Dana Rogoz a ajuns la spital după un incident cu fiica sa. Ce a pățit actrița: "Lia nu a avut nimic. Eu, în schimb..."

 Tudorache Simona
.

Dana Rogoz a avut parte de un accident nefericit. Actrița s-a lovit de capul fiicei sale și și-a spart buza. Lia nu a avut nimic, dar ea a fost nevoită să ajungă la spital. După câteva cusături, Dana Rogoz speră să poată juca. Vedeta a postat câteva imagini pentru a demonstra cum arată înainte și după această pățanie, iar transformarea e evidentă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Dana Rogoz a făcut în urmă cu câteva zile bilanțul celor 10 ani în care nu și-a avut tatăl aproape. Dana Rogoz a resimțit din plin această durere și a rămas cu nostalgia anilor petrecuți împreună. Actrița mărturisește că atunci când părintele ei s-a prăpădit s-a prăbușit pur și simplu la pământ. Nu înțelegea această pierdere și îi era greu să o accepte.

dana-rogoz-45-1dana-rogoz-45-1

Dana Rogoz a ajuns la spital cu buza spartă

Dana Rogoz a povestit cum a avut loc accidentul care a trimis-o la spital. „Un alt fel de ÎNAINTE/DUPĂ. Cea de-a doua imagine este de acum, după ce, în această dimineață am fost cusută la spital, în zona buzei. Un incident stupid.. am dat practic «buza în cap» cu Lia. Iar capul Liei e foarte rezistent. Ea nu a avut nimic. Eu, în schimb, am avut nevoie de patru ațe care să îmi strângă buza la loc. Problema mea cea mai mare e că în seara aceasta plec la Baia Mare. Mâine e programat spectacolul «Domnișoara Iulia». Așadar, țineți-mi pumnii ca să pot juca!', a scris Dana Rogoz pe Instagram.

Citește și: O româncă stabilită în India, detalii despre relația Iuliei Vântur cu Salman Khan: „Chiar mama lui a declarat că ea e singura femeia care a reușit să…”. Cum se înțelege artista cu familia iubitului ei

Citește și: Anamaria Prodan s-a împăcat cu Laurențiu Reghecampf, după 3 ani de scandaluri. Ce au discutat: „Eu știu că Laur a fost împins să facă asta. Ce am construit noi nu va mai construi nimeni niciodată. Tot circul ăsta a fost din…”

Citește și: Sebastian Dobrincu a spus adevăratul motiv pentru care s-a despărțit de Ioana Ignat: „Este o decizie cât se poate de rațională și sănătoasă. Nu  îmi stă în fire să îmi discut intimitățile…”

Citește și: „Maya este parte din proiectul Zurli dintotdeauna. S-a întors în țară după ani de zile. Mă consult cu ea…” Cât de mult o ajută fiica pe Mirela Retegan și ce condiție le pune celor care vor să facă parte din Gașca Zurli/ EXCLUSIV

Citește și: De ce Simona Pătruleasa și-a mutat fiica de la școala de stat la una privată: „Am avut niște dezamăgiri și am ales pentru siguranță. Îmi doream mai multe reguli…”

Dana Rogoz, despre pierderea tatălui în urmă cu 10 ani

Deși au trecut 10 ani de când și-a pierdut tatăl, Dana Rogoz e încă marcată de acest episod. Actrița a făcut mărturisiri despre despărțirea de el. Dana Rogoz a rămas fără tată doar la câteva săptămâni de la nașterea fiului ei.

„Eram în curtea spitalului Fundeni, împreună cu frații mei, când am aflat vestea. Pesemne că am vrut să mă fac una cu pământul, dar chiar în cel mai concret mod cu putință, căci m-am trezit cumva întinsă pe jos, cu fața lipită de un pietriș încins. Ce mică eram. Ce neștiutoare. Ce nepregătită pentru o astfel de veste. Și totuși, ce fericită fusesem cu doar 10 săptămâni în urmă de la acel moment, căci se născuse primul meu copil. Primul lui nepot. Și ce durere simțeam deodată în piept, ce crăpătură, ce șoc. Îmi zisese în aceeași zi, cu doar vreo 3 ore înainte, că nu mai apucă ora 5 seară. Iar eu i-am răspuns că vorbește prostii. Că el e bine. Că lui o să îi treacă. Că mai trebuie doar să își pună dopurile de urechi pe care tocmai i le cumpărasem, că să reușească să doarmă. Trebuie să se odihnească, atât. „Curaj. O să fie bine”, i-am zis.

Și uite că azi se împlinesc 10 ani de atunci, de la ultima noastră discuție. 10 ani de când noi, copiii tăi, am văzut în ochii tăi tot. Am văzut că ne iubești, am văzut că știi, am văzut că regreți, am văzut că te pregătești, am văzut tot. 10 ani fără tata', a povestit Dana Rogoz, pe o rețea de socializare.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton