"S-a trezit, vorbește..." Cum se simte Dana Roba acum, după ce a fost lovită de soț cu ciocanul în cap și operată pe creier / EXCLUSIV

.

Care este starea de sănătate a Danei Roba, la acest moment, după ce a fost atacată de soț cu ciocanul. Accidentul prin care a trecut Dana Roba a șocat atât pe apropiații vedetei, cât și opinia publică. După ce soțul ei a atacat-o cu bestialite, provocându-i traumatisme craniene, Dana Roba a suferit o operație pe creier de nouă ore. Ulterior, sora ei, Lidia Roba, a anunțat că Dana s-a trezit din comă și a rostit primele cuvinte. Prietena Danei Roba, Alina Radi, ne-a spus în exclusivitate, cum se simte la acest moment vedeta.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Cum se simte Dana Roba acum, după ce a fost lovită de soț cu ciocanul în cap și operată pe creier. Dana Roba, 31 de ani, a trecut printr-o experiență cumplită, atunci când a fost lovită, în somn, cu ciocanul, de către soțul ei, alături de care este mama a două fiice. Vedeta a ajuns în stare critică în urma atacului și doar printr-o minune mai este în viață. După operația de nouă ore pe creier, efectuată de o echipă de medici din Timișoara, Dana Roba s-a trezit din comă. Alina Radi ne-a spus, în exclusivitate, că starea prietenei sale este una stabilă, Dana Roba este conștientă și vorbește. Cât despre relația cu soțul ei, Alina Radi a declarat că nimic nu ar fi dat preconizat ceea ce avea să urmeze.

2-dana-roba-32-dana-roba-3

Cum se simte Dana Roba acum, după ce a fost lovită de soț cu ciocanul în cap și operată pe creier

Dana Roba a fost victima unui caz extrem de violență domestică, în care a fost cât pe ce să-și piardă viața. Vedeta a fost lovită cu ciocanul în zona craniului de către soțul ei, dar în urma unei operații complexe Dana Roba trăiește. Alina Radi, prietena vedetei, ne-a oferit ultimele informații despre starea Danei Roba.

Dana s-a trezit, vorbește, altceva nu mai știu.”ne-a spus Alina Radi.

Întrebată dacă Dana Roba și soțul ei au mai avut certuri sau scandaluri în gtrecut, Alina Radi ne-a spus că vedeta nu vorbea despre chestiuni atât de personale, dat totuși nu părea ca situația cu soțul ei să fie atât de gravă.

„Nu lăsa de înțeles că are probleme„, a declarat Alina Radi, despre Dana Roba.

Citește și: Ce a decis familia Danei Roba în privința fiicelor, cât timp mama lor este internată. Alina Radi: „Un șoc mult prea puternic. Frații ei au ales să nu le spună” / EXCLUSIV

Citește și:Dana Roba s-a trezit din comă și este conștientă: „A deschis ochii, dar în continuare starea ei este incertă

Care au fost primele cuvinte ale Danei Roba, după operația pe creier, de nouă ore

În urmă cu câteva zile, apropiații vedetei au dat vestea că Dana Roba s-a trezit din comă și că a rostit primele cuvinte. Se pare că deși există progrese în ceea ce privește starea de sănătate a Danei Roba, situația este încă critică. Dana a rostit totuți primele cuvinte, suv forma unei întrebări sfâșietoare: „De ce s-a întâmplat asta”.

„Dana s-a trezit. Este conștientă, dar nu își amintește exact ce s-a întâmplat. Este ținută sub somnifere și calmante pentru că orice emoție o poate afecta fatal.

Ea nu are voie să-și amintească nimic pentru că orice plâns, orice emoție o poate afecta fatal. Dacă plânge îi pufnește sângele pe nas și pe urechi. Noi nu vrem să își amintească pentru că o poate afecta enorm. A făcut progrese, este conștientă și vorbește. Prima dată ne-a întrebat „De ce s-a întâmplat asta?' Are mâinile rupte, este toată vânătă pe mâini. Este ținută sub observație medicală pentru că se află, în continuare, în stare critică.

Fetele apropiate au mers la ea să o viziteze, dar, din păcate, mai rău îi făceau. Ea nu are voie să se streseze, să încerce să facă efort să-și amintească ceva. Momentan are nevoie de liniște, trebuie să treacă cele 12 zile critice. Vom vedea ulterior ce ne va spune medicul. Ni s-a spus să nu ne bucurăm prea mult pentru că este riscant fiecare pas. Va trebui să-i fie scos tubul de drenaj și atunci vom vedea ce se va întâmpla’, au declarat apropiații vedetei, în exclusivitate, pentru FANATIK.

Sora Danei Roba cere ajutorul pentru recuperarea vedetei

Familia Danei, Roba, și mai ales sora ei, Lidia, au fost alături de vedetă și s-au rugat pentru ea. Sora Danei Roba a declarat că recuperarea acesteia va fi foarte lungă, iar pentru asta au nevoie de susținere financiară. Astfel, familia make-up artistului a anunțat că a fost făcut un cont special în care binevoitorii vor să doneze pentru Dana Roba.

Cu toate că Dana nu ar fi vrut ca eu să postez acest mesaj, soluțiile noastre ca și familie sunt limitate și îndrăznim să apelăm la bunăvoința celor care ați cunoscut-o. Celor care poate i-ați călcat pragul în salonul ei de machiaj sau poate a celor care ați rămas șocați de ceea ce i s-a întâmplat. Ne-ar fi de mare folos să primim o mână de ajutor. Costurile recuperării sunt foarte mari, iar în fața unei asemenea probleme apelăm la bunăvoința celor care au suflet pentru ea. Vă mulțumim pentru toată susținerea„, scris Lidia Roba în mesajul ei.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton