Dana Rogoz și soțul ei, Radu Dragomir, au stabilit câteva reguli pentru educația copiilor: „Impune niște limite, doar că eu mă țin mai mult de ele. Eu sunt polițistul rău”

 Tudorache Simona
.

Dana Rogoz și soțul ei, Radu Dragomir, au stabilit câteva reguli pentru educația copiilor. Vedeta reușește să se împarte între carieră și viața de familie cu ajutorul soțului ei, Radu Dragomir. Cei doi își împart responsabilitățile și atunci când vine vorba de creșterea celor doi copii, Lia și Vlad.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Atunci când proiectele pe care le au îi țin departe de casă, în ecuație intervine o bunică, un unchi sau femeia care îi ajută. Dana Rogoz susține că ea e polițistul rău, dar soțul ei e ceva mai permisiv în relația cu Vlad și Lia.

dana-rogoz-11dana-rogoz-11

Dana Rogoz și soțul ei, Radu Dragomir, au stabilit câteva reguli pentru educația copiilor

Dana Rogoz are convingerea că nu s-ar descurca fără ajutorul soțului ei, care are grijă de bunul mers al lucrurilor atunci când ea trebuie să joace sau să participe la un eveniment.

„De cele mai multe ori mă ajută Radu, facem așa cu rândul. În seara asta suntem amândoi la această premieră și avem ajutoare, apelăm la ajutoare, nu avem ce să facem. Depinde de cât de lungă e perioadă, mai vine cineva și din partea familiei, o mătușă, un unchi, acum copiii sunt cu fratele meu. E mult spus o bonă, dar avem și o doamnă care vine din când în când și ne ajută. E o schemă întreagă', spune Dana Rogoz pentru Spynews.ro.

Dana Rogoz: Ei sunt prioritatea și facem în așa fel încât să ne împărțim. Eu sunt polițistul rău, iar Radu e cel permisiv”

Regizorul Radu Dragomir este cel care îl preia pe Vlad de la școală și pe Lia de la grădiniță și are grijă de ei până vine Dana Rogoz de la teatru. „Eu seara joc, iar el preia copiii de la școală, de la grădiniță și stă cu ei până vin. Dacă el are de lucru, eu îmi aloc mai mult timp pentru copii. Ei sunt prioritatea și facem în așa fel încât să ne împărțim. Eu sunt polițistul rău, iar Radu e cel permisiv. De fapt, și Radu are reguli și impune niște limite, doar că eu mă țin mai mult de ele, el cedează mai ușor și ei știu asta', adaugă Dana Rogoz.

Citește și: Fiica Roxanei Ciuhulescu și-a luat permisul la 16 ani. Reacția vedetei: „Am tras și o porție de plâns, am trecut printr-un amalgam de sentimente”

Citește și: George Burcea joacă rolul lui Alexandru Ioan Cuza într-o nouă producție: „Sunt extrem de emoționat și onorat'. Florin Piersic a fost singurul român care l-a interpretat pe domnitor

Citește și: Cine este Carlos Martinez, noul antrenor al Simonei Halep: „Îl apreciez foarte mult. A lucrat cu jucătoare care mie mi-au plăcut foarte mult, cum a fost…'

Citește și: Dan Negru a început să investească și în agricultură. Prezentatorul TV și-a luat tractor de 45.000 de euro: „Îl conduce singur, este cel mai puternic model din lume”

Cum își educă Dana Rogoz copiii

Actrița încearcă să le insufle celor doi copii cele mai importante valori. Dincolo de toate astea, îi ascultă și caută să fie atentă la nevoile pe care Vlad și Lia le au.

„E foarte lungă discuția și foarte complicată. Cred că există un bun-simț care mă ghidează, un instinct de mamă și de părinte și care mă ghidează, care îmi spune care sunt limitele sănătoase sau nevoile copiilor mei, cred că e foarte important să-i asculți și să vezi de ce au nevoie și există niște parametri pe care fiecare familie îi stabilește', a mai spus Dana Rogoz.

Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton