Dana Roba, reacție acidă după ce a văzut-o pe Emily Burghelea că își retușa machiajul în urma accidentului suferit: „Mi se pare penibil. Tu îți faci poze și te rujezi..."

 Tudorache Simona
.

Dana Roba a taxat-o aspru pe Emily Burghelea după accidentul suferit. Vedeta a trecut pe lângă moarte în vacanța din Mauritius, după ce taxiul în care se afla cu nașa ei a intrat într-un tir. După impact, Emily Burghelea a rămas cu numeroase traumatisme și cu fața tumefiată.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI!

Vedeta a postat mai multe imagini de la locul accidentului, dar și câteva fotografii cu ea după drama trăită. Emily Burghelea are fața plină de răni. Dana Roba a luat foc după ce a observat că influencerița s-a pozat în avion în timp ce își retușa machiajul. Poza a fost făcută la puțin timp după accident.

emily-burghelea-2-2emily-burghelea-2-2

Dana Roba a răbufnit după ce Emily Burghelea și-a dat cu ruj după accident

Dana Roba nu a înțeles cum mai are influencerița starea necesară să își dea cu ruj, de parcă ar fi fost la o ședință foto, când ar fi avut mai degrabă nevoie de un medic care să se ocupe de rănile ei.

„Mai târziu a venit poliția și medicii de ambulanță, și s-au ocupat ei de ședința foto. Rujuri nu aveau la ei. Eu zic că avea nevoie de o echipă de medici să o bandajeze și să îi trateze rănile, nu de ruj. Dacă era un popă să se roage și să își facă poză cu ăla, cu siguranță ar fi fost și ăla postat. Mi se pare penibil să te pozezi cum ești accidentată de o oră și tu îți faci poze și te rujezi', a scris Dana Roba, la postarea lui Emily Burghelea.

Citește și: Ce i-a cerut un fan Antoniei și cum l-a pus artista la punct: „Putem să discutăm și cu soțul meu, să îl întrebăm'

Citește și: Tavi Clonda și-a sacrificat cariera pentru familia cu Gabriela Cristea: „Înainte voiam stadioane, să cânt la stadioane, să bucur oamenii. Acum un zâmbet de-al unui copil face cât două stadioane”

Citește și: Mirela Vaida a explicat de ce își face vacanțele pe litoralul românesc: „Indiferent de câte mări superbe, turcoaz, cu nisip alb sau cu peisaje de-ti taie răsuflarea am văzut, Marea noastra Neagră rămâne marea noastră… E în ADN-ul nostru…”

Citește și: Emily Burghelea are nevoie de mai multe operații după accidentul suferit în vacanța din Mauritius: „Sunt prin spitale. Trec printr-o perioadă foarte dificilă și…”

Citește și: Cum se înțelege fiica Andei Adam cu Yosif Mohaci, actualul soț al mamei ei. „E miștocar. Eu îl strig…” / Micuța Evelin s-a emoționat și a plâns în biserică, la nunta artistei

Dana Roba, taxată pentru mesajul dat lui Emily Burghelea

Urmăritorii vedetei au considerat scandalos gestul Danei Roba. Mulți s-au arătat revoltați că o persoană care a cunoscut suferința se comportă așa.

„Parcă nu mai știi prin ce ai trecut… și te mai miri că Dumnezeu îți dă după suflet… ce rea poți fi…./ Tu uiți prin ce ai trecut? Doamne ferește. Te urmăream cu drag, dar m-ai dezamăgit./ Să nu uităm că ai trecut prin ceva și mai grav, te postai și încă te postezi cu pozele respective, nimeni nu te-a judecat, tu de ce o faci? Te crezi o femeie credincioasă, dar se vede ura pe care o ai în suflet. Ar trebui să vii cu un gând pozitiv, să o încurajezi, dar tu ești o persoană foarte negativă! Rușine!!!/ Dacă cumva nu ai fost ironică, răspunzând celor care au dat cu ură, să-ți fie rușine!', sunt câteva dintre mesajele pe care internauții i le-au lăsat Danei Roba.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton