Dana Sota, despre relația cu Natalia Barbu, actuala parteneră a fostului ei soț: "Suntem o familie cu toții"

 Dumba Gabriela
.

Dana și Nicolae Sota au divorțat în urmă cu 13 ani, însă, așa cum spune și vedeta, despărțirea lor a fost „doar în scris” pentru că au rămas foarte buni prieteni și se văd foarte des. Ba mai mult, Dana Sota are o relație extraordinară cu Natalia Barbu, actuala soție a lui Nicolae Sota și împreună formează o mare familie.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Dana și Nicolae Sota au divorțat în urmă cu 13 ani, după o căsnicie de 30 de ani, iar milionarul și-a refăcut viața alături de cântăreața Natalia Barbu. Surprinzător a fost încă de la început faptul că foștii soți se înțeleg de minune, iar Dana Sota și Natalia Barbu sunt prietene bune.

61559584-1567597463tm4hipn61559584-1567597463tm4hipn

Ce spune Dana Sota despre relația cu Natalia Barbu, soția fostului ei partener

Dana Sota spune că despărțirea de Nicolae Sota a fost doar în acte pentru că ei au rămas foarte buni prieteni și sunt o mare familie cu toții, inclusiv cu actuala soție a afaceristului și copiii lor. Dana Sota chiar a participat la nunta fostului ei soț cu cântăreața basarabeancă Natalia Barbu, ce a avut loc în vara lui 2011.

„Despărțirea noastră este doar în scris, pentru că noi suntem și astăzi foarte buni prieteni și ne vedem foarte des, și cu soția lui la fel. Eu sunt foarte norocoasă. Chiar mă consider foarte norocoasă din punctul ăsta de vedere, pentru că am avut așa o chimie de la început cu actuala lui soție, cu Natalia.

Ne-am plăcut, n-am simțit nimic, decât energie bună una de alta și atunci ne-am lipit și suntem foarte bine. Nu vine imediat. Se întâmplă în timp, dar dacă îți dorești să rămâi în relații bune, da, se poate. Suntem o familie mare, avem un copil împreună, ei au doi copii, deci suntem o familie cu toții', a spus Dana Sota, la Antena Stars.

Cântăreața Natalia Barbu (44 ani) și omul de afaceri Nicolae Sota (70 ani) s-au căsătorit în 2011, an în care au devenit și părinții unui băiețel. În 2021, au devenit și părinții unei fetițe, pe care au numit-o Vera.

Citește și:Ce operație estetică vrea Oana Roman să-și facă: „Singurul complex real pe care îl am. Îmi doresc să scap de…’. Cum își menține tenul

Citește și:Nicoleta Luciu și familia ei se mută în Croația, pe perioada verii: ‘Copiilor le place foarte mult acolo. Nu au o casă, dar își închiriază…’

Citește și:De ce Adela Popescu și Radu Vâlcan își construiesc casă în satul natal al actriței: „Asta ne dorim să oferim copiilor, cât încă nu vor cu prietenii la Ibiza’

Dana Sota i-a transmis un mesaj emoționant Nataliei Barbu de ziua ei

Cu ocazia zilei de naștere a Nataliei Barbu, care a fost pe 22 august, Dana Sota a postat un mesaj pe contul ei de Instagram în care își exprimă bucuria de a o avea prietenă pe actuala soție a fostului ei soț.

Pentru mulți, relația noastră este greu sau chiar imposibil de înțeles, mi se spune des. Viața ne pune însă față în față cu multe provocări pe care nici măcar nu ni le puteam imagina. Căsniciile se termină, de cele mai multe ori, trist și urât și parcă tot ce-a fost frumos se șterge dintr-o dată cu buretele…. rămân lacrimi, frustrări, resentimente.

Dar noi suntem în continuare o familie, cu bune și cu rele, ca toată lumea și chiar dacă drumurile ni s-au despărțit, important este că suntem împreună și ne susținem, no matter what!

Pentru cine nu o cunoaște, ea este Natalia, actuala soție a fostului meu soț. La mulți ani, Nat! Să fii fericită!‘, a transmis Dana Sota în mediul online.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton