Dana Roba și soțul ei, față în față în sala de judecată, la aproape 3 luni de când a desfigurat-o cu ciocanul: „Oamenii să se roage pentru mine. Dacă mi se face rău...”

 Calin Maria Bianca
.

Dana Roba și soțul ei care a desfigurat-o cu ciocanul, față în față în sala de judecată. Toată lumea știe că în urmă cu câteva luni, Dana Roba era pe patul de spital, între viață și moarte, asta după ce soțul ei, Daniel Balaciu, a lovit-o crunt cu un ciocan. A fost într-o stare critică și medicii erau convinși că o să moară, însă minunea s-a întâmplat, iar procesul de recuperare merge foarte bine. Acum însă, mai are un hop de trecut, și anume prima întâlnire față în față cu tatăl copiilor ei, care ar fi vrut să o omoare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Dana Roba și soțul ei, față în față în sala de judecată, la aproape 3 luni de când a desfigurat-o cu ciocanul. Dana Roba și-a revenit mai repede decât oricine se aștepta, chiar dacă la momentul în care a ajuns la spital, nici măcar medicii nu credeau că o să trăiască. Acum, vedeta este din ce în ce mai bine, iar lucrurile au revenit cât de cât la normal în viața ei, mai ales de când și-a refăcut viața amoroasă și trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de noul ei iubit.

roba9roba9

Citește și: Daniel Balaciu a vrut să-și pună capăt zilelor, după ce a atacat-o pe Dana Roba: „A amenințat poliția că vrea să se sinucidă”

Citește și: Dana Roba îi cere daune de 200.000 de euro soțului care a desfigurat-o cu un ciocan: „După operația la cap am rămas cu traume”

Citește și: Roberta și Sebastian, tinerii uciși în accidentul de la 2 Mai, sunt înmormântați astăzi. Imagini dureroase cu familia și prietenii care îi conduc pe ultimul drum

Citește și: Alina Ceușan se mută două luni în Tenerife pentru filmările emisiunii Love Island. Ce decizie a luat în privința fiului ei, Rock: „N-avem cum să ne despărțim'

Dana Roba și soțul ei, față în față în sala de judecată, la aproape 3 luni de când a desfigurat-o cu ciocanul

Dana Roba nu s-a vindecat complet, iar urmele de la traumele suferite încă se văd pe corpul ei, însă cu toate astea a revenit la muncă pentru a le asigura traiul celor două fiice ale sale, dar și pentru a avea bani pentru restul operațiilor pe care le mai are de făcut. Deși este pornită să-i ceară daune morale lui Daniel Balaciu în valoare de 200.000 de euro, abia mâine are loc prima lor întâlnire față în față, în sala de judecată.

'Am emoții, trebuie să recunosc că da, dar știu că Hrisos e cu mine, așa cu m-a înviat pe mine din morți, așa va face și acum să fie bine. Dimineața la 9 va avea loc această întâlnire. Oamenii să se roage pentru mine, așa cum s-au rugat pentru mine când am fost în spital, așa să se roage pentru mine și când mă întâlnesc cu el pentru că nu e o întâlnire ușoară pentru mine', a spus Dana Roba, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Dana Roba: 'Dacă mi se face rău, o să chem ambulanța'

Dana Roba a recunoscut că nu este deloc o întâlnire plăcută pentru ea, chiar dacă au trăit o frumoasă poveste de iubire împreună, asta fiindcă el ar fi încercat să o omoare și a traumatizat-o pentru tot restul vieții. Vedeta se teme pentru ceea ce o să urmeze, însă are încredere că totul o să decurgă bine, iar dacă cumva i se face rău din cauza stresului sau a situației în care o să fie pusă, este pregătită să sune la ambulanță pentru a nu apărea complicații.

'În cazul în care mi se face va rău vreau să chem ambulanța, nu am voie să mă supăr, să mă enervez, să mă necăjesc, să mă stresez, pentru mine persoana aceasta este un mare stres. Bineînțeles, voi merge cu avocații', a mai zis ea pentru sursa menționată mai sus.

Ce răspunsuri vrea să afle Dana Roba de la bărbatul care a măcelărit-o

Dana Roba nu vrea să vorbească direct cu soțul ei care a desfigurat-o cu ciocanul, ci o să lase oamenii legii să-i transmită agresorului întrebările la care ea vrea să audă un răspuns. Bineînțeles, printre acestea se numără și cea care are legătură direct cu motivul bătăii.

'Întrebările mele le voi transmite prin domnul procuror, nu îmi doresc să vorbesc cu el nici măcar un cuvânt, nu vreau să-i zic nimic eu personal și dacă vreau să-l întreb ceva o să-i transmit domnului procuror: 'Vă rog frumos să-l întrebați pe fostul meu soț dacă nu s-a gândit că mama copiilor săi e cea mai importantă femeie din viața lui?' Întrebarea pe care neapărat vreau să i-o pun e 'De ce a uitat la ce Dumnezeu mă închin eu și cui Dumnezeu îmi fac eu voia, și nu s-a gândit că Dumnezeul căruia îi slujesc și mi-a dat viață nu mă va lăsa să mor„. Asta e întrebarea mea, ca el cu siguranță a uitat cui Dumnezeu îi fac eu voia și cui Dumnezeu mă rog eu în fiecare zi, care m-a ascultat de fiecare dată când l-am chemat', a spus tot Dana Roba în urmă cu ceva vreme.

Sursă foto: Instagram / Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton