Dana Roba s-a împăcat cu Beniamin: „Ar merge perfect un băiat pe lângă fetițele acestea superbe, ar completa echipa”

 Tudorache Simona
.

Dana Roba s-a împăcat cu Beniamin. Make-up artistul a decis să reia relația cu cel de care se despărțise în urmă cu câteva zile. Dana Roba avea o relație cu Beniamin de un an, el fiind cel care a susținut-o moral după ce a fost atacată violent de soțul său cu un ciocan și a fost la un pas de moarte. A scăpat printr-o minune și cu ajutorul medicilor.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Dana Roba a liniștit spiritele și a anunțat că pleacă alături de Beniamin și de fiicele sale într-o vacanță, semn că problemele dintre ei au rămas în urmă și sunt dispuși să își mai dea o șansă. Beniamin se poartă ca un adevărat tată cu fiicele Danei Roba, iar imaginile pe care cei doi le postează pe rețelele de socializare demonstrează asta.

dana roba 55dana roba 55

Dana Roba s-a răzgândit după despărțire și s-a împăcat cu Beniamin

Dana Roba i-a mulțumit lui Beniamin pentru tot ce au trăit împreună, apoi a anunțat sfârșitul relației. Acum a revenit la sentimente mai bune. Dana Roba are convingerea că o vacanță e tot ce le lipsește.

„Din păcate, relaţia mea cu Beni s-a terminat aici! Îţi mulţumesc că ai fost alături de mine, timp de un an. Consider că şi eu ţi-am fost alături din toate punctele de vedere. Iar acum nu mai pot…Viaţa merge înainte', scria Dana Roba pe Instagram, în urmă cu câteva zile.

Dana Roba vrea copii cu Beniamin

Înainte de a recunoaște că au ceva probleme în relație, Dana Roba dădea de înțeles că are planuri mari cu iubitul ei și că se gândesc să își mărească familia. „Ar merge perfect pe lângă fetițele acestea superbe un băiat, ar completa echipa', a răspuns Dana Roba, pe Instagram, când a fost întrebată dacă ar mai deveni mamă.

Citește și: Cum gestionează Adelina și Cristi Chivu certurile în căsnicie, după 15 ani: „Cred că faptul că el e plecat des ne dă ocazia să…” / Imagini rare cu familia fostului fotbalist: soția arată superb la 42 de ani, iar fetele îi seamănă

Citește și: Ana Baniciu, noi imagini din casa veche de un secol, moștenită de la bunicii ei: a mobilat livingul, dormitorul și camera copilului / Designul îmbină arhitectura orginală cu accente moderne: „Cât de frumos ne-a ieșit proiectul'

Citește și: Cum și-a educat actrița Tania Popa cei doi copii: „Fata e la casa ei de la 18 ani, se descurcă singură, nu cere nimic. Băiatul nu mă lasă să car o sacoșă, e un gentleman”. Cu ce se ocupă Daria, în vârstă de 25 de ani și fiul adolescent, Slavic / EXCLUSIV

Citește și: Lora, despre perioada în care a fugit de acasă, pentru a-și începe cariera în muzică: „Mama era convinsă că mă voi întoarce acasă și mă voi face farmacist sau avocat. Eu am rămas mereu verticală și am învățat să spun NU când greul a devenit rău” / EXCLUSIV

Citește și: Cum arată Cesonia Postelnicu la 56 de ani. Geta din Liceenii este acum blondă și foarte cochetă: „Eram minoră. Am citit scenariul cu o lanternă sub pătură”

Dana Roba, mesaj de dragoste pentru Beni

Dana Roba nu a ezitat să își manifeste afecțiunea față de Beni ori de câte ori a avut ocazia. De ziua lui, pe 1 iunie, i-a scris un mesaj de suflet.

Beni, îți mulțumesc ca ești în viața mea și mi-ai fost alături în necazul prin care am trecut. Dumnezeu te-a trimis atât pentru mine, cât și pentru fetițele mele, un sprijin și o mângâiere. Dumnezeu m-a ridicat în picioare, împotriva tuturor oamenilor care mi-au vrut moartea', a mărturisit vedeta pe Instagram.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton