Dana Roba s-a trezit din comă și este conștientă: "A deschis ochii, dar în continuare starea ei este incertă"

 Radulescu Ruxandra
.

Dana Roba s-a trezit din comă și este conștientă. Săptămâna trecută, Dana Roba a trecut printr-o operație pe creier, care a durat nouă ore, după ce a fost lovită cu un ciocan, în zona craniului, de fostul ei soț. Dana Roba a fost adusă în stare foarte gravă la un spital din Timișoara. După operație, aceasta a rămas la ATI, în stare de comă. Sora vedetei a anunțat că Dana Roba s-a trezit din comă și că a deschis ochii.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Dana Roba s-a trezit din comă și este conștientă. Dana Roba a fost victima unui caz de violență domestică deosebit de grav, atunci când soțul ei a lovit-o în cap cu ciocanul, provocându-i traumatisme severe. Vedeta a ajuns în stare de inconștiență la un spital din Timișoara, unde medicii au supus-o unei intervenții complexe, care a durat nouă ore. După operație, familia era încă foarte îngrijorată, întrucât Dana Roba se afla în stare de comă. Din fericire, azi, sora vedetei a anunțat că Dana Roba s-a trezit din comă și a dechis ochii. Cu toate acestea, recuperarea va fi una foarte dificilă. Iată ce a declarat Lidia Roba, sora Danei!

img-7-6img-7-6

Dana Roba s-a trezit din comă și este conștientă

Sora Danei Roba a anunțat că sora ei și-a recăpătat cunoștiința, după operația pe creier, suferită săptămâna trecută, după ce a fost atacată de soțul ei.

”Nu am crezut vreodată că voi avea puterea să scriu un asemenea mesaj, dar uite că Dumnezeu mi-a dăruit și încercarea, dar și puterea. Cu toții, probabil, ați aflat din presă de întâmplarea nefericită care era să-i curme viața surorii mele, Dana.

După o operație pe creier atât de complicată… totuși Dumnezeu a avut alt plan cu ea și i-a deschis ochii, dar în continuare starea ei este incertă. Rănile ei, atât fizice, cât și mentale. Vor avea un proces de vindecare care necesită, atât putere spirituală, cât și putere financiară. Nu știm ce va fi mai departe și cum vor evolua lucrurile din viața ei.”, a scris Lidia, sora Danei Roba pe rețelele de socializare.

Motivul pentru care Dana Roba ar fi fost atacată de soț

Una dintre prietenele Danei Roba a emis o ipoteză referitoare la conflictul spontan dintre aceasta și soțul ei. Aceasta a declarat că bărbatul ar fi fost dependent financiar de soția lui, acesta neavând loc de muncă.

 „Suntem cu toții în stare de șoc și nu ne explicăm ce s-a întâmplat. Probabil știa că va rămâne cu mâna goală dacă se desparte de Dana și a vrut să se răzbune pe ea. De când sunt împreună, el n-a muncit o zi! Ea a cărat familia în spate, le-a asigurat fetițelor tot ce aveau nevoie. E o mamă exemplară, o femeie puternică și muncitoare și a luptat din greu să-și construiască un nume. Și, mai ales, să șteargă dramele și scandalurile trecutului. La penticostali e un păcat uriaș să fii infidel, cu siguranță Dana nu a făcut așa ceva.

Citește și: De ce a fost Dana Roba atacată de soț. Apropiații exclud ipoteza infidelității: „Ea a cărat familia în spate. El n-a muncit o zi’

Citește și: Nicolae Guță, reacție după ce Dana Roba, fosta lui iubită, a fost bătută de soț: „Doamne ferește! Dacă s-a ajuns la agresiune fizică…’

Avea momente în care își idolatriza bărbatul. Ne spunea că muncește zi și noapte și el nu trebuie să facă nimic, numai să o ajute cu fetele. Suntem în stare de șoc. Sperăm într-o minune… Pentru fetițele ei care cu siguranță se întreabă unde este mama lor și ce s-a întâmplat cu ea. Daniel nu era violent, nu a dat niciodată de înțeles că între ei ar exista tensiuni…’, a povestit Nicoleta, prietena Danei Roba, în exclusivitate pentru FANATIK.

Dana Roba este cunoscută ca unul dintre cei mai apreciați makeup artiști din showbiz. Incidentul cumplit prin care a trecut Dana Roba a șocat multe vedete, inclusiv pe Carmen de la Sălciua și pe Liviu Guță, fostul iubit al makeup artistei. Înainte ca soțul să o atace, Dana Roba a declarat că vrea să divorțeze și să aibă custodia celor doi copii.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton