Dana Rogoz împlinește 38 de ani: "Mă așteptau acasă cu surprizele pregătite". Ce urare i-a făcut Andreea Esca

 Radulescu Ruxandra
.

Dana Rogoz împlinește 38 de ani. Actrița Dana Rogoz împlinește azi, 26 septembrie, vârsta de 38 de ani, iar familia ei, a celebrat-o cu multe suprize frumoase și entuziasm. Colegii de breaslă s-au grăbit, de asemenea, să o felicite pe Dana Rogoz, așa că Andreea Esca i-a transmis un mesaj de suflet, superb. Iată cum a petrecut Dana Rogoz de ziua ei de naștere!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Dana Rogoz împlinește 38 de ani. Actrița Dana Rogoz este una dintre cele mai iubite prezențe din showbiz, iar azi, 26 septembrie, vedeta își sărbătorește ziua de naștere. În acest moment special al vieții ei, Dana Rogoz se simte împlinită atât în plan personal, cât și profesional, urmând ca fanii să o vadă din nou pe micile ecrane, în serialul „Groapa”. Vedeta a fost întâmpinată cu o mulțime de surprize din partea soțului ei, Radu, dar și a micuților Lia și Vlad. Dana Rogoz a primit și un mesaj foarte special din partea Andreei Esca, care nu a ezitat să-și manifeste apreciera față de actriță.

screenshot-2023-09-26-180528screenshot-2023-09-26-180528

Dana Rogoz este din cale afară de entuziasmată în această zi, căci împlinește 38 de ani. Primii care și-au exprimat afecțiunea față de actriță au fost copii ei, Lia și Vlad dar și soțul ei, Radu. Dana Rogoz a împărtășit fanilor pe rețelele de socializare cum a celebrat, ziua ei de naștere.

Citește și: „Mi s-a explicat că nu trebuie bătută rău, ci doar cât să o sperie’. Dana Rogoz a răbufnit la adresa părinților care au sfătuit să-și lovească fiica, pentru a nu mai purta scutec

Citește și: Dana Rogoz a făcut nudism într-o baie publică din Japonia: „Am intrat, complet dezbrăcată, am fost foarte sceptică'

Citește și: Cine este Cosmin Berki de la Chefi la Cuțite. Locuiește în Londra și practică boxul

Citește și: Cum a slăbit Andreea Marin 13 kilograme, la 49 de ani: „Simt că am întinerit, asta face pierderea în greutate”

„Ieri, când m-am întors acasă de la filmări, m-au așteptat cu tort, cadouri și felicitări cu inimioare. Lia a vrut neapărat să îmi ofere cadou un puzzle, cu care să ne jucăm amândouă, iar Vlad o nouă plantă pentru căsuța noastră. Radu mi-a povestit cât de grea a fost negocierea legată de ce fel de tort să îmi aleagă, dar și cu cât de mare entuziasm mă așteptau acasă cu surprizele pregătite pentru mine. Asta e fericirea mea', a mărturisit Dana Rogoz, pe o rețea de socializare.

Dana Rogoz a primit și o urare de suflet din partea Andreei Esca, care i-a transmis un mesaj superb

. „La mulți ani, Dana! Tare îmi ești dragă', i-a urat știrista de la PRO TV.

Cum a fost prima zi de grădiniță petru fiica Danei Rogoz: „A schițat un plâns”

Anul acesta, Dana Rogoz și-a dus fiica cea mică la grădiniță pentru prima dată. Micuța Lia era obișnuită să meargă la creșă de la 1 an și jumătate, însă fiindcă a crescut, a sosit momentul să facă primii pași la grădiniță. Emoțiile s-au văzut pe fața Danei Rogoz, dar nici soțul ei nu s-a ascuns. Acomodarea micuței a fost puțin grea la început, însă mai apoi, totul a decurs foarte bine.

A schițat un început de plâns, când m-am îndepărtat de ea prima oară. După care am intrat amândouă în sala grupei ei, mi-a făcut repede o înghețată din plastilină și s-a relaxat complet. Apoi am întrebat-o dacă pot „să plec puțin să îmi iau o apă și mă întorc la ea’. -Și tată? / -Tată vine și el cu mine, să își ia și el o cafea. – De unde? – De lângă grădiniță. – Bine.

Și am ieșit. Evident că am rămas chiar la intrarea în grădiniță, până când programul de 30 de minute (stabilit de dinainte) s-a încheiat, iar ea a venit la noi de mână cu educatoarea, foarte liniștită și cooperantă. Să vedem mâine cum o fi, dar începutul clar a fost un succes’, a povestit Dana Rogoz în mediul online.

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton