"Era sâmbătă si ma trezisem foarte devreme cu gândul ca azi moare tata". Dana Rogoz a presimțit decesul tatălui ei, acum 9 ani

 Radulescu Ruxandra
.

Dana Rogoz, omagiu emoționant pentru tatăl ei, la nouă ani de la moartea acestuia. Dana Rogoz este una dintre puținele vedete, care au crescut în lumina reflectoarelor, apărând la TV, încă din copilărie. Vedeta a devenit o actriță apreciată și are o familie superbă, alături de soțul ei, Radu Dragomir. În urmă cu nouă ani, însă, Dana Rogoz și-a pierdut tatăl, din cauza unei boli nemiloase. Actrița a transmis un mesaj copleșitor, în semn de omagiu pentru părintele ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Dana Rogoz, omagiu emoționant pentru tatăl ei, la nouă ani de la moartea acestuia. Dana Rogoz este o femeie împlinită la vârstă de 37 de ani. Are o carieră de succes și o familie minunată, alături de regizorul Radu Dragomir și cei doi copii ai lor. În urmă cu nouă ani însă, vedeta a trecut printr-o dramă profundă, atunci când tatăl ei s-a stins din viață, în urma unei lungi suferințe. Dana Rogoz și-a amintit, cu lacrimi în suflet, cum părintele ei a murit pe patul de spital, într-o zi de sâmbătă. Actrița și-a împărtășit gândurile pe social-media, printr-un omagiu impresionant, adus tatălui ei.

screenshot-2023-05-11-112458screenshot-2023-05-11-112458

Dana Rogoz a presimțit decesul tatălui ei

Dana Rogoz a împărtășit una dintre cele mai intime confesiuni despre moartea tatălui ei. Aceasta a mărturisit că acesta era foarte bolnav și trecea printr-o mare suferiință, fiind internat la Spitalul Fundeni. Cu o seară înainte ca părintele ei să se stingă din viață, Dana Rogoz l-a visat pe Iona Luchian Mihalea, o altă figură paternă, ce i-a influențat copilăria.

Citește și: Cum gestionează Dana Rogoz și Radu Dragomir diferența de vârstă și cum mențin pasiunea în cuplu, după 11 ani de căsnicie: „Astea sunt nebuniile noastre. Serile, dacă mai avem forță…' / EXCLUSIV

Citește și: Cum a început povestea de dragoste dintre Dana Rogoz și soțul ei, Radu Dragomir: „Prima impresie a fost că este un…’

Citește și: O mai ții minte pe Andreea Pirui de la Puterea Dragostei? Cum arată și cu ce se ocupă acum

Citește și: Schimbare la Survivor 2023, cu puțin timp înainte de finală. Ce se întâmplă cu emisiunea PRO TV și când va fi difuzată

„Era sâmbătă si ma trezisem foarte devreme cu gândul ca „Azi moare tata”. Pe de o parte știam ca tata e intr-o stare grava in spital. Pe de alta parte, il visasem pe Profu’ în seara aia, adica pe Ioan Luchian Mihalea – o alta figura paterna a copilăriei mele, un alt „tata” pe care îl pierdusem când aveam 8 ani. Eu si unul dintre fratii mei făcusem parte din grupul Minisong, condus de el, asa ca in vis ii spuneam sa fie „bland” cu fratele meu, „pentru ca azi moare tata”. Si atunci m-am trezit.

M-am dus la Fundeni în dimineața aia cu gandul ca „Azi moare tata”. Am stat pe hol, asteptand, la fel ca in celelalte zile, impreuna cu fratii mei si nu le-am povestit visul meu. Pentru ca eu nu cred în vise, nu cred în premoniții. Nici tata nu credea. Prostii. Era doar felul prin care inconștientul ma pregătea pentru ce urmeaza. Si chiar a murit în sambata aia, acum fix 9 ani. Si am realizat cum nimic nu te poate pregati pentru trecerea dintre „este” si „a fost”.”, a scris Dana Rogoz.

Dana Rogoz, despre secretul relație cu Radu Dragomir

Dana Rogoz și Radu Dragomir sunt împreună de vremea când actrița avea doar 18 ani. Mulți s-au întrebat, de-a lungul timpului, cum au reușit să reziste atât de mult timp împreună.

În cadrul unui interviu, actrița a mărturisit că un aspect foarte important într-o căsnicie este încrederea.

„E un flux de încredere neîntrerupt. Da, deja mai mult de jumătate din viața mea am petrecut-o alături de el. Cred că ne-am schimbat mult, amândoi. Probabil eu mai mult decât el. Dar ne-am schimbat împreună, adică unul în armonie cu celălalt. Am crescut o relație împreună, am adus-o la majorat.

Dar dacă mă gândesc la felul în care m-am transformat eu în acești ultimi 18 ani, la lucrurile pe care le-am dobândit în această perioadă și care m-au format în Dana-adultul de azi, ei bine cele mai bune astfel de lucruri lui i se datorează, de la el sunt, alături de el le-am câștigat, el mi le-a insuflat’, a declarat Dana Rogoz pentru Ok Magazine!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton