac în sânge și nu am murit! Lângă mine am simțit o ceată de îngeri din cer care nu m-au lăsat să simt durere și să mor! Eu am zăcut în baltă de sânge patru ore', a continuat Dana pentru aceeași sursă.

Dana Roba: „Vizita la pastor i-a dat putere să îmi dea omorul”

Cu o zi înainte de a-și ataca soția cu o cruzime inimaginabilă, Daniel Balaciu a fost la preot pentru a se spovedi. Dana Roba e de părere că sfatul preotului care l-a îndemnat să nu acorde divorțul l-a făcut și mai determinat să-și pună în aplicare planul de a omorî.

Tatăl meu nu m-a cunoscut în ambulanță. A leșinat și nici acum nu mă poate vizita. Tatălui meu îi vine să pice din picioare atunci când mă vede. S-a văzut clar că eu nu l-am bătut pe el, nici nu l-am atins. El nu m-a bătut, el a vrut să mă îmi ia viața! Mi-a dat opt ciocane în cap în timp ce dormeam.

Cu o zi înainte a fost la pastor să se spovedească. Pastorul i-a spus să nu-mi dea divorțul. El în loc să țină cu mine, spunea să nu mă lase în pace! Că e păcat să bage divorțul. Nu este păcat să mă bată, este păcat să bage divorț?! Cred că vizita la pastor i-a dat putere să îmi dea omorul.

Vecinii au auzit tot, le-au auzit pe fetițe țipând și pe el cum îmi dădea cu ciocanul în cap. Nu vrea nimeni să se bage. Dacă făceau fetițele gălăgie, imediat băteau în tavan. Când el m-a bătut de m-a lăsat lată nu s-a mai sesizat niciun vecin', mai povestește make-up artista.

Dana Roba: „Simțeam că mă violează, fetițele sunt traumatizate de el”

Dana Roba a mărturisit că atât ea, cât și cele două fiice, trăiau un calvar alături de soțul ei, Daniel Balaciu.

„Nu am vrut să mă împac cu el pentru că mă înjura și mă blestema. Simțeam că este un pericol. Simțeam că mă violează când venea în pat lângă mine. Am vrut neapărat să divorțez pentru siguranța copiilor mei. Nu am vrut ca fetițele mele să mai audă înjurături, certuri și blesteme.

El nu făcea nimic toată ziua, se uita la televizor și se juca. Eu veneam moartă de obosită de la lucru și tot eu plăteam curățenia că făcea dezastru. Fetițele mele mi-au spus că își doresc să am un soț care să mă iubească și să nu mă înjure. Fetele sunt traumatizate de el', mai spune Dana exclusiv pentru FANATIK.

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton