Dani Mocanu, primele declarații din arestul la domiciliu, acuzat de tentativă de omor: "Sunt nevinovat"

 Dumba Gabriela
.

Dani Mocanu este cercetat pentru tentativă de omor și se află în arest la domiciliu, de aproape o lună. Manelistul susține că este nevinovat, dar nu-l deranjează foarte mult arestul la domiciliu pentru că are timp mai mult de petrecut cu copiii.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Deși acuzațiile care i se aduc sunt grave, Dani Mocanu se arată încrezător în șansele lui de a scăpa de închisoare. Manelistul Mocanu recunoaște că nu e „foarte bine', dar susține că timpul petrecut acasă l-a ajutat să fie mai implicat în creșterea copiilor lui.

8787

Dani Mocanu, declarații din arestul la domiciliu

Pe 19 august, au fost făcute publice imaginile în care Dani Mocanu, fratele lui, Nando, și mai mulți indivizi băteau cu bestialitate un bărbat într-o benzinărie din Pitești.

La mai puțin de o săptămână după incident, manelistul și restul inculpaților au fost reținuți de poliție și au fost audiați. În timp ce fratele lui a rămas în arest preventiv, cântărețul a fost plasat în arest la domiciliu.

„Mă descurc bine, nu pot să zic că foarte bine, pentru că nu e ca și cum ar fi fost să fiu liber, să pot să fac ce vreau, să pot să plec când vreau, dar e ok atât timp cât sunt lângă familia mea.

Pentru copii e un lucru foarte bun că am timp să stau lângă ei.

Se bucură foarte mult de prezența mea, le acord toată atenția mea, pentru că așa e normal și oricum, nu am altă soluție în momentele astea.', a declarat Dani Mocanu, pentru Antena Stars.

Citește și: Cum a reușit Andreea Mantea să slăbească 10 kilograme, fără dietă:„Dimineața pot să mănânc orice, chiar și slănină cu ceapă!

Citește și: Fetița lui Emily Burghelea a ajuns de urgență la spital. Soțul vedetei:„A pierdut 2 kilograme din greutate

Citește și: Când începe „Stand-Up Revolution, sezonul 2.Șerban Copoț și Ilona Brezoianu prezintă noul sezon

Dani Mocanu are încredere în judecători

Dani Mocanu susține că este nevinovat și e încrezător în șansele lui de a fi lăsat în libertate. Totodată, manelistul susține că nu a contestat decizia de arest la domiciliu pentru că nu a vrut „să pună presiune asupra instanței'.

„Nu sunt de acord cu decizia, pentru că eu am fost și sunt nevinovat. Am siguranța că se va dovedi faptul că sunt nevinovat în tot ceea ce privește acest dosar. Nu am vrut să pun presiune asupra instanței și chiar le mmulțumesc pe caeastă cale că măcar, până se vor clarifica lucrurile, au decis să rămân acasă lângă familia mea.

Indiferent că-mi place sau nu că mă aflu în arest la domiciliu, nu am făcut nicio cerere în ceea ce privește ieșirea din acest arest domiciliar, fiindcă nu am vrut să pun presiune asupra instanței (…) și mai ales să nu se zică cumva că aș încerca să iau legătura cu cineva din dosar sau că aș încerca să împiedic cumva cercetarea penală. (…)

Sunt obișnuit să se arunce cu pietre în mine. Am încredere în domnii judecători, mai ales că în ultima perioadă, în România, se judecă foarte corect. (…) Procuratura se luptă se ne aresteze și pe cei nevinovați', a mai spus manelistul.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton