Dana Roba, prima reacție după ce soțul ei a fost condamnat la 7 ani de închisoare: "Sunt foarte dezamăgită de decizie. O să iasă foarte repede, mi-e teamă de el". În ce țară vrea să se mute definitiv, cu fetițele

.

Prima reacție a Danei Roba după ce soțul ei a fost condamnat la 7 ani de închisoare. Cazul Danei Roba, care a fost desfigurată cu ciocanul de soțul ei, Daniel Balaciu, a șocat la vremea respectivă o țară întreagă. Iată că a venit și sentința – 7 ani de închisoare – atacabilă însă cu apel. Iată cum a reacționat Dana Roba când a aflat verdictul!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Daniel Balaciu va petrece 7 ani în spatele gratiilor și este obligat să-i plătească Danei Roba daune morale în valoare de 80.000 de euro. Sentința dată de Tribunal poate însă fi atacată în instanță. Iată ce spune Dana Roba despre decizia judecătorilor!

an7-1an7-1

Dana Roba, prima reacție după ce soțul ei, Daniel Balaciu, a fost condamnat la 7 ani de închisoare

Dana Roba a fost victima unui caz extrem de grav de violență domestică, în cursul zilei de 5 iunie 2023, atunci când a fost desfigurată cu un ciocan de soțul ei, Daniel Balaciu. Victima s-a prezentat cu leziuni grave la spital, după ce craniul i-a fost spart și mâinile fracturate, iar șansele de supraviețuire erau mici. În mod miraculos, Dana Roba a primit o nouă șansă la viață, iar Daniel Balaciu și-a aflat abia acum, la aproape un an distanță, sentința. Dana Roba a fost însă dezamăgită de decizia instanței, subliniind și că îi este teamă de el.

Citește și: Dana Roba, reacție acidă după ce a văzut-o pe Emily Burghelea că își retușa machiajul în urma accidentului suferit: „Mi se pare penibil. Tu îți faci poze și te rujezi…'

Citește și: Dana Roba îi cere daune de 220 de mii de euro lui Daniel Balaciu, după ce a bătut-o crunt: „Fetele au fost martore când îmi dădea cu ciocanul în cap’

„Sunt foarte dezamăgită de decizie. Această pedeapsă blândă nu le protejează deloc pe femeile care au fost mutilate de soți, de iubiți. Eu mulțumesc Domnului că încă sunt în viață, atât pot spune. Oricum, 7 ani de închisoare sunt foarte puțini, o să iasă foarte repede, mi-e teamă de el.

Am făcut recurs, nu vreau să rămână cu așa o pedeapsă mică. Ar merita pedeapsa cu închisoare pe vecie, pe viață, la ceea ce mi-a făcut! Aștept să se încheie și procesul de divorț și când voi obține custodia totală a fiicelor mele sunt hotărâtă să mă mut definitiv din țară, în Dubai, Germania sau în Elveția.

Îmi deschid acolo salon, plătesc dările la stat și dacă mă caută iar ca să mă amenințe sau se apropie de mine, va fi săltat imediat. Acolo, legile sunt foarte aspre, femeile care au avut suferit ce am suferit eu sunt protejate', spune ea, exclusiv pentru Click!

Dana Roba vrea să vândă apartamentul pentru a-și recupera cei 80.000 euro primiți ca daune morale

Instanța l-a obligat pe Daniel Balaciu să-i plătească Danei Roba daune în valoare de 80.000 de euro, dar, dat fiind că el se află în închisoare, singura soluție este să vândă apartamentul în care au locuit.

'Această sumă reprezintă, de fapt, 70.000 de euro daune morale și 10.000 de euro cheltuielile de judecată, deși eu am plătit vreo 13.000 de euro Cum voi recupera acești bani? Păi, din partea lui din apartamentul în care am stat, îl vând și iau și partea lui', a mai spus make-up artista.

Din nefericire, Dana Roba nu mai dispune de banii necesari pentru a-și face operația pentru refacerea cutiei craniere, intervenție ce urma să aibă loc în această toamnă, în Turcia, dar e decisă să strângă suma necesară.

„Nu mai am bani de operație, strânsesem 10.000 de euro, dar soțul meu mi-a trimis ANAF-ul pe cap, a trebuit să mai dau din banii strânși de la oameni. Unde să mai merg, adio, operație! Dar, nu mă las, voi munci în străinătate și voi face rost de bani. În unele țări astfel de operații se fac și gratuit', a mai spus Dana Roba, în exclusivitate, pentru Click!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton