Dana Rogoz pleacă în Franța cu soțul ei, Radu Dragomir. De ce nu îi iau și pe copiii lor și cu cine îi lasă acasă: „Schema e complicată...”

 Tudorache Simona
.

Dana Rogoz pleacă în Franța cu soțul ei, Radu Dragomir. Dana Rogoz simte gustul succesului și în calitate de regizor. Scurtmetrajul Remote (La distanță) a fost selectat la un alt festival important de film din Franța, actrița și soțul ei, Radu Dragomir, urmând să plece la Marsilia la sfârșitul acestei luni.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Dana Rogoz a fost încurajată de soțul ei, Radu Dragomir, să facă acest pas și a prins aripi. Debutul ei regizoral a fost foarte bine primit și Dana Rogoz are astăzi de câștigat pentru munca depusă.

dana-rogoz-si-fiica-ei-1dana-rogoz-si-fiica-ei-1

Dana Rogoz pleacă în Franța cu soțul ei, Radu Dragomir

Actrița se pregătește acum să meargă la Marsilia, la un alt festival important.

„Călătoresc destul de mult cu scurtmetrajul meu. Urmează să plec cu Radu în Marsilia la un festival de film. A fost selecționat acolo. Așa că anul trecut și uite se continuă și anul acesta a fost anul scurtmetrajului, care a avut așa un parcurs neașteptat', a spus Dana Rogoz pentru Playtech.ro.

Succesul primul scurtmetraj i-a dat putere să continue. Acum, Dana Rogoz lucrează la al doilea material de acest gen Ea scrie acum un alt scenariu. „Da, da, m-am apucat deja să scriu al doilea scenariu, nu știu dacă o să devină la un moment dat un scurtmetraj, dar procesul în sine de scriere mă bucură', susține ea.

Dana Rogoz îi cere întotdeauna părerea soțului

Un ajutor de neprețuit îl are și din partea soțului ei. Dana Rogoz se declară încântată de acest schimb de idei cu partenerul de viață. Actrița recunoaște că îi cere mereu o părere, iar munca lor în echipă dă rezultate.

„Până într-o anumită etapă scriu singură, după care evident că îi cer și lui o părere. E un soi de schimb așa de idei, am foarte mare încredere în el și același lucru face și el cu scenariile lui. Cred că avem nevoie unul de la altul de un feedback.

Toți regizorii și toți scenariștii cred că au la un moment dat o listă scurtă de oameni cărora vor să le ceară părerea. Nu neapărat în a modifica, cât a se asigura că mesajul pe care și l-au propus ajunge așa cum și l-au imaginat la cititor în primă fază, ca ulterior să ajungă și la telespectator', mai spune actrița.

Citește și: Dana Roba îi cere daune de 220 de mii de euro lui Daniel Balaciu, după ce a bătut-o crunt: „Fetele au fost martore când îmi dădea cu ciocanul în cap'

Citește și: Claudia Pătrășcanu explică de ce a ajuns în instanță cu Bianca Drăgușanu: „Nu am avut nimic nici cu amanta fostului soț, cu nimeni din viața lui, dar…” / Solista nu mai are voie să pronunțe numele Biancăi

Citește și: De ce a șters Mario Fresh pozele cu Alexia Eram de pe contul de Instagram: „Suntem două persoane vulcanice. Sunt foarte multe schimbări…' / Au o relație de 7 ani

Citește și: Cine este și cum arată soția lui Ștefan Popescu, juratul de la Chefi la Cuțite. Au împreună doi copii

Dana Rogoz și soțul ei pleacă fără copii la Marsilia

Dana Rogoz și soțul ei, regizorul Radu Dragomir, vor pleca fără copii la evenimentul din Marsia. Vlad și Mia vor avea, însă, parte de toată atenția din partea celor din familie.

„Nu, acum la festival nu, plecăm doar câteva zile, doar cât e proiecția acolo și sunt Q&A-urile și fiind așa legat de job nu avem cum să îi luăm. Astea sunt călătorii care țin efectiv de profesia noastră și e complicat în timpul proiecțiilor să fim cu ei, căci nu sunt potrivite copiilor. Ne bazăm pe o întreagă structură a familiei. Mai intervine o mătușă, un unchi, o bunică, schema e complicată, dar da, sar în ajutor mulți membri ai familiei', adaugă Dana Rogoz.

Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton