Dana Rogoz a sărbătorit 12 ani de căsnicie: "Îmi aduc aminte agitația, râsetele, veselia..." Cum arăta actrița în ziua cununiei civile cu Radu Dragomir

 Dumba Gabriela
.

Dana Rogoz și Radu Dragomir au sărbătorit 12 ani de la cununia civilă, pe 9 iulie. Actrița a postat, pe rețelele de socializare, câteva fotografii din ziua cea mare, când pășea cu emoții în fața ofițerului Stării Civile. Alături de soț și cei doi copii, Dana Rogoz își amintește cu drag detaliile din acea zi și este uimită că a trecut atât de repede timpul.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Diferența de vârstă de 18 ani nu a fost niciodată un impediment pentru Dana Rogoz și Radu Dragomir, așa cum au crezut mulți apropiați inițial. Nimeni nu dădea șanse prea mari poveștii lor de dragoste, dar iată că au trecut aproape 20 de ani de atunci și sunt încă foarte fericiți împreună.

45035035210097385005235878375234351284773323n45035035210097385005235878375234351284773323n

Dana Rogoz, mesaj emoționant în ziua în care a sărbătorit 12 ani de căsnicie cu Radu Dragomir

Dana Rogoz și Radu Dragomir sunt împreună de aproape 20 de ani și căsătoriți de 12. Au doi copii și formează una dintre cele mai frumoase familii din showbiz, iar timpul a trecut pe nesimțite pentru ei. Amândoi sunt uimiți că au trecut deja 12 ani de când au spus cel mai important „DA” din viața lor.

„191/366 Azi am împlinit 12 ani de când am spus amandoi „DA', emoționați și extrem de fericiti. Mă uit la aceste fotografii și îmi sunt atât de dragi, că nu vă pot explica! Îmi aduc aminte agitația, râsetele, veselia infinită a nașei, piciorul lovit al nasului, bucuria fratilor noștri, mândria părintilor, dragostea prietenilor apropiati De neuitat!

Sincer, n-am apucat să ne sărbătorim azi, dar ne-am propus să o facem pe 14 iulie, căci atunci a fost cununia religioasă. Trec anii foarte repede, dar trec împreună. #DragoMirii', a fost mesajul transmis de Dana Rogoz pe contul de socializare.

Citește și: Cum arată Rianna, fata Corinei Dănilă, la 20 de ani: „Te privesc cum crești cu o mândrie nesfârșită'. Prezentatoarea TV postează foarte rar imagini cu fiica ei

Citește și: Daniela Crudu, botez cu doar 50 de persoane pentru fiul ei, după ce la primul copil a făcut petrecere mare. Mihai Mitoșeru: „Eu nu am văzut-o niciodată pe Crudu așa fericită'

Cum s-au cunoscut Dana Rogoz și Radu Dragomir 

Dana Rogoz și Radu Dragomir formează un cuplu de mai bine de 19 ani, iar între ei este o diferență de vârstă de 18 ani. Cei doi au împreună doi copii, un băiat, Vlad, și o fetiță, Lia. Actrița și regizorul s-au cunoscut în ziua în care ea a mers să dea probă pentru rolul „Mimi' din serialul „La Bloc'.

„Prima întâlnire s-a întâmplat cu mult înainte de acești 18 ani, pe care îi avem ca relație. S-a întâmplat într-un cadru profesional. Eu dădeam un casting pentru rolul Mimi. Asta a fost prima întâlnire. Nu a fost numai cu Radu, a fost și cu Răzvan Săvescu. A fost unul dintre castingurile la care m-am simțit probabil cel mai bine din toată viața mea.

Prima impresie a fost că este un regizor bun, doar așa priveam lucrurile. Noi lucram în continuare, nu ne-am reîntâlnit. La un moment dat, după vreo trei ani de zile, ne-am dat seama că suntem potriviți unul pentru celălalt', a povestit Dana Rogoz în 2023, pentru Playtech.

Radu Dragomir a mai fost căsătorit în trecut, iar din acea căsnicie mai are un fiu. Astfel că, relația lui Radu cu Dana a fost întâmpinată de un val de critici, mai ales că cei doi și-au oficializat relația la scurt timp după divorțul regizorului.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton