Dana Roba, surprinsă la mall în compania unui bărbat misterios: cei doi s-au afișat în ipostaze foarte apropiate / Acum două luni, soțul gelos a vrut să o omoare

 Dumba Gabriela
.

Dana Roba a fost surprinsă la mall în compania unui bărbat misterios despre care nu se știe sigur dacă îi este iubit sau bun prieten. Există voci care susțin că respectivul bărbat ar fi mai mult decât un prieten al Danei Roba, însă tânăra care acum două luni a trecut pe lângă moarte nu a confirmat oficial că are un iubit.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Dana Roba și-a revenit ca prin minune după ce a stat la Terapie Intensivă, mutilată de soțul său, care nu voia să divorțeze și a avut o criză de gelozie. Dana Roba a declarat că vrea să recupereze timpul pierdut și să stea cât mai mult cu fiicele ei, însă nu a dezvăluit alte aspecte din viața privată. S-ar părea, conform unui site de știri din Timișoara, că Dana Roba este susținută îndeaproape de un bărbat care o ajută să depășească această perioadă.

5555

Dana Roba, surprinsă împreună cu un bărbat despre care se crede că i-ar fi iubit. Cei doi s-au afișat în ipostaze foarte apropiate

La două luni de când soțul ei, Daniel Balaciu, a vrut să o omoare, Dana Roba a fost văzută la brațul unui bărbat într-un centru comercial din Timișoara.

Potrivit telenova.ro, bărbatul s-ar numi Beniamin, are 36 de ani și și-ar fi câștigat un loc în inima Danei Roba. Noul posibil iubit al acesteia este polițist de penitenciare și a deschis un club de box pentru copii în Lovrin, localitatea lui natală.

Dana Roba și presupusul iubit s-au ținut de mână și au făcut poze împreună, detalii care ar indica o posibilă relație. Cei doi s-au plimbat prin centrul comercial și, potrivit sursei citate mai sus, Beniamin a postat un videoclip pe contul său personal de Instagram în care apare alături de Dana Roba, postare la care a adăugat și o melodie de dragoste. (nr. vezi imaginile in Galeria Foto)

Dana Roba nu a avut până acum nici o reacție vizavi de pozele publicate. Astfel, în lipsa unei confirmări oficiale, bărbatul care i-a ținut companie Danei Roba la mall ar putea să-i fie, la fel de bine, un bun prieten care o ajută să depășească această perioadă extrem de grea.

De altfel, mulți oameni au sărit în această perioadă în ajutorul Danei Roba, mai ales financiar vorbind, pentru că are mâinile zdrobite și nu-și poate face meseria, aceea de makeup artist.

Citește și: „S-a trezit, vorbește…' Cum se simte Dana Roba acum, după ce a fost lovită de soț cu ciocanul în cap și operată pe creier / EXCLUSIV

Citește și: Horia Brenciu a căzut de pe scenă, în timpul unui concert. Imaginile au devenit virale: „M-am mirat când m-am ridicat'

Citește și: Ce spune Oana Roman despre căsătorie după despărțirea de Marius Elisei și în ce relații sunt acum: „Vine acasă la Isa, ne vedem…

Dana Roba se întoarce treptat la viața de dinainte să fie bătută de soțul ei

Pe data de 5 iunie 2023, make up artistul a fost lovit, de mai multe ori cu un ciocan, chiar de soțul ei, tatăl fetițelor sale și a ajuns în stare gravă la spital. Deși medicii nu îi dădeau prea multe șanse de supraviețuire, iată că, o minune a făcut ca Dana Roba să supraviețuiască.

Dana Roba se întoarce încet, încet la viața de dinainte să fie mutilată de soțul său. Se recuperează și pentru că se simte din ce în ce mai bine, s-a întors la măsuța de machiaj. Zilele trecute, tânăra a fost surprinsă la volan chiar.

În urmă cu ceva vreme, Dana Roba dezvăluia că, din spatele gratiilor, prin intermediul unui polițist, cel care a fost la un pas să o ucidă i-a transmis un mesaj halucinant.

,,Soțul meu a încercat să mă contacteze, mi-a transmis un mesaj prin domnul polițist care mi-a adus citația acasă, pentru un termen la tribunal. Mi-a zis așa: 'Soțul a zis că el oricum vă iartă și că ar fi bine să vă împăcați pentru fete, să renunțați la divorț'. M-am supărat foarte tare, l-am dat afară din casă: 'Să lăsați foaia aici și să ieșiți afară imediat! Eu nu am ce să-i iert, să-l ierte Dumnezeu.
Nu s-a gândit ce gravă e situația?'
, a declarat Dana Roba, potrivit playtech.ro.

De ce a vrut Dana Roba să divorțeze de soțul ei

Dana Roba se săturase să își mai crească fiicele într-un mediu toxic, unde mereu predomina cearta și limbajul agresiv al tatălui lor.

Ea l-a laudat mereu, dar la un moment dat am prins-o nervoasa si suparata, si mi s-a plans ca sotul ei se comporta foarte urat cu ea, ca e agresiv verbal, si ca ea a hotarat sa divorteze pentru ca nu voia sa-si creasca fetitele intr-un mediu toxic. Mai mult decat atat, el ii cerea din ce in ce mai multi bani si avea pretentia sa manance la cele mai scumpe restaurante desi nu muncea. Ea castiga foarte multi bani, dar lucra pana cadea din picioare, avea cliente si la patru dimineata, iar el avea mult timp liber, cand fetele erau la gradinita.’, a declarat o sursa apropiata de Dana Roba, in exclusivitate, pentru Viva.ro

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton