Dani Mocanu este cercetat pentru tentativă de omor, după bătaia din benzinărie: "Ca urmare a..."

 Raiciu Adriana
.

Dani Mocanu este cercetat pentru tentativă de omor, după bătaia din benzinărie. O bătaie între mai multe persoane a avut loc, joi seara, într-o benzinărie din Pitești. Dani Mocanu și frații lui au fost implicați în scandal, iar manelistul a lovit o persoană de gen masculin cu pumnii și cu picioarele. Bărbatul a ajuns la spital, starea lui fiind gravă și, astfel, procurorii au decis să extindă urmărirea penală.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Manelistul Dani Mocanu a fost implicat într-un nou scandal. Joi seară, într-o benzinărie din Pitești, manelistul, frații săi și alți indivizi au luat la bătaie un bărbat. Victima a ajuns în stare gravă la spital și a avut nevoie imediat de îngrijiri medicale. Ținând cont că persoana de sex masculin a suferit răni grave, în urma atacului, procurorii au deschis un nou dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de tentativă de omor și tulburarea ordinii și liniștii publice.

dani-mocanudani-mocanu

Citește și: Ce pedeapsă a primit Dani Mocanu după ce a instigat la ură și violență împotriva femeilor.Sentința e definitivă

Citește și: Ce spune Anamaria Prodan despre declarațiile de dragoste făcute de Dani Mocanu:'E de felicitat'

Citește și: Ștefan Stan, acuzații grave la adresa Eurovision:„N-aș mai merge. Se știu că se fac manevre’

Citește și: Claudia Pătrășcanu îl acuză pe Gabi Bădălău că vrea să-i întoarcă pe copii împotriva ei:'Le spune că sunt cea mai rea mamă de pe Pământ'

Dani Mocanu este cercetat pentru tentativă de omor, după bătaia din benzinărie

După ce a fost lovit cu pumni și cu picioare, după cum se poate observa în imaginile înregistrate de camerele de supraveghere, bărbatul a fost lăsat să zacă pe asfalt, până la venirea autorităților. Victima a fost transportată de urgență la Spitalul Județean din Pitești, însă a doua zi de dimineață a plecat, susținând că va merge la București, pentru investigații mai amănunțite.

La fața locului nu a fost găsită nicio persoană, însă autoritățile au reușit să identifice, ulterior, agresorii. Astfel, în cauză, a fost dispusă extinderea urmăririi penale sub aspectul comiterii infracțiunilor de tentativă de omor și tulburarea ordinii și liniștii publice.

'În temeiul delegării din partea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, este abilitat să comunice următoarele:

Ca urmare a administrării probatoriului și obținerii constatărilor medico-legale provizorii, în cauză a fost dispusă extinderea urmăririi penale și sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de omor.

Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș, sub aspectul comiterii infracțiunilor de tentativă de omor și tulburarea ordinii și liniștii publice', au transmis autoritățile.

sursă foto- Captură de ecran și Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton