Dani Oțil a ales pentru fiul său o bonă cercetată penal: "Ea a lucrat pentru un cetățean străin și omul a ieșit din baie cu tot capul în flăcări. Bărbatul a stat câteva luni în comă"

 Dumitrache Laura
.

Dani Oțil formează un cuplu cu Gabriela Prisăcariu, iar împreună au un fiu, pe Tiago, în vârstă de doi ani. Recent, prezentatorul matinalului de la Antena 1 a dezvăluit că a avut nu mai putin de șase bone pentru fiul său. Însă una dintre ele a avut un trecut inedit. Mai exact, prezentatorul tv a ales o bonă cercetată penal pentru Tiago.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi s-au căsătorit religios în luna iulie, anul acesta, într-un cadru de poveste. Au împreună un băiețel minunat, pe Tiago, în vârstă de doi ani. Dani Oțil și soția sa au căutat bonă chiar înainte ca Gabriela să nască.

dani otil si tiagodani otil si tiago

Cei doi își dedică majoritatea timpului băiețelului, dar există momente în care nu pot sta alături de cel mic, motiv pentru care au decis să găsească o bonă. Dar se pare că acest lucru nu a fost deloc ușor. În cadrul unui podcast, Dani Oțil a mărturisit că găsirea unei bone pentru fiul său a fost una dificilă. Mai mult, vedeta tv a spus că a avut șase bone, iar una dintre ele a fost cercetată penal.

Citește și: Dani Oțil s-a întors de la filmările pentru noua emisiune a Antenei 1 și a plâns la Neatza: „A existat și o parte grea a acestei decizii'. Când se difuzează „Power Couple România – La bine și la greu'

Citește și:Când se întoarce Dani Oțil la Neatza. Acum filmează altă emisiune pentru Antena 1 și îl înlocuiește Florin Ristei

Citește și:Cine este Dragoș Dobocan, băiețelul de 10 ani din Oradea, care și-a expus picturile la muzeul Luvru din Paris: „Parizienii au fost uluiți”. E alintat „micul Picasso”

Citește și:Tavi Clonda a aflat ce salariu are Gabriela Cristea după ce s-au căsătorit: „El nu știa cât câștig. A aflat întâmplător, pentru că eu trebuia să mă duc la o renegociere' / A avut salariu și 20.000 de euro pe lună

Dani Oțil a ales pentru fiul său o bonă cercetată penal:

Dani Oțil are o carieră de succes și o familie minunată alături de Gabriela Prisăcariu. Cei doi s-au căsătorit anul acesta și au împreună un copil minunat, pe Tiago, în vârstă de doi ani. Cei doi au încercat să găsească o bonă pentru fiul lor, dar se pare că acest lucru a fost o misiune aproape imposibilă. În cadrul unui podcast, Dani Oțil a dezvăluit că a angajat nu mai putin de șase bone, iar una dintre ele a fost implicată într-o cercetare penală. Mai exact, moderatorul tv a explicat că bona fiului său lucrase pentru un om înstărit, dar s-a produs un eveniment neplăcut. Bărbatul a avut un accident casnic, iar bona era singura care se afla cu el în casă la acel moment, fiind cercetată penal.

Am avut și o situație mai ciudată. Am ales o doamnă care nu a mai fost bonă și o înțeleg. Am luat-o pentru că voia să învețe meseria de bonă. A mai lucrat în România, dar într-un alt domeniu. Ea s-a retras pentru că i s-a părut foarte greu. Eu dedicam primele 4-5 seri pentru discuții, ca să văd cu cine îmi las copilul. Niciodată nu-l lăsam pe Tiago singur cu bona în casă, pentru că la toate era același început. (…) Ea a fugit practic. A zis că se duce să își înscrie fetița la liceu și să-i dau și două zile libere. Când a plecat, ea și-a luat și periuța de dinți, iar eu am mai fost părăsit în viață și știu cum e.

Voiam să știu și eu cu cine stau la masă. Și ea a zis: Nici nu știu ce să povestesc, că mă tot întrebați. Eu am avut o viață grea. Poate așa un element, dar nu cred că vă interesează. Eu am avut o cercetare penală. Ea a lucrat pentru un cetățean străin și în timp îi călca rufele, omul a ieșit din baie cu tot capul în flăcări și a început să urle. Bărbatul a stat câteva luni în comă, dar nu pot să dau foarte multe detalii. Noroc că avea omul camere în casă și că s-a văzut că ea călca', a povestit Dani Oțil în podcastul realizat de Mihai Bobonete.

Dani Oțil formează un cuplu cu Gabriela Prisăcariu

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au cunoscut în cadrul emisiunii pe care acesta o prezintă la Antena 1. Moderatorul tv s-a căsătorit religios cu Gabriela Prisăcariu, iar în anul 2021 a venit pe lume fiul lor, Tiago. Matinalul de la Antena 1 se declară un bărbat împlinit atât pe plan profesional, cât și personal. Prezentatorul TV împărtășește des cu fanii lui de pe rețelele de socializare imagini adorabile cu fiul său, Luca Tiago. Întrebat dacă și-ar dori ca familia lui să se mărească, acesta a spus.

Deci, da, sunt pregătit (n.red. să devin tată), dar nu știu câte baterii mai am. (…) Cred că sunt tot mai obosit … dar, la un moment dat, cică primești rezultatele. Le aștept. Avem momentele noastre în care începem să ne conectăm ca de la tată la fiu', a declarat Dani Oțil, pentru Antena Stars, citat de Spynews.

Dani Oțil a postat un mesaj emoționant pentru fiul lui. Prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani a făcut o confesiune despre un regret pe care îl are. Las și io asta aici, tată, ca peste 20 de ani să fim siguri că mă mai suni. Nu e obligatoriu. Peste 20 de ani o să ai fix cât aveam eu acu 20. Exact când am început să îi sun pe ai mei mai rar. Și tot mai rar… Eu timpul nu îl mai pot da înapoi. Tu nu face ca mine, tată. Eu nu o să te deranjez. Nici tată nu m-a deranjat. Da tu sună-mă la sfârșit de vară să refacem poza asta. Tu vei fi tot mai înalt…io tot mai strâmb. De la un punct mă voi ține eu de tine. Sper să îți fiu până atunci sprijin. Las poza asta aici… Ca într-o sticlă. Până pe 2042…', a fost mesajul transmis de Dani Oțil pe Instagram.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton