Dana Roba susține că soțul ei a premeditat să o omoare, împreună cu fratele lui: "Judecătorii s-au uitat în telefonul lui. Își ziceau unul altuia să îmi fure banii și…"

 Oana Pantazi
.

Dana Roba susține că soțul ei ar fi premeditat să o omoare, împreună cu fratele lui. După ce cazul ei a șocat și a indignat o țară întreagă, acum Dana Roba vine cu noi dezvăluiri și susține că soțul ei ar fi conspirat să o omoare chiar cu fratele lui și să îi fure banii. Toate aceste detalii terifiante ar fi ieșit la iveală după ce telefonul lui Daniel Balaciu ar fi fost analizat.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Dana Roba susține că soțul ei ar fi premeditat să o omoare, împreună cu fratele lui. A trecut mai bine de o lună de când Dana Roba a fost bătută cu bestialitate de către soțul ei, fiind lovită de 8 ori cu ciocanul în cap. A primit puține șanse de supraviețuire atunci, însă și-a revenit în mod miraculos, iar tatăl copiilor ei a ajuns după gratii. Dana Roba a supraviețuit calvarului prin care a trecut, dar are nevoie de multe operații pentru a corecta cicatricile și rănile suferite. Cât despre rănile sufletești, acestea nu vor dispărea niciodată. Mai mult, recent oamenii legii ar fi făcut o descoperire șocantă, după ce ar fi fost analizat telefonul soțului ei.

329421928-933114698051315-1832987441302648507-n329421928-933114698051315-1832987441302648507-n

Dana Roba susține că soțul ei ar fi premeditat să o omoare, împreună cu fratele lui

Acum mai bine de o lună, vestea că Dana Roba a fost lovită cu bestialitate, fiind la un pas de a fi ucisă, de propriul soț a șocat o țară întreagă. Între timp, ea și-a revenit din comă, iar bărbatul este în arest, însă oamenii legii ar fi scos la iveală detalii absolut șocante.

Citește și: Conversație halucinantă între Dana Roba și cumnatul ei: „Mi-a spus că acei bani, 20.000 de euro, nu o să-i văd. De ce va veni Protecția Copilului acasă la ea

Citește și: Dana Roba nu-și poate simți o parte din cap, după ce a fost lovită de soț cu ciocanul și operată pe creier: „Am dureri foarte mari’

Citește și: De ce fiul lui Theo Rose nu poartă numele de familie al lui Anghel Damian și ce scrie în certificatul de naștere: „Deci, se numește…’

Se pare că totul s-ar fi produs în urma unui plan bine pus la punct, și nu într-un moment de furie oarecare – conform detaliilor ce ar fi fost descoperite în telefonul lui Daniel Balaciu, acesta ar fi conspirat cu fratele lui să-i ia banii Danei Roba și să o omoare.

„Am auzit că judecătorii s-au uitat în telefonul lui Daniel și s-a ajuns la concluzia că el a premedidat totul cu fratele lui. S-au găsit mesaje în telelefonul lui în care vorbea cu fratele său și își ziceau unul altuia să îmi fure banii (20.000 euro – n.r) și să mă omoare. Deci, tot ce s-a întâmplat în acea dimineață nu a fost nimic întâmplător', a declarat Dana Roba pentru Click.ro.

Cu ce sechele a rămas Dana Roba după ce a fost bătută de soț cu ciocanul în cap

După ce și-a revenit din comă, Dana Roba a fost la primul consult neurochirurgical, însă veștile pe care medicii i le-au oferit nu au fost printre cele mai fericite. Mai are nevoie de multe operații pentru a scăpa de cicatrici și speră că va găsi medici care să o ajute să-și revină și din punct de vedere fizic după trauma prin care a trecut. Din păcate, Dana Roba a rămas fără gust și fără miros pentru tot restul vieții și va trebui să mai efectueze trei intervenții chirurgicale pentru a-și reveni complet.

Nu-l iert. La finalul procesului voi cere. El îmi va plăti despăgubiri materiale și morale în valoare de 200.000 de euro. Nu mă interesează că are sau că nu are bani. Eu am capul crăpat, mâinile în gips până la cot și dureri mari de picioare.Mi-a dat cu ciocanul, dar eu n-am luat 8 ciocane, am luat de fapt vreo 30 de ciocane.Nu-l iert. La finalul procesului voi cere.

El îmi va plăti despăgubiri materiale și morale în valoare de 200.000 de euro. Nu mă interesează că are sau că nu are bani. Eu am capul crăpat, mâinile în gips până la cot și dureri mari de picioare.Mi-a dat cu ciocanul, dar eu n-am luat 8 ciocane, am luat de fapt vreo 30 de ciocane.

Prima oară a zis că m-a lovit de trei ori cu ciocanul, apoi, s-a sucit, dar eu, în total, am luat cel puțin 30 de ciocane.Când m-am internat de urgență, medicii m-au operat la cap, acolo erau problemele grave, dar mă doare foarte rău și piciorul, este negru de la lovituri, mi-a distrus tendoanele cu ciocanul, trebuie să fac un RMN, mă costă în jur de 1.400 de lei.

Măcar de nu-mi lua banii din casă, cei 30.000 de euro, acum aveam bani ca să mă tratez, nu trebuia să mai rog oamenii să-mi trimită bani în cont, să mă ajute pentru cele trei operații, care costă în jur de 10.000 de euro, a declarat Dana Roba, potrivit playtech.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton