"Tentativa de omor în România. Așa arată. Mi-a rupt toate degetele...". Dana Roba, revoltată în plin proces de divorț după ce soțul agresor a primit doar 7 ani de închisoare

.

Dana Roba și-a întâlnit din nou soțul în sala de judecată, de această dată la procesul de divorț. Make-up artistul a răbufnit după cel cu care și-a împărțit viața a primit doar șapte ani de închisoare, deși a atentat la viața ei. Daniel Balaciu s-a dat în spectacol și în fața autorităților, el i-a trimis pupici și i-a făcut cu ochiul atunci când s-au văzut, ca și cum ar fi avut o relație normală.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE GRATIS, AICI

Pe lângă că a fost lovită cu ciocanul în cap în urmă cu un an, Dana Roba a povestit că și degetele i-au fost rupte și a avut nevoie de o perioadă lungă pentru a-și reveni cât de cât, deși nu crede că o să o facă vreodată în totalitate, trauma fiind prea mare. Acum ea speră să obțină cât mai repede divorțul și custodia celor două fetițe, care nu vor să mai păstreze legătura cu tatăl lor.

dana roba 4dana roba 4

Dana Roba își dorește o pedeapsă mai mare pentru soțul ei

Dana Roba e dezamăgită că Daniel Balaciu nu a primit mai mulți ani pentru fapta comisă, ci doar șapte ani. Ea recunoaște că a făcut terapie ca să lase în urmă acest episod, unul teribil de dureros.

„Mi-a rupt toate degetele, toate au fost rupte și încheieturile mâinilor, doar că Dumnezeu m-a ajutat, am făcut terapie. Tentativa de omor în România. Așa arată. Condamnarea lui în momentul de față este de șapte ani. Îmi doresc din toată inima, repet, ca cei din Parlament să vadă dacă fata lor ar păți așa ceva, ce lege ar da? Ce lege ar da cei din Parlament?', a spus Dana Roba, pe Instagram.

Citește și: Delia are încredere deplină în soțul ei când vine vorba despre bani și investiții și îl lasă pe el să se ocupe: „Cele mai multe decizii pe partea aceasta sunt la el”

Citește și: Anca Țurcașiu îl cunoaște pe iubitul ei de 20 de ani: „Am divorțat amândoi și ne-am regăsit. E prima oară când simt cu adevărat că am alături un bărbat care este atent, grijuliu, care…' / EXCLUSIV

Citește și: Cătălin Botezatu, propunere indecentă pentru Mara Bănică în direct, la Capatos în emisiune: „Vrei să fii tu mama copilului meu?”. Ce răspuns a primit

Citește și: Cătălin Cazacu are o nouă iubită, la aproape doi ani după despărțirea de Ramona Olaru: „Acum sunt foarte bine și mă bucur că spun asta. Nu mă văd lângă o femeie care…'

Citește și: Cum s-au afișat Alina Binder și Nicolae al României la nunta fratelui ei. Ea a îmbrăcat o rochie sexy, cu umerii goi

Dana Roba nu poate să creadă că Daniel Baciu se comportă cum nimic nu s-ar fi întâmplat, iar asta după ce i-a provocat numeroase răni și a fost la un pas să o omoare.

„Vreau să vă spun că comportamentul lui față de mine era unul ca și când nu s-a întâmplat nimic. M-am enervat foarte tare, ceva ce nu pot să vă explic. Adică pe bune?! Tu vrei să mă omori și acum te faci că mă pupi și îmi faci cu ochiul?! (…) Au fost audiați martorii (…) Eu nu l-am înșelat niciodată pe Daniel Balaciu și nu am avut timp, în primul rând, și eu am frică de Dumnezeu', a povestit make-up artistul, zilele trecute, după ce a stat față în față cu Daniel Balaciu, conform Spynews.

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton