Dana Rogoz o susține pe actrița Viorica Vodă în discursul despre abuzul din cinematografie: „Am încercat și eu să vorbesc despre hărțuire”

 Martin Lorena
.

Dana Rogoz o susține pe Viorica Vodă în discursul despre abuzul din cinematografie. Zilele trecute au avut loc Premiile Gopo, unde Viorica Vodă a susținut un discurs neașteptat, referitor la abuzul pe care actorii îl primesc în această industrie. După declarațiile făcute, mai multe vedete și-au spus părerea cu privire la acest aspect, printre care și Dana Rogoz.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Dana Rogoz este una dintre cele mai cunoscute vedete din showbizul românesc. Aceasta a câștigat admirația publicului atât datorită talentului său actoricesc, cât și pentru personalitatea sa puternică. După Premiile Gopo, unde Viorica Vodă și-a expus părerea despre abuzul din sistemul cinematografic, mai multe vedete au ridicat semnale de alarmă și au discutat pe rețelele de socializare despre acest aspect.

Dana-Rogoz-3Dana-Rogoz-3

Dana Rogoz a subliniat faptul că și ea a încercat să abordeze subiectul în urmă cu câțiva ani, însă nimeni nu a ascultat-o. Iată declarațiile făcute de vedetă!

Citește și: Actriţa Viorica Vodă, discurs neașteptat pe scena Premiilor Gopo:”Am făcut psihoterapie ani de zile pentru hărţuirea sexuală din sistem”

Citește și: Ce face Laura Giurcanu cu banii câștigați la Survivor: „Am un plan și anul ăsta am să-l duc la capăt/ EXCLUSIV

Citește și: Cum arată mama surorilor Ana și Monica Odagiu de la emisiunea „Te cunosc de undeva:„Efectiv, parcă e sora voastră! 

Citește și: Alexia Țalavutis și Dima Trofim, detalii de culise din noul sezon Te cunosc de undeva:„O să vă rămână întipărit în creieraș

Dana Rogoz o susține pe Viorica Vodă în discursul despre abuzul din cinematografie

Dana Rogoz a subliniat faptul că discursul susținut de Viorica Vodă la Premiile Gopo a fost unul adevărat și curajos, care a reflectat realitatea multor femei. Aceasta a punctat faptul că a încercat și ea să abordeze subiectul, inclusiv în filmul „Mo', regizat de soțul ei în anul 2019. Din păcate însă, ea a primit un val de reacții negative.

,,Din sală s-a simțit că acel moment, adevărat, curajos, emoționant, s-a lăsat liniștea și sunt convinsă că a vorbit în numele foarte multor femei., Am încercat și eu atunci să vorbesc despre hărțuire și am avut parte de tot felul de reacții de care, din păcate, a avut parte și Viorica aseară și, ce am constatat cu tristețe și aseară, este că noi nu știm să primim o astfel de veste și evident avem o fugă față de emoția asta nasoală, pe care o astfel de mărturisire o stârnește în noi', a spus ea pe Instagram.

A taxat dur ignoranța celor din industrie

Dana Rogoz a mai subliniat și faptul că ignoranța oamenilor din industria teatrului și a filmului este de neconceput. Ea a declarat faptul că anumite comentarii deplasate și glume făcute pe acest subiect au făcut mai mult rău deoarece victima abuzurilor este pusă într-o poziție inconfortabilă.

,,Din păcate, ceea ce s-a întâmplat aseară a fost o încercare de a ieși din acel moment și atunci au existat o serie de…să zicem, stângăcii, ale unora și comentarii deplasate, acele glumițe care vor să detensioneze, dar care fac foarte mult rău, pentru că pun victima într-o poziție inconfortabilă și oprește un lanț mai lung al acestor dezvăluiri', a mai spus ea.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton