Dani de la Insula Iubirii a ajuns în pat cu ispita Mădălina. Ce făcea în acest timp Maria, iubita lui: „Asta am simțit, asta am făcut”

 Tudorache Simona
.

Dani de la Insula Iubirii 2024 s-a lăsat ispitit de Mădălina. Bărbatul a dat uitării anii petrecuți alături de iubita lui, Maria, și s-a lăsat dezmierdat de ispita pentru care a făcut o adevărată pasiune. Dani de la „Insula Iubirii' 2024 și ispita Mădălina s-au lăsat duși de val și au ajuns în pat. La un moment dat au dat frâu liber pasiunii și au început să se sărute.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Maria Covasa și Daniel Ungureanu sunt împreună de cinci ani. Fără să ezite, aceștia au recunoscut în fața camerelor de filmat că, de-a lungul relației lor, au întâmpinat numeroase provocări, care au venit să le testeze dragostea. Daniel Ungureanu și iubita lui, Maria Covasa, au 26 de ani. Tânăra profesează ca lucrător comercial, iar el face tatuaje.

dani 97dani 97

Dani de la Insula iubirii a ajuns în pat cu ispita Mădălina

Dani a venit cu Maria la Insula iubirii- sezonul opt, dar, are toate șansele să plece cu Mădălina. Lucrurile dintre el și ispită evoluează rapid și surprizele se țin lanț.

„Asta am simțit, asta am făcut', spune concurentul. „Lucrurile au luat o întorsătură neașteptată', adaugă ispita.

În tot acest timp nici Maria nu a pierdut timpul. Ea s-a lăsat cucerită de Marcel, care o asigură că vrea o relație serioasă cu ea după emisiune, ba chiar că își dorește o familie și copii.

Deși sunt împreună de câțiva ani, Dani și Maria au în continuare probleme de încredere. De multe ori, Dani nu și-a putut ascunde gelozia, iar asta pare să fi apărut din cauza faptului că a fost înșelat în relația anterioară. Daniel mărturisește că nu-și mai dorește să treacă printr-o astfel de experiență.

Cristina de la Insula iubirii ajunge față în față cu Diandra

Copleşită de apropierea evidentă dintre Andrei şi ispita Diandra, Cristina suferă tot mai mult când vede că soţul ei şi ispita preferată se comportă ca un potenţial cuplu aflat în perioada de tatonări şi flirt îndrăzneţ. Totul va culmina însă cu bonfire-ul special, difuzat în această seară, la Antena 1, care le va aduce pentru prima oară împreună pe Cristina şi ispita care i-a revelat realitatea sumbră din relaţia ei.

„Am venit aici pentru Cristina, să o invit într-un club exclusivist, la o ceremonie a focului specială. Este de datoria mea să discutăm puţin, ca să înţelegi mai bine stadiul în care te afli acum!', au fost cuvintele cu care Radu Vâlcan şi-a făcut apariţia în vila fetelor, într-o seară şi aşa agitată.

Prevăzătoare, Cristina parcă a simţit ce avea să se întâmple: „Doare prea tare, nimeni nu merită să treacă prin aşa ceva! Probabil că o să mă întâlnesc cu Diandra, faţă în faţă!'.

Citește și: Ce se întâmplă în viața amoroasă a Oanei Zamfir: „La 37 de ani nu mai simt aceeași presiune ca acum 5 ani. Nu e nicio surpriză pentru părinți că nu mă înscriu în norma socială. De mică am fost rebelă și…” Ce spune despre căsătorie și copii / EXCLUSIV

Citește și: Kira Hagi se mărită cu iubitul grec! Thomas Ferfelis a cerut-o de soție în vacanța din Salonic / Cu ce se ocupă viitorul soț al fiicei lui Gică Hagi

Citește și: Cum a trecut Anamaria Ionescu peste infidelitate, după ce soțul ei, Tudor de la Fly Project, a înșelat-o, în trecut: „Dacă nu se întâmpla, în momentul de față nu mai eram împreună”

Citește și: Florin Piersic, prima apariție publică după problemele de sănătate: „M-ați recunoscut? Nu cred. Am fost cam bolnăvior, cam multișor timp, dar…'. Cum se simte acum / Actorul se află la o clinică de recuperare

Cristina se simte trădată de Andrei

Trădată de cel alături de care a trăit ultimii 10 ani din viaţa ei, Cristina a mărturisit la bonfire-ul special:

„Nu sunt pregătită, dar nu eram pregătită nici pentru imaginile pe care mi le-aţi arătat cu soţul meu. Nu m-am gândit sub nicio formă că se va întâmpla asta, nu aş mai fi fost aici dacă ştiam. Trebuia să fie un bărbat asumat, să îmi fi spus acasă nemulţumirile, dacă ele existau. Nu să mă facă părtaşă la ceea ce am văzut până acum!'. La rândul ei, Diandra i-a spus verde ȋn faţă ce simte: „Tu, ȋn acest moment, ești o femeie care suferă, căreia ȋi place și se identifică foarte tare cu rolul de victimă!'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton