Dana Roba vorbește și a reușit să-și amintească faptul că soțul a lovit-o cu ciocanul în cap: "A început să facă terapie la picioare. A deschis ochii și..."

 Dumba Gabriela
.

Dana Roba luptă cu toate puterile pentru viața ei, după ce a fost măcelărită de soț și a reușit să spună care este cea mai mare dorință a ei dacă supraviețuiește. Dana Roba este desfigurată, a fost operată pe creier timp de nouă ore, are oasele de la mâini zdrobite, dar nu renunță la luptă. Tânăra face progrese de la o zi la alta, dar este în continuare în stare gravă după ce soțul ei a lovit-o cu ciocanul în cap și a bătut-o cu sălbăticie.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Medicii sunt încă rezervați în privința șanselor sale de supraviețuire, dar Dana Roba demonstrează zi după zi că luptă și ține de firul vieții cu ultimele puteri de care mai este în stare. Tot corpul îi este făcut zob, are oase și tendoane rupte, fața desfigurată și dureri crunte. Însă Dana Roba a reușit să articuleze câteva cuvinte și să spună care este dorința ei cea mai mare.

dana roba spitaldana roba spital

Dana Roba vorbește și a reușit să-și amintească faptul că soțul a lovit-o cu ciocanul în cap

Dana Roba se află de două săptămâni la terapie intensivă după ce soțul și tatăl copiilor ei a lovit-o cu un ciocan. Femeia a suferit multiple lovituri la nivelul craniului și fracturi la nivelul membrelor inferioare și superioare.

„A deschis ochii, s-a ridicat în fund și când a pus-o înapoi a vomat sânge. Ea vrea acasă, vrea să-și vadă fetele. A spus că vrea să se întoarcă să la fetițele ei să aibă grijă de ele. Este dorința ei cea mai mare', a dezvăluit o apropiată a Danei Roba pentru FANATIK.

De asemenea, Dana Roba este decisă ca după ce își mai revine să iasă public și să spună tot ce i s-a întâmplat.

„Cu siguranță, când ea va fi capabilă și când va decide vă va da toate detaliile despre ea. Momentan este tot în spital, are imunitatea scăzută și încercam să o protejăm cât putem de mult. Oricum rugăciunile voastre, ale noastre, au ținut-o în viață', au mai spus apropiații vedetei.

Citește și: Ce a decis familia Danei Roba în privința fiicelor, cât timp mama lor este internată. Alina Radi: „Un șoc mult prea puternic. Frații ei au ales să nu le spună' / EXCLUSIV

Citește și:Dana Roba s-a trezit din comă și este conștientă: „A deschis ochii, dar în continuare starea ei este incertă

Citește și:Cum se simte Dana Roba în aceste momente. Ce a spus sora ei, Lidia: „Trebuie să așteptăm. Știu că vreți să ajutați, dar…

În ce stare se află Dana Roba în prezent, după două săptămâni în spital

După operația de nouă ore pe creier, efectuată de o echipă de medici din Timișoara, Dana Roba s-a trezit din comă, dar încă luptă pentru viața ei.

„Dana are progrese, este conștientă și își amintește tot calvarul, tot ce i s-a întâmplat. Încă este sub tratamentul pe care l-a avut pana acum. A început să facă terapie la picioare în mod special. I-au fost scoase ghipsurile de la mână pentru a i se face raze. A avut practic zdrobite tendoanele și oasele de la mâni.

Vor medicii să vadă evoluția tendoanelor. Dacă oasele și tendoanele nu i s-au prins bine, va trebui operată', au spus apropiații vedetei pentru fanatik.ro.

În urmă cu câteva zile, cei dragi Danei spuneau că starea ei nu era tocmai stabilă. Acum, situația s-a schimbat. „Ea nu are voie să-și amintească nimic pentru că orice plâns, orice emoție, orice dorință, o poate afecta fatal. Dacă plânge îi pufnește sângele pe nas și pe urechi. Noi nu vrem să își amintească pentru că o poate afecta enorm', au declarat apropiații Danei Roba.

De ce a vrut Dana Roba să divorțeze de soțul ei, înainte ca el s-o lovească în cap cu ciocanul

Dana Roba și soțul ei au trăit o frumoasă poveste de dragoste, iar din rodul iubirii lor au rezultat și două fetițe adorabile. Ei bine însă, în ultima vreme problemele și-au făcut apariția în casa lor, astfel că nu au mai putut trece peste el. Potrivit sursei care a făcut declarațiile de mai jos, Dana Roba se săturase să își mai crească fiicele într-un mediu toxic, unde mereu predomina cearta și limbajul agresiv al tatălui lor.

Ea l-a laudat mereu, dar la un moment dat am prins-o nervoasa si suparata, si mi s-a plans ca sotul ei se comporta foarte urat cu ea, ca e agresiv verbal, si ca ea a hotarat sa divorteze pentru ca nu voia sa-si creasca fetitele intr-un mediu toxic.

Mai mult decat atat, el ii cerea din ce in ce mai multi bani si avea pretentia sa manance la cele mai scumpe restaurante desi nu muncea. Ea castiga foarte multi bani, dar lucra pana cadea din picioare, avea cliente si la patru dimineata, iar el avea mult timp liber, cand fetele erau la gradinita.’, a declarat o sursa apropiata de Dana Roba, in exclusivitate, pentru VIVA!.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton